Litterka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Oj, brazowa, brazowa... A ja tu myślałam, że jestem jakaś wyjątkowa, czy coś :P A psa się nie bałam - ja się psów nie boję, jestem tylko ostrożna. No, ale jak można bać się Hugo?:p Quote
brazowa1 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Litterko,jestes wyjatkowa! HugoBossa bedzie mozna sie bac,dopiero jak sie odkuje,na razie jest slabeusz,wiec zaprzyjazniam sie z nim zawczasu :evil_lol: To mocny pies.Pełen godnosci,samodzielny. Quote
Litterka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dajcie mi dom z ogrodem, a Hugo będzie mój! :D On prosi o dom, ogród do biegania i wylegiwania się... Może budę, ale taką prawdziwą i ciepłą, a nie trzy deski i dyktę :angryy::mad: No, i oczywiście o prawdziwego Opiekuna:lol: Quote
lunarmermaid Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Pięknośći!!! Jak ja lubię takie wielkopsy....A ten ma jeszcze dot ego postawę! Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 tak i do tego peknie sie porusza,takim wyciagnietym kłusem. Na razie nie moze byc kąpany-dostaje antybiotyk,rzezi mu w płucach. Quote
akucha Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Cały czas mam w głowie myśl o tym, jaki z niego szczęściarz. W starym schronie nie pospacerowałby :shake: [COLOR="LemonChiffon"]A my tak obśmiałysmy jego przyjazd[/COLOR] :roll: Quote
brazowa1 Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 dojdzie do siebie,zobaczysz :) ładnie reaguje na antybiotyki,w miare dobrze sie czuje,kupy ladne,apetyt jest.I ma chęc do wychodzenia na spacer,to najwazniejsze. Quote
pinkmoon Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ależ on ma piękną tę morde no! A powiedzcie mi co to była za odyseja z jego przybyciem do was? Bo podczytałam na jego (chyba) innym wątku jakąś epicką historię szukania psa po innych schroniskach, ale była tak wielowątkowa, że jej nie ogarnęłam. Quote
brazowa1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Ech,kiedys Ci opowiemy,na razie niech wsio ucichnie :) i odejdzie w niepamięć. Quote
pumcia02 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 on mi przypomina Dexia z azylu, tez duże potezne psisko. problem w tym, ze jest bardzo bojazliwy... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/w-wa-owczarkowaty-dex-chciano-go-ukamieniowac-75918/[/URL] oby HugoBoss nie musial tyle czekac na dom :loveu: Quote
brazowa1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 faktycznie maja pewien rys wspolny,czy mi sie wydaje,czy nasz wielkopies jest wiekszy? Quote
brazowa1 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 i wart najlepszego domu z najlepszymi ludzmi! hej,Ludzie,czekamy tu na Was ze wspaniałym psem! Quote
lunarmermaid Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Piękny jest,oj piękny!!! Tylko dlaczego większość wielkopsów w schronach to psy a nie sunie? Quote
brazowa1 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 fakt.nigdy o tym nie myslalam.Ostatnia wielka suka byla u nas Szarmen z Wielunia. Quote
brazowa1 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 najpiekniejszy wielkopies w pomorskim. Quote
brazowa1 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 piekny pies,przypatrz mu sie dobrze,poznaj i zabierz do swojego domu! Quote
pinkmoon Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Wielkopsy są fajne :) a już zwłaszcza Hugo-Boss dwojga imion ! Quote
brazowa1 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 z charakteru jest molosem.Nie ma nic owczarkowatego,troche flegmatyczny,uparty.Faaajny jest. Quote
lunarmermaid Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No tak.Większość wielkopsów to uparciuchy...przynajmniej ja takie znam. Quote
brazowa1 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 dostojny i piekny.Nawet nietrudno sobie wyobrazic,jak bedzie wygladal w domu.Jak HugoBoss ! Quote
pinkmoon Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hugo, Hugo. Zrobil sie bardziej wylewny czy nadal pelen laskawej godnosci? ;) Quote
brazowa1 Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='pinkmoon']Hugo, Hugo. Zrobil sie bardziej wylewny czy nadal pelen laskawej godnosci? ;)[/quote] to molos cała geba,zanim sie kolega HugoBoss zastanowi,ze moznaby sie ucieszyc,to juz zapomni :lol: Lubi mnie,to widac,poszczekuje i z ekscytacji lekko merda gonem,bo wie,ze ja=spacerek,ale nie zniża sie do szalenczych skokow i mizdrzenia :p Quote
Recommended Posts