Sliver Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 SH - myśle, że na Savannah nie powinnaś reagować wystarczy abyś dziś rano zobaczyła jakie ona odpowiedzi dawała na 3/4 tematów na forum. Były to zdania takie jak w tym wątku krótkie, baz ładu i składu. Patrząc na jej profil śmiem twierdzić, że postanowiłą koniecznie nabić ilość postów aby móc zmienić status :) pzdr Quote
SH Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Pewnie masz rację Sliver :) A może ja też chcę nabić sobie postów :wink: Quote
Sliver Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 uhmmm a jakiż wynik pragniesz ustanowić :o pzdr Quote
SH Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Do przodowników brakuje mi conajmniej 10000 pstów :( :wink: Ale co tam, za 100 lat ich dogonię :lol: Quote
HUSKYTEAM Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Pewnie masz rację Sliver A może ja też chcę nabić sobie postów ;-) Dokładnie - "starszy dogomaniak w weekend". Swoją drogą mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko jeżeli też się włączeę do rywalizacji. Nawet mam chyba dobry pomysł: na wszystkie posty będę dodawał odpowiedzieć z "uśmieszkiem". Szybko, sprawnie i na pewno nie narażę się na pojawienie się niezręcznego pytania pod moim adresem... acha, oczywiście nie należy się ograniczać do listy V grupy, na jamnikach i "robota papoierkowa ZKWP" mój system się też sprawdzi... Co Wy na to? Quote
ofcca Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 witam bede Wam kibicować! no i pomyślę o ufundowaniu jakiejś nagrody :wink: dla tego kto "zdobedzie wiecej łapek w ciągu weekendu 8) na miejsca-gotowi- start 8) pozdr. iwona Quote
ETM Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Cos Wam kiepsko to 'nabijanie' idzie. Zbyt goraco czy nagrody marne? :lol: Quote
SH Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Lenistwo wzięło górę :lol: :wink: Wolę pobyć z psiakami na powietrzu niż tkwić przed kompem :D Quote
Recommended Posts