Jump to content
Dogomania

Stara jak świat, chora... BABCIA z WYROKIEM z Olkusza - MA DOM!!!!!

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podmienię zdjęcia w ogłoszeniach Weronki, zmiana w wyglądzie psa niesamowita....
a jaki słodziak!! uwielbiam takie.... "słusznej wagi"

(a tak a propos...czym missieek karmi psy, że tak dobrze wyglądają?
chyba swoje całe dwie sztuki psa podrzucę na dokarmienie :cool1: bo słabizny z nich straaaszne
;))

Posted

psiaki u missieek jedzą suchą karmę - arion, bosh, purina, brit lub coś w tym stylu i gotowane zarełko - mięsko i kasza/ryż/makaron - no mama missieek nie żałuje dzieciakom papu bo już swoje w zyciu wygłodowały i prawie wszystkie chodzą kwadratowe :lol:

Posted

Dobra, dobra, a gdzie nowe zdjęcia Weronki? :evil_lol: A poważnie to nie mogę uwierzyć, że to ta sama sunia! Niesamowita metamorfoza. Myślę, że już nie powinniśmy nazywać jej babcią, bo jeszcze nam się ta laseczka obrazi ;) No i rzeczywiście widać, że jej się powodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale ja to w tej kwesti chyba się nie powinnam wypowiadać, bo moja Nokia mimo, że już pół roku jest na karmie light to wciąż jest kwadracik :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
psiaki u missieek jedzą suchą karmę - arion, bosh, purina, brit lub coś w tym stylu i gotowane zarełko - mięsko i kasza/ryż/makaron - no mama missieek nie żałuje dzieciakom papu bo już swoje w zyciu wygłodowały i prawie wszystkie chodzą kwadratowe :lol:

Kochana Mama Missieekowa!!! :loveu:

Posted

Veronce przydałyby się ogłoszenia "papierowe"..
Zrobię jej sms-owe ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim.
Może tam zaglądają osoby które nie maja internetu...
Może , może....

• 2 weeks later...
Posted

Noo i NIESPODZIANKA!!!!!! Weronka MA DOM :laola:

Coś niesamowitego - przyjechała do missieek Rodzina z dziadkiem i chcieli pieska dla Dziadka, żeby mu nie było samemu smutno - no i dziadek z racji wieku nie dostałby innego psiaka - młodszego więc zdecydowali się na Weronkę i missieek ją zawiozła - trzymajcie :kciuki: żeby sie szybko zaprzyjaźniła z dziadkiem - będą sobie razem na kanapie leżeć co Weronka uczyniła od razu po wejściu do domu :laola:

Posted

malawaszka napisał(a):
Noo i NIESPODZIANKA!!!!!! Weronka MA DOM :laola:

Coś niesamowitego - przyjechała do missieek Rodzina z dziadkiem i chcieli pieska dla Dziadka, żeby mu nie było samemu smutno - no i dziadek z racji wieku nie dostałby innego psiaka - młodszego więc zdecydowali się na Weronkę i missieek ją zawiozła - trzymajcie :kciuki: żeby sie szybko zaprzyjaźniła z dziadkiem - będą sobie razem na kanapie leżeć co Weronka uczyniła od razu po wejściu do domu :laola:

malawaszka..dobrze, że Cię nie mam pod ręką, bo ucałowałabym Cię za tą wiadomość!!!
przeczytaj pierwsze zdanie z wątku Weronki.. mocno wierzyłam, że jej też się uda, cichutko zaglądałam na wątek i NARESZCIE!! Weronka w domu!!

podziękuj ode mnie missieek za opiekę nad Weronką.