fibi:) Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dziś ok.15stej jechałam do Nasielska.mijając jedno ze skrzyżowań zauwżyłam psa który wbiegł w jakieś zboże.zawróciłam,zostawiłam samochód na poboczu i poszłam go szuakć.nie musiałam czekać długo-"cmoknęłam" tylko raz,a piesek wybiegł z pola.okazało sie że to szczeniak:crazyeye: ,płci żeńskiej głodny jak wszyscy diabli.....dałam jej jeść-pogryzła mi przy tym ręce swoimi małymi ząbkami.naszczęście miałam wode ze sobą i pojemnik to sobie popiła. suia żywa,wesoła,prztulaśna:loveu: niestety chudziutka i zapchlona,napewno też zarobaczona. stałam tam z chłopakiem,płakałam rzecz jasna:oops: i nie wiedziałam co zrobić....zadzwoniłam do Madarka.super ludzie:loveu: przyjechał z siostra. sunia mnie i tą panią-niestety imienia nie zapamiętałam z wrażenia-zaprowadziła do "swojego domku",pod drzewem,na trawie i patykach zrobiła sobie legowisko. obok leżał worek ze sznurkiem:placz:............ sunia pojechała z nimi,nie mogliśmy jej tam zostawić.ale długo nie może zostać-kilka dni.zresztą może Madarek sam sie wypowie;) więc szukamy DS,DT-nawet płatnego!!!! pomóżmy tej małej! zdjęcia niedługo będą-nie wiem czy będę umiała wstawić ogłoszenia suni: Psie dziecko, malutka sunia wyrzucona w worku (702059496) - Aukcje internetowe Allegro Radio Internetowe IRN - Radio - Radio Disco polo, pop, club, reegae, hip hop - Radio Internetowe IRN - Radio - Radio Disco polo, pop, club, reegae, hip hop - www.irn.pl ale.gratka Gumtree.pl 4lapy.pl eoferty.com.pl alegratka.pl psy.pl Pineska.pl kupiepsa.pl bono-polska.pl dwukropek.pl 24polska.pl aleokazja.pl polskastrefa.eu e-zwierzak.pl animalia.pl adopcje.org czeka na akceptację vegie.pl psiak.org Quote
fibi:) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 każda pomoc mile widziana. nie umiem robić ogłoszeń,banerków.... nawet zdjęć nie umiem wstawić:shake: ale Ewusek ma tu zajrzeć-to wstawi fotki małej a juz mam kilka zdjęć. sunia cudna jest:loveu: Quote
supergoga Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 To czekamy na fotki, postaramy się ogłaszać także. Dobrze że tam byłaś. Jakieś cholerne bydle wywaliło sunię w worku? Nosz - trafia mnie powoli. Quote
Guest Madarek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Witam a że jest mój pierwszy post pozdrawiam wszystkich serdecznie. Co do suni to wydaje mi się że była chowana jakis czas w domku miedzy ludzmi i innymi zwierzakami zero strachu przed obcymi. jest przyjazna,bardzo towarzyska! Więcej napisze jak już się troszeczkę lepiej poznamy :)) Quote
fibi:) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 super że jesteś:loveu: no na to wygląda że tak:angryy: obok miesjca spania suni był worek,który u góry był zawiązany.....musiała się wydostać z niego....mojemu bratu się przypomniało że przedwczoraj wieczorem musiał zwalniac bo ten szczenaik przez drogę przebiegał-czyli już jakiś czas tam koczowała:-( musiała byż głodna bo obok jej "spanka" leżały rózne śmieci np. opakowanie po jogurcie,jakieś papierki po serkach,musiała to wzystko tam znosić:placz: Quote
Guest Madarek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 mała prośba:) jak już będą zdjęcia poproszę o pomoc w nazwaniu małej...:)) Quote
fibi:) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 no właśnie,imię musi mieć :-) jakieś pomysły? no i czekamy na zdjęcia. hmm Goska a może Ciebie wykorzystam jeśli masz czas to Ty byś wstawiła-wysłałabym Ci zaraz na pocztę. Quote
Selenga Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 jak będą zdjęcia, to mogę jej zrobić banerek i mogę jej zrobić allegro Quote
Guest Madarek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ewusek jutro wstawi fotki dziś coś jej wypadło i nie może Quote
fibi:) Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Selenga dziękuję,wiedziałam że pomożesz. hmm myślę że odpowiednio ogłaszana psinka szybko znajdzie domek-jest młoda,zdrowa,towarzyska więc zdjęcia beda jutro-i wtedy możemy już zacząć działać. ja poszukam domku przez znajomych,itp. a nóż się ktoś trafi. Madarek napisz coś o zachowaniu suni,itp bo to też ważne przy adopcji. bo z tego co mi mówiłeś to psinka ideał :eviltong: Quote
Guest Madarek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 nio ! fajna sunia teraz z moim pekinem sie bawi super ! byli znajomi z dziećmi siedziała z małą cały czas czy na kolanach czy obok więc lubi bardzo dzieci ! Quote
fibi:) Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 podnieisiemy małą z rana bo mało osób tu zagląda.:mad: a mała czeka na dom Quote
Ewusek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 dżizas.... normalni ludzie o tej porze jeszcze śpią.... problemy techniczne mam nadzieje ze już za mna, tak wiec wstawiam fotki malego pieska :-) Quote
Ewusek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jest u Ciebie, popatrz na nia i zastanow sie jakie imie do niej pasuje... u mnie 1,5 roku temu byl taki am piesek jak ona, tylko caly carny i mowilismy do niego "Piesek" :-) a mial byc "Bambi" pauje do niej Bambi ? Quote
Ewusek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 jelonek Bambi nie pasuje ??? napewno juz cos ci po glowie chodzi.. jaki plan na imie ? Quote
Guest Madarek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 coś mi po głowie chodzi powiadasz.... wiesz, ja zawsze mam kudłate myśli :) Quote
kamilawa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 już jestem ;) Ogłoszenia oczywiście mogę porobić. Ale później... widzę, że już ktoś się zadeklarował z ogłoszonkami :cool3: Także wspólnie damy radę. Niunia piękna. szybko domek trzeba znaleźć :razz: Imię..? Hm. Mi jak się strasznie podoba pies to nazywam jakoś po włosku czy cuś, żeby jakoś oryginalnie było :eviltong: Może Riccotta? (Rikotta jakby co) :evil_lol: Quote
fibi:) Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 no,wreszcie mamy fotki,zaczyna się cos dziać na tym wątku:-) co do imienia-hmm sama nie wiem.też myśle żę Bambi nie pasuje.już lepsiej Riccotta.... ale decyzja należy do Madarka;) Quote
kamilawa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A może Bianka ? :razz: A żeby było inaczej pisałoby się Bianca :evil_lol: Zrobię ale.gratkę zaraz :cool3: Quote
fibi:) Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 no krótsze lepsze;) u mnie zawsze w domu były: Figa,Fifa,Fipi,Fibi,Tola,Pola,Daisy,Kropka,Maja.raz była nawet Jadzia:eviltong: Quote
Recommended Posts