Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Tak, już się da głosować. Co jakiś czas dorabiam po kilka e-maili i głosuję. Ale na pewno nie tylko ja :multi:

[B]Ile głosów nam jeszcze brakuje?[/B][/quote]
Lepiej nie pytaj..:shake:
Ale musimy sie postarać!!
chociaż na pierwszą stronę musimy zawędrować:mad:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonia&me']Lepiej nie pytaj..:shake:
Ale musimy sie postarać!!
chociaż na pierwszą stronę musimy zawędrować:mad:[/quote]

Uda nam się! Musi się udać! :multi:
Zrobiłam kilka e-maili, ale znowu wyskakuje błąd! :mad:

Aha! Jeśli to komuś pomoże, to może dodam, że e-maile najlepiej zakładać na interii, albo wp (tylko że na wp wiadomość chyba ląduje w SPAMie), bo tam najszybciej dochodzą wiadomości potwierdzające. Na onecie trzeba dłużej czekać. Oprócz tego ja zapisuje sobie te e-maile w Wordzie, tak aby potem brać tylko kopiuj--> wklej. To znacznie ułatwia pracę ;)

Posted

liczenie głosów nie ma sensu, bo są ludzie, którzy nie ujawniają się w tym wątku;
uda się... nie uda... jest emocjonująco, a i blog pewnie ktoś spoza dogomaniaków poczyta:p

Posted

Ja próbuje głosować i w końcu strona zgłupiała :D po wejściu do skrzynki,wejściu w "głosuj" wpisuję kod a on mówi"wiadomość została wysłana"i naprawde je wysyła xD nie da sie zagłosować,spróbuje za chwile.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']ja jednak zagłosowałam tylko z 30 kont. Nie głosuję więcej, bo w takiej sytuacji szkoda mojego czasu tylko. To nie jest moje podejście do sprawy, ale cóż, większość decyduje :shake:[/quote]

Każdy robi tyle ile może - na ile ma czas, chęci i możliwości. Nie rozumiem Twoich fochów - nie chcesz, nie głosuj, przecież nikt nie zmusza :shake:

Posted

[quote name='gameta']Każdy robi tyle ile może - na ile ma czas, chęci i możliwości. Nie rozumiem Twoich fochów - nie chcesz, nie głosuj, przecież nikt nie zmusza :shake:[/quote]

napisałam to jedynie w ramach wyjaśnienia odnośnie mojej deklaracji na 100 głosów, na wypadek gdyby ktoś liczył. A Ty bądź miła z łaski swojej, bo cel jest zdaje się wspólny, więc nie skacz :shake:.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']napisałam to jedynie w ramach wyjaśnienia odnośnie mojej deklaracji na 100 głosów, na wypadek gdyby ktoś liczył. A Ty bądź miła z łaski swojej, bo cel jest zdaje się wspólny, więc nie skacz :shake:.[/quote]

Jestem miła do granic możliwości wobec prób przymusu, jaki próbowałaś wywierać :cool1: I uważam, że jak się deklaruje 100 głosów to powinno się je oddać, bez względu na "resztę" - ot, taka staroświeckość we mnie :cool1:

Posted

[quote name='bela51']Widzę, że awaria dogo, wszystkich wytrąciła z równowagi.
A jestem d... i nie mam pojęcia jak można z 1 kompa wielokrotnie zagłosowac.:shake:[/quote]

z różnych maili kochana :evil_lol: znaczy się jak masz kilka różynych adresów mailowych to z każdego możesz :)

Posted

próby przymusu to też wysyłanie pw, proszenie na forach itd. no tak, masz rację w ramach przymusu dużo się robi dla psów. Przymus to też walka z ludźmi żeby nie rozmnażali psów itede. Wiesz co, w ogóle nie wstydzę się tego przymusu, bo przynajmniej dla psów.

to tyle w temacie, przynajmniej wątek dzięki tej krótkiej dyskusji podskoczy, tyle tylko z tego pożytku. Nie mam ochoty dostać bana, więc nie uderzam w dalszą dyskusję. :p:p

Posted

Hey..jak właśnie policzyłem..to dziennie głosuje 25 razy..tyle mam maili:D:D

Ogółem..to jestem wolontariuszem w schronisku w osw (kojarz z Malwi i Pauliną)

haha..:D:D