Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 11 months later...
  • 4 months later...
Posted

Temat dawno nie ruszany... ale mam pytanie, czy ktoś z Was orientuje się moze, czy gdzieś w Wrocławiu, lub okolicach można znaleźć jakiś tor do coursingu, albo uczestniczyć w jakiś treningach?
Wczoraj przypadkiem spotkałam na spacerze Państwo z chartami afgańskimi, akurat trenowali sprinty chyba - nie wiem.... dokładnie ;) w każdym razie w jednym z biegów moja suczka (pitbullka) spróbowała pobiec razem z nimi... i wyszło jej to na prawdę super... utrzymała tempo chartów, a nawet ich dogoniła troche, bo wystartowała za nimi... Chciałabym spróbować z nią i starszą (tylko starsza nie lubi innych psów - obcych) pobawić się w to.... tak dla czystej rekreacji... ale nie wiem totalnie gdzie można sie na jakieś treningi załapać.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

No my właśnie mieszkamy na śląsku i to zaledwie 120 km od jego stolicy tzn Wrocławia ;-) . Jeśli zaś przez Śląsk rozumiesz jego wschodnie rubieże nazywane Górnym Śląskiem to nie odbywają się tam żadne treningi. Kilka razy do roku odbywają się tam zawody w Świerklańcu. Treningi regularnie mają miejsce jeszcze pod Poznaniem i pod Częstochową.

Posted

Zaczynamy o 13 tej, ale jak bedzie za goraco to przesuniemy same bieganie psow na 15 sta. ale od 13 stej na pewno ludzie juz tam beda i beda sie co najwyzej imprezowac ;-) Treningi zawsze robimy na koncy wsi Grochowice na polanie lesnej . Widze ze jestes spod Glogowa to moze kojarzysz miejsce gdzie odbywaja sie Stachuriady, to jest wlasnie tam

Posted

Ja chyba nawet w Grochowicach nie byłam :oops:.Ale w sobotę przyjadę ze znajomymi.My i nasze 3 baski,niech się sprawdzą w coursingu :cool3:.
I jeszcze pytanko:na czym to imprezowanie polega? Żebyśmy się przygotowali ;).

Posted

Ja robię pierogi ruskie , kazdy moze przywiezc cos do jedzonka. Mamy z gminy załatwiony duzy namiot pod którym bedzie mozna sobie siedziec . Myślę ze atmosfera bedzie jak zwykle :)