Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś ok.15stej jechałam do Nasielska.mijając jedno ze skrzyżowań zauwżyłam psa który wbiegł w jakieś zboże.zawróciłam,zostawiłam samochód na poboczu i poszłam go szuakć.nie musiałam czekać długo-"cmoknęłam" tylko raz,a piesek wybiegł z pola.okazało sie że to szczeniak:crazyeye: ,płci żeńskiej głodny jak wszyscy diabli.....dałam jej jeść-pogryzła mi przy tym ręce swoimi małymi ząbkami.naszczęście miałam wode ze sobą i pojemnik to sobie popiła.
suia żywa,wesoła,prztulaśna:loveu: niestety chudziutka i zapchlona,napewno też zarobaczona.
stałam tam z chłopakiem,płakałam rzecz jasna:oops: i nie wiedziałam co zrobić....zadzwoniłam do Madarka.super ludzie:loveu: przyjechał z siostra.
sunia mnie i tą panią-niestety imienia nie zapamiętałam z wrażenia-zaprowadziła do "swojego domku",pod drzewem,na trawie i patykach zrobiła sobie legowisko. obok leżał worek ze sznurkiem:placz:............
sunia pojechała z nimi,nie mogliśmy jej tam zostawić.ale długo nie może zostać-kilka dni.zresztą może Madarek sam sie wypowie;)
więc szukamy DS,DT-nawet płatnego!!!!
pomóżmy tej małej! zdjęcia niedługo będą-nie wiem czy będę umiała wstawić

ogłoszenia suni:

Psie dziecko, malutka sunia wyrzucona w worku (702059496) - Aukcje internetowe Allegro
Radio Internetowe IRN - Radio - Radio Disco polo, pop, club, reegae, hip hop - Radio Internetowe IRN - Radio - Radio Disco polo, pop, club, reegae, hip hop - www.irn.pl
ale.gratka
Gumtree.pl
4lapy.pl
eoferty.com.pl
alegratka.pl
psy.pl
Pineska.pl
kupiepsa.pl
bono-polska.pl
dwukropek.pl
24polska.pl
aleokazja.pl
polskastrefa.eu
e-zwierzak.pl
animalia.pl
adopcje.org czeka na akceptację
vegie.pl
psiak.org

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

każda pomoc mile widziana. nie umiem robić ogłoszeń,banerków....
nawet zdjęć nie umiem wstawić:shake: ale Ewusek ma tu zajrzeć-to wstawi fotki małej
a juz mam kilka zdjęć. sunia cudna jest:loveu:

Guest Madarek
Posted

Witam
a że jest mój pierwszy post pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Co do suni to wydaje mi się że była chowana jakis czas w domku miedzy ludzmi i innymi zwierzakami zero strachu przed obcymi. jest przyjazna,bardzo towarzyska! Więcej napisze jak już się troszeczkę lepiej poznamy :))

Posted

super że jesteś:loveu:
no na to wygląda że tak:angryy: obok miesjca spania suni był worek,który u góry był zawiązany.....musiała się wydostać z niego....mojemu bratu się przypomniało że przedwczoraj wieczorem musiał zwalniac bo ten szczenaik przez drogę przebiegał-czyli już jakiś czas tam koczowała:-(
musiała byż głodna bo obok jej "spanka" leżały rózne śmieci np. opakowanie po jogurcie,jakieś papierki po serkach,musiała to wzystko tam znosić:placz:

Guest Madarek
Posted

mała prośba:) jak już będą zdjęcia poproszę o pomoc w nazwaniu małej...:))

Posted

no właśnie,imię musi mieć :-) jakieś pomysły? no i czekamy na zdjęcia. hmm Goska a może Ciebie wykorzystam jeśli masz czas to Ty byś wstawiła-wysłałabym Ci zaraz na pocztę.

Guest Madarek
Posted

Ewusek jutro wstawi fotki dziś coś jej wypadło i nie może

Posted

Selenga dziękuję,wiedziałam że pomożesz.
hmm myślę że odpowiednio ogłaszana psinka szybko znajdzie domek-jest młoda,zdrowa,towarzyska
więc zdjęcia beda jutro-i wtedy możemy już zacząć działać.
ja poszukam domku przez znajomych,itp. a nóż się ktoś trafi.
Madarek napisz coś o zachowaniu suni,itp bo to też ważne przy adopcji. bo z tego co mi mówiłeś to psinka ideał :eviltong:

Guest Madarek
Posted

nio ! fajna sunia teraz z moim pekinem sie bawi super ! byli znajomi z dziećmi siedziała z małą cały czas czy na kolanach czy obok więc lubi bardzo dzieci !

Guest Madarek
Posted

to może teraz jakieś imię dla małej??

Posted

jest u Ciebie, popatrz na nia i zastanow sie jakie imie do niej pasuje...

u mnie 1,5 roku temu byl taki am piesek jak ona, tylko caly carny i mowilismy do niego "Piesek" :-) a mial byc "Bambi"

pauje do niej Bambi ?

Guest Madarek
Posted

coś mi po głowie chodzi powiadasz.... wiesz, ja zawsze mam kudłate myśli :)

Posted

już jestem ;)
Ogłoszenia oczywiście mogę porobić. Ale później... widzę, że już ktoś się zadeklarował z ogłoszonkami :cool3: Także wspólnie damy radę. Niunia piękna. szybko domek trzeba znaleźć :razz:

Imię..? Hm. Mi jak się strasznie podoba pies to nazywam jakoś po włosku czy cuś, żeby jakoś oryginalnie było :eviltong: Może Riccotta? (Rikotta jakby co) :evil_lol:

Posted

no,wreszcie mamy fotki,zaczyna się cos dziać na tym wątku:-)

co do imienia-hmm sama nie wiem.też myśle żę Bambi nie pasuje.już lepsiej Riccotta.... ale decyzja należy do Madarka;)