Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Super bo będą potrzebne lepsze fotki do ewentualnych ogłoszeń .No i przyda się jakaś kontrola Quote
ocelot Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 ja też zaraz kogoś poproszę... Może się uda i razem tę karmę dowieziemy?:) Quote
Basia1968 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Madziek'][B]Basiu[/B] mam prośbę - w tej aukcji cegiełkowej przy numerze konta dopisz proszę, że dopisek "[B]darowizna[/B] dla Skrytka" z tego co się orientuję również (ale mogę się mylić, bo dopiero zaczynam na allegro) to wydajemi się, że jeśli allegro [B]cegiełkowe[/B] to trzeba te [B]ciegiełki[/B] ludziom w jakiejś postaci sprzedwać. my przynajmniej tak zawsze robiliśmy - cegiełki były w postaci zdjęć[/quote] cholerka nie mogę dokonać zmian - nie wiem dlaczego:shake::shake: zmieniłam allegro Bono na Luisa, a w Skrytkowym allegro nie mogę nic zmienić. :crazyeye: Quote
Madziek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Anja czyli jutro nie będziesz na miejscu nic płaciła w lecznicy, prawda? Zostaw tam proszę wszystkie dane Fundacji: [B][COLOR="DarkOrchid"]Fundacja Fioletowy Pies ul. Jana Bytnara Rudego 21b/901 45-265 Opole NIP 754-292-50-63 tel. 664 332 220 e-mail [email][email protected][/email][/COLOR][/B] ustal proszę na miejscu jak będą wystawiali faktury - czy za jakąś liczbę dni pobytu Skrytka w lecznicy plus koszty leczenia czy jakoś inaczej? ustalmy też kto będzie kontaktował się z lecznicą, żeby dowiadywać się o zdrowie Skrytka? i z kim lecznica ma się w razie czego kontaktować. No bo przecież każdą decyzję, każde leczenie muszą konsultować z kimś z nas. Rozumiem, że jutro od razu lekarze obejrzą psiaka i powiedzą co trzeba najpierw zrobić (podejrzewam, że podstawą są zeskrobiny skóry, może i badanie krwi?) Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Diagnoza jest już postawiona , przez naszego learza , ale dobrze jeśli powtórzy się badania , kontaktować mogą się narazie ze mną , chyba że wolicie żeby kontaktowali się z fundacją . Z tego co zrozumiałam w rozmowie z panią z kliniki to faktóra jest wystawina kiedy uzbiera się większa kwota i wtedy też płacimy. Quote
Reno2001 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dostałam od Basi prośbę, aby kiedyś odwiedzic Skrytka w lecznicy i porobic mu foty. Nie ma większego problemu. Prośba moja tylko o info, która to lecznica :cool3:. Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To jest na Rzgowskiej gdzieś koło petli autobusowej. Quote
Reno2001 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Anja2201']To jest na Rzgowskiej gdzieś koło petli autobusowej.[/quote] To już wiem - CM VET ;) Quote
Madziek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Anja2201']Diagnoza jest już postawiona , przez naszego learza , ale dobrze jeśli powtórzy się badania , kontaktować mogą się narazie ze mną , chyba że wolicie żeby kontaktowali się z fundacją . Z tego co zrozumiałam w rozmowie z panią z kliniki to faktóra jest wystawina kiedy uzbiera się większa kwota i wtedy też płacimy.[/QUOTE] a on miał Anju robione jakieś badania już? czy tylko "naocznie" jest zdiagnozowany? spytaj proszę co to jest ta większa suma ;-) orientacyjnie i podaj w takim razie kontakt na siebie :-) Quote
asik007 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Dziewczyny napiszcie w czym pomóc mieszkam kilometr od lecznicy. I znam pana dr. Cicheckiego. Quote
Madziek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='asik007']Dziewczyny napiszcie w czym pomóc mieszkam kilometr od lecznicy. I znam pana dr. Cicheckiego.[/QUOTE] asik to chyba najbardziej pomożesz odwiedzając Skrytka. może jakiś spacerek, mizianko za uszkiem. Żeby nie czuł się tam samotny... Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 I dobry ten lekarz jest? A lecznica jaką ma opinię? Skrytek miał pobrane i zbadane zeskrobinki , wykryto w nich grzybicę , ale były też zmiany podobne do świerzbowca:( , naszczęście siak się nie drapie to znaczy że świerzbowiec jeśi jest to dopiero się pojawił:) A po podanych witaminkach i antybiotyku pies zaczął się podnosić i jakby jest trochę silniejszy Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='asik007']Dziewczyny napiszcie w czym pomóc mieszkam kilometr od lecznicy. I znam pana dr. Cicheckiego.[/QUOTE] I proszę o jakieś zdjęcia jeśli jest to możliwe , Będę tęsknić za psiakiem;) Quote
Madziek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Anja2201']I dobry ten lekarz jest? A lecznica jaką ma opinię? Skrytek miał pobrane i zbadane zeskrobinki , wykryto w nich grzybicę , ale były też zmiany podobne do świerzbowca:( , naszczęście siak się nie drapie to znaczy że świerzbowiec jeśi jest to dopiero się pojawił:) A po podanych witaminkach i antybiotyku pies zaczął się podnosić i jakby jest trochę silniejszy[/QUOTE] a no to dobrze. A jaki antybiotyk dostał? czy na świerzbowca lekarz podał mu advocate'a? tam w lecznicy chyba założa mu kartę, gdzie całe leczenie, wszystkie leki będą wpisywane, nie? a karmę trzeba mu dostarczać we własnym zakresie, tak? Dowiedz się Anju jaka będzie dla niego najlepsza. a jaką je teraz? Quote
asik007 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Zdjęcia jutro porobię ale podajcie mi jakiś e-mail to wyślę bo nie umiem wstawiać. Pan dr. Cichecki jest naprawdę niesamowitym lekarzem. Mój collie w zeszłym roku miał nowotwór jelita. Żyje i ma się dobrze a pan doktor konsultował go nawet w Stanach. Skrytek jest naprawdę w super rękach. Na spacerki też będę chodzić niestety raz dziennie bo sporo pracuję. Zdjęcia wyślę jutro wieczorkiem. Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Nie pamiętam nazwy , ale ma bardzo bogaty skład i co najważniejsze w przypadku Skrytka Sporą zawartość biotyny , nie miał podanego jeszcze advocate'a miał dostać w poniedziałek, narazie dostał antybiotyk i witaminy , karmę trzeba dostarczyć , ale narazie mamy 5kg tej z TOZu i na jakis czas starczy a potem z przyjemnością sama mu zawiozę nową :D Quote
Madziek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='asik007']Zdjęcia jutro porobię ale podajcie mi jakiś e-mail to wyślę bo nie umiem wstawiać. Pan dr. Cichecki jest naprawdę niesamowitym lekarzem. Mój collie w zeszłym roku miał nowotwór jelita. Żyje i ma się dobrze a pan doktor konsultował go nawet w Stanach. Skrytek jest naprawdę w super rękach. Na spacerki też będę chodzić niestety raz dziennie bo sporo pracuję. Zdjęcia wyślę jutro wieczorkiem.[/QUOTE] :multi: kochana jesteś Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [email][email protected][/email] . mój adres ja powstawiam Quote
Basia1968 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Reno kochana i Asik dzięki bardzo :loveu: Quote
Tymonka Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Basia1968']Reno kochana i Asik dzięki bardzo :loveu:[/QUOTE] Ja też bardzo dziękuję , wogóle to dzięki wam wszystkim , bez was nie udało by się pomóc Skrytkowi :loveu: Quote
ewatonieja Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='asik007']Zdjęcia jutro porobię ale podajcie mi jakiś e-mail to wyślę bo nie umiem wstawiać. Pan dr. Cichecki jest naprawdę niesamowitym lekarzem. Mój collie w zeszłym roku miał nowotwór jelita. Żyje i ma się dobrze a pan doktor konsultował go nawet w Stanach. Skrytek jest naprawdę w super rękach. Na spacerki też będę chodzić niestety raz dziennie bo sporo pracuję. Zdjęcia wyślę jutro wieczorkiem.[/quote] no to ja dodam od siebie że z tej lecznicy uciekły dwa nasze psy -> [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/lodz-newsy-o-zwierzetach-potrzebujacych-pomocy-lista-wolont-700-psow-w-schronie-77826/index274.html[/URL] z kolei Wera pittbullka po operacji odbytu została wypisana a nie podano nam informacji że szwy są nadal w środku osobiście nie polecam trzymam kciuki za pieska Quote
Madziek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='ewatonieja']no to ja dodam od siebie że z tej lecznicy uciekły dwa nasze psy -> [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1159/lodz-newsy-o-zwierzetach-potrzebujacych-pomocy-lista-wolont-700-psow-w-schronie-77826/index274.html[/URL] z kolei Wera pittbullka po operacji odbytu została wypisana a nie podano nam informacji że szwy są nadal w środku osobiście nie polecam trzymam kciuki za pieska[/QUOTE] :crazyeye: tylko, że i tak nie mamy innej alternatywy... Quote
Recommended Posts