basia bonnie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Komar, Glorien i Lorien:evil_lol: Glorka Olek Ancuś;) Magda - dog :evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Under 20 to Olek mówił że już nie dla niego i trzeba się pozbyć :P brakującej koszulki nie odnotowałam, natomiast zostawiłam mój słodziachny kubeczek z napisem "witaj słonko" od wewnętrznej strony, scyzoryk, sztućce i drewniane coś do mieszania w garze :P Quote
Unbelievable Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 anka&autystyk napisał(a):Under 20 to Olek mówił że już nie dla niego i trzeba się pozbyć :P brakującej koszulki nie odnotowałam, natomiast zostawiłam mój słodziachny kubeczek z napisem "witaj słonko" od wewnętrznej strony, scyzoryk, sztućce i drewniane coś do mieszania w garze :P scyzoryk oddałam E-starej, tak samo jak barbarzą smycz :razz: Quote
Estera Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Scyzoryk Ancora i smycz Basi mam. Oddam Wam przy najbliższej okazji :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Estera napisał(a):Scyzoryk Ancora i smycz Basi mam. Oddam Wam przy najbliższej okazji :cool3: jak slodkooo:multi::loveu: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 anka&autystyk napisał(a):Under 20 to Olek mówił że już nie dla niego i trzeba się pozbyć :P brakującej koszulki nie odnotowałam, natomiast zostawiłam mój słodziachny kubeczek z napisem "witaj słonko" od wewnętrznej strony, scyzoryk, sztućce i drewniane coś do mieszania w garze :P To kto w takim razie zostawił czarną koszulkę croppa? :razz: a kubeczka nie widziałam, albo widziałam i myślałam, że on już był tam wcześniej:eviltong: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 oo zdjęcia mojego autorstwa:loveu: http://i28.tinypic.com/2uo051z.jpg Komar jadłeś niewidzialne jedzenie?:crazyeye: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 http://i28.tinypic.com/34yshf5.jpg to tych kolczyków Ci komar pozazdrościł?:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jeszcze Martyna miała czarną koszulkę z croppa, jesli dobrze pamiętam :eviltong: Quote
evel Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 http://images46.fotosik.pl/171/e4e4ba98e45807b3.jpg Grami, jaka "twarzowa fryzura" :evil_lol: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Mysia_ napisał(a):jeszcze Martyna miała czarną koszulkę z croppa, jesli dobrze pamiętam :eviltong: Ale Martyna ja widziała i mówiła, że to nie jej, chyba, że jej nie poznała:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 rose napisał(a):Ale Martyna ja widziała i mówiła, że to nie jej, chyba, że jej nie poznała:evil_lol: tylko że tamta była damska, moja jest męska :diabloti: no i akurat sie pierze:evil_lol: Quote
Lorien:) Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 http://i624.photobucket.com/albums/tt321/cymbianka/P1010203.jpg A tu na dole widać jak Tinka mały żłop obala całą butelkę sama:eviltong::evil_lol: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Unbelievable napisał(a):tylko że tamta była damska, moja jest męska :diabloti: no i akurat sie pierze:evil_lol: to może była Olka, bo tez miał croppa, Olek nosi damskie?:hmmmm::eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Unbelievable napisał(a):tylko że tamta była damska, moja jest męska :diabloti: no i akurat sie pierze:evil_lol: a może to koszulka Magdy :diabloti: ona miała tendencje do porzucania ciuchów w łazience :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 piłke Olka ja mam:eviltong: dziewczyny jak na koniec sprzataly to do wyrzucenia ja uszykowały z butelkami po wodce:evil_lol: wiec troche smierdziala, ale Ares sie ucieszyl z prezentow:eviltong: a nam zgineły 2 kubki metalowe z łyżkami ostatniego wieczoru:-( zostawilismy na lawce jak szlismy do Vipow, a jak wracalismy to juz ich nie bylo:roll: Quote
olekg89 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Niee ja nie mam czarnych koszulek.:cool3: Ojej mój under20:-(:-( A ja chciałem jeszcze udawać młodzieniaszka:lol:Jest coś under20+???:evil_lol: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Mysia_ napisał(a):a może to koszulka Magdy :diabloti: ona miała tendencje do porzucania ciuchów w łazience :evil_lol: tak to jej, teraz mi się przypomniało to była ta, którą dzień wcześniej zmoczyła ulewa budząca Magdę śpiącą na tarasie z szubienicą na szyi :diabloti::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 olekg89 napisał(a):Niee ja nie mam czarnych koszulek.:cool3: Ojej mój under20:-(:-( A ja chciałem jeszcze udawać młodzieniaszka:lol:Jest coś under20+???:evil_lol: teraz to już tylko poniżej 30 :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olekg89 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 No dokładnie :cool3:Ciekawe co by rodzice na to powiedzieli:lol: Quote
rose Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Marta_Ares napisał(a): a nam zgineły 2 kubki metalowe z łyżkami ostatniego wieczoru:-( zostawilismy na lawce jak szlismy do Vipow, a jak wracalismy to juz ich nie bylo:roll: pewnie father zabrał:evil_lol: albo Bolek i Lolek na złom:diabloti: olekg89 napisał(a):Niee ja nie mam czarnych koszulek.:cool3: Ojej mój under20:-(:-( A ja chciałem jeszcze udawać młodzieniaszka:lol:Jest coś under20+???:evil_lol: na sylwestra też to zostawiłeś pamiętasz?:evil_lol: może jest jakieś under21?:evil_lol: albo under30, ale to już tak strasznie staro brzmi:evil_lol: Quote
Recommended Posts