Unbelievable Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 rose napisał(a):aż tyle zdjęć planujemy zrobić?:eviltong::evil_lol: JA planuję, a co wy będziecie robić, tego już nie wiem :diabloti: Quote
Okamia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 basia bonnie napisał(a):Spokojnie ,nie panikujcie tak,że będzie masa psów w domku ;) Przecież gdyby się coś działo, można psy porozdzielać do pokoi ,ewentualnie zamknąć w kiblu/kuchni :evil_lol: w dodatku, chyba nie macie zamiaru spędzić całego zlotu w domkach? ;) W dzień prawie cały czas przecież będą spacerki, zabawy z psami, rozmowy itp. na powietrzu, a wieczorami do nocy siedzenie przy ognisku i śpiewy przy gitarze :cool3: Najwyżej pieski się pogryzą :diabloti: :lol: Ta ... To jest ta co na nocne ognisko psa zabierała :evil_lol: A i uważajcie na Bonnie bo to pitbull w wersji mini :loveu: ona mi chciała futro ustawiać :evil_lol: Quote
rose Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Tinka:) napisał(a):JA planuję, a co wy będziecie robić, tego już nie wiem :diabloti: ja na zlotach mam skłonności do zapominania i wyciągania aparatu ostatniego dnia:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 rose napisał(a):ja na zlotach mam skłonności do zapominania i wyciągania aparatu ostatniego dnia:evil_lol: spoko, ja nie zapomnę :diabloti: Okamia- mój szczurzy ustawił sobie labradorkę:cool1: Quote
basia bonnie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Okamia napisał(a):Ta ... To jest ta co na nocne ognisko psa zabierała :evil_lol: A i uważajcie na Bonnie bo to pitbull w wersji mini :loveu: ona mi chciała futro ustawiać :evil_lol: Raz zabrałam, to samobójstwo popełnic chciała:roll: wiec ją zostawiałam, Tobie wcale nie przeszkadzała jej obecność w domku :diabloti: Oj tam, tylko chciała pokazać kto rządzi :diabloti: jak pan taki pies :evil_lol: Quote
Macho Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 A mi ten podział domków nie pasuje... :roll: Moja Nowina jest dość..."porywcza" i nie bardzo potrafi się zgrać z większą ilością psów... bo jakby nie było 9 psów to dla niej większa ilość... może powróćmy do starych podziałów domków i u nas będzie jedno miejsce ew. wolne? :roll: Quote
Macho Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 No ale przecież na górze i tak nie będę sama z Nowiną ;) W domku, w którym byłam na początku Nowina zna wszystkie pasy, dlatego tak mi na tym zależało ;) Ps. już nikt nie może się dopisać? nawet z tej listy początkowej? Quote
Karilka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Macho podobno domki są równo zgrane z ilością osób... Gops to Ty biedna dziewczynko nie wiesz jeszcze co znaczy doberman:evil_lol:. Dolar nie jest żadnym wzorcowym, ułozonym psem ale za to jest mniej więcej zrównoważony. To podstawa. Quote
rose Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Macho napisał(a):A mi ten podział domków nie pasuje... :roll: Moja Nowina jest dość..."porywcza" i nie bardzo potrafi się zgrać z większą ilością psów... bo jakby nie było 9 psów to dla niej większa ilość... może powróćmy do starych podziałów domków i u nas będzie jedno miejsce ew. wolne? :roll: nie może być żadnego miejsca wolnego.. bo jest nas za dużo, a branie dodatkowego domku to znów koszt.. a jakbyś miała ten 2 pokój na górze to wtedy nie miałby psy ze soba tak dużego kontaktu, co Ty na to? Quote
Patikujek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Tinka ja na 100% laptopa mojego wezmę, ale niestety neta bezprzewodowego nie mam, no ale może cos się tam wyłapie:diabloti: Edit: skoro macho nie pasuje o ja mam nową propozycję ja, manixsa, macho, ana zbyska i cymbianka możemy w 5spać w 4- osobowym domku a ten domek może na nasze miejsce wskoczyć: 5. Domek 4-osobowy 1. Sweetaśna 2/3. Acctiually+osoba 4. Isia & Chester 5. Martunia Quote
Estera Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Dziewczyny róbcie co chcecie. Wśród domków możecie się mieszać, nam podajcie tylko ostateczną wersję. Co do nowych domków to możemy wziąć pod warunkiem, że będziecie płacić więcej, bo jak już pisałam, każde miejsce musi być opłacone. Quote
Tepes Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Patikujek']Tinka ja na 100% laptopa mojego wezmę, ale niestety neta bezprzewodowego nie mam, no ale może cos się tam wyłapie:diabloti: Edit: skoro macho nie pasuje o ja mam nową propozycję ja, manixsa, macho, ana zbyska i cymbianka możemy w 5spać w 4- osobowym domku a ten domek może na nasze miejsce wskoczyć: 5. Domek 4-osobowy 1. Sweetaśna 2/3. Acctiually+osoba 4. Isia & Chester 5. Martunia Sory ale my nie chcemy być w domku 8 osobowym... I z nami proszę NIC nie zmieniać:diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 a nie ma możliwości zamiany tego 8-osobowego na dwa 4osobowe? problem by się rozwiązał:cool3: Quote
rose Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Kasia&Rika napisał(a):a nie ma możliwości zamiany tego 8-osobowego na dwa 4osobowe? problem by się rozwiązał:cool3: z tym ze w tym momencie jeden z domków będzie bez natrysku Quote
Patikujek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Spoko Anula właśnie dlatego pytam mi tam wszystko jedno tylko martwię sie co będzie jak lujcy przyjdzie jednak lufkę wziąć:shake: z tyloma psami wesoło nie będzie Quote
Okamia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 basia bonnie napisał(a):Raz zabrałam, to samobójstwo popełnic chciała:roll: wiec ją zostawiałam, Tobie wcale nie przeszkadzała jej obecność w domku :diabloti: Oj tam, tylko chciała pokazać kto rządzi :diabloti: jak pan taki pies :evil_lol: No nie dziwię jej się :evil_lol: Jak bym miała taką właścicielkę też bym popełniła :diabloti: Bonnie to taki mały wredny pitbull więc jak mogła mi przeszkadzać :loveu: Tak tak :evil_lol: miłość futra i chomika była wyjątkowa:loveu: Quote
Estera Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 To grajcie w marynarzyka kto bierze domek bez natrysku :evil_lol: Quote
dog193 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 To może lepiej weźcie sobie tą 8-osobówke ;) Quote
Kasia&Rika Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 to już wolę te 8 osób niż bez natrysku:cool3: Quote
Patikujek Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 też tak myślę wkrza mnie że co roku jest to samo, masa osób się zapisuje wszystkie jest ustalone i nagle połowa rezygnuje:angryy: Quote
Tepes Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='Patikujek']też tak myślę wkrza mnie że co roku jest to samo, masa osób się zapisuje wszystkie jest ustalone i nagle połowa rezygnuje:angryy: I takie coś jest bez sensu i wkurzające później wszytko sie miesza... A może tak w ogóle bo w sumie nie wszystkich znam i nie wiem kto jakie psy ma:D to może by tak napisać kto jakiego potwora ma?:evil_lol: Quote
Macho Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ja sobie zupełnie nie wyobrażam Nowiny z 8 innymi psami- chociażby w nocy...a może jest ktoś chętny, żeby wskoczyć do 8 osobowego domku zamiast mnie, Any i Cymbianki? Quote
Estera Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Macho skoro problem masz Ty, to weźcie z Aną i Cymbianką domek 4-ro osobowy bez natrysku, reszta weźmie ten natryskiem a z ósemki zrezygnujemy i po problemie :niewiem: Quote
Karilka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Macho Nowinka przecież z tego co pamiętam to tylko burczący pies:lol:. Quote
dog193 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Macho - a musisz brać psa ze sobą? Nie możesz jej z kims zostawić? Quote
Recommended Posts