Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Jesteśmy umówione na najbliższy pt. na ok.17.00-18.00 (o 15.00 tego dnia dzwonię powtórnie, by potwierdzić spotkanie i upewnić się, czy i Państwu pasuje). Wymiękłam, bo... Ares jest praktycznie w moim rejonie, jakby się dobrze przymierzyć i rzucić beretem... ;-)[/QUOTE]

Super:)

Wyściskaj go tam Kochana, wycałuj i powiedz, że tęsknię!
To jest bardzo fajny pies!:)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani mnie zapytała, czy wiem, gdzie można podciąć Aresowi pazurki (ma ponoć poprzerastane) i ile to będzie kosztować. Tu nie podpowiadałam żadnej, konkretnej lecznicy, bo dobrze zrobią to w każdej. Co do ceny radziłam, by najpierw zajrzała do najbliższej bez psiaka i wprost zapytała. Niestety, nie orientuję się w cenie, moim podcinam ja, a te, z którymi mi ten numer nie przejdzie i tak mają przegląd łapek na okoliczność wizyt.
Oczywiście Gusiu, jeśli tylko Ares da się ukochać... ;-) wyściskam go od Ciebie. :-)

Posted

[quote name='majqa']Pani mnie zapytała, czy wiem, gdzie można podciąć Aresowi pazurki (ma ponoć poprzerastane) i ile to będzie kosztować. Tu nie podpowiadałam żadnej, konkretnej lecznicy, bo dobrze zrobią to w każdej. Co do ceny radziłam, by najpierw zajrzała do najbliższej bez psiaka i wprost zapytała. Niestety, nie orientuję się w cenie, moim podcinam ja, a te, z którymi mi ten numer nie przejdzie i tak mają przegląd łapek na okoliczność wizyt.
Oczywiście Gusiu, jeśli tylko Ares da się ukochać... ;-) wyściskam go od Ciebie. :-)[/QUOTE]

Iza! Czy Ty sobie jakieś jaja robisz na tym wątku?
Jak to poprzerastane pazurki:-o? Przecież Aresiątko pewnie się męczy:shake:.
Otwórz mi jakieś subkonto;) u siebie i podlicz ile będę do tyłu jak zapłacę dodatkowo za tą wizytę i obcięcie pazurków.
Do do tego dolicz jakieś frykasy i zabawkę.
Mam ogłosić bankructwo, czy jeszcze się wstrzymać?;)

Posted

Oj Irenko, potrafisz mi stracha napędzić. ;-) Muszę się po swojemu rozpatrzeć, czego trzeba Aresikowi. Gusiu, jesteś w temacie więc... Czy on lubi kości ze ścięgien, do memlania i pilnowania przed resztą świata???

Posted

Na razie jest już u mnie ArthroHA na stawy (73zł - paragon wzięty). Jutro, zgodnie z wolą Irenki, pędzę po smaczki i... Zrobię rekonesans w karmach. Jeśli okaże się, że ceny są zabójcze to kupię, oczywiście do rzeczy, mało zapchajdziury, a z netu zamówię coś, co m.in. jedzą moje psiule i służy im rewelacyjnie (po prostu powtórnie nawiedzę Panią i dostarczę karmę).
Mam tu na myśli aukcję:
[URL]http://www.allegro.pl/item886579089_arion_f4e_multi_vital_jagniecina_30kg_dostawa_0zl.html[/URL]
Cena 165zł ale to są 2 worki 15tki, czyli kwota na pół, jedna 15tka zostanie dla mnie, druga dla Areska.

Posted

...bo tego nigdy za wiele, a Pani pewno się nie przelewa (karma nie jest tu moim wymysłem; pomysł Irenki, w moim odczuciu słuszny). Jeśli wiesz Gusiu, że Ares ma dobrą karmę, daj mi znać proszę. Na bank jesteś z Panią lepszym kontakcie niż ja, ostatni mój był chyba drugim z kolei, nie śmiałam Pani pytać.
Dało się jednak wyczuć przejęcie w głosie Pani, gdy pytała o cenę obcięcia pazurków. Daleko mi tu do chęci zakpienia z czegokolwiek. Boże broń tak tego nie odbieraj. Sądzę jednak, że jeśli Pani będzie się przymierzała do wizyty w lecznicy (pazurki) i to może być sporym dla niej wydatkiem to pomoc Aresowi karmą na pewno nie zaszkodzi, a samą Panią nieco odciąży.

Posted

Izuniu, mam nadzieję, że nie odebrałaś tego jako ataku. Tak tylko zapytałam bo z kolei ja się zaniepokoiłam, że o czymś nie wiem albo, że coś jest nie tak.

Nie gniewaj się

Przepraszam za zamieszanie

Posted

Absolutnie nic się nie stało. :-) [SIZE=2][/SIZE] Zrobię wszystko, co w mojej mocy, by te odwiedziny były sympatyczne, by nie zadręczyć Pani sobą, ukochać psiulka (obfocić) i nie przegiąć w żadną ze stron (by i Pani nie poczuła się zakłopotana).

Posted

Izuś:loveu:, jestem Twoją dozgonną dłużniczką, za organizację zakupków i samej wizyty.
Maćkowi przekaż, że tak jak on karmę, tak ja jego będę nosić na rączkach jak tylko znowu się w Krakowie pokaże:evil_lol:.
Cmoki ogromne dla całej Łodzi:).

Posted

[quote name='majqa']Jestem przekonana, że już na samą myśl będzie uszczęśliwiony, a że jeszcze pomysł ma szanse być wprowadzony w czyn, wow, wow, wow!!! :lol:[/QUOTE]

Naprawdę?:crazyeye: Napisz tylko kiedy, muszę Artura wyeksmitować. Natychmiast byłyby pretensje, że jego nie chcę nosić a obcego tak:evil_lol:. Czego oczy nie widzą...;)

Posted

[B]Raport zakupowy:[/B]
Za 50.50zł (paragon wzięty) kupiłam:
- 30 sztuk (2 x 15) smaczków
- 2 kabanosy do zmemlania
- 2 średnie kości ze sprasowanych ścięgien
- 1kg royala (jakaś górna ...dolencja, czyli super odżywczy, blablabla)
- 1kg pedigree (mięsko z warzywami)

Te kg z sobą zmieszam i zasilę 2kg wspomnianej karmy z jagnięciną, którą już mam (czyli podbiorę własnym piesom), tak by zawieźć Pani 4kg treściwej, różnorodnej karmy.

Mam nadzieję, że nie zawiodłam i na teraz tak to miało z grubsza wyglądać.

Posted

[quote name='majqa'][B]Raport zakupowy:[/B]
Za 50.50zł (paragon wzięty) kupiłam:
- 30 sztuk (2 x 15) smaczków
- 2 kabanosy do zmemlania
- 2 średnie kości ze sprasowanych ścięgien
- 1kg royala (jakaś górna ...dolencja, czyli super odżywczy, blablabla)
- 1kg pedigree (mięsko z warzywami)

Te kg z sobą zmieszam i zasilę 2kg wspomnianej karmy z jagnięciną, którą już mam (czyli podbiorę własnym piesom), tak by zawieźć Pani 4kg treściwej, różnorodnej karmy.

Mam nadzieję, że nie zawiodłam i na teraz tak to miało z grubsza wyglądać.[/QUOTE]

Rewelacja:multi:, wszystko od A-Z :cool2:i na tip-top:Rose: dograne i teraz tylko jajeczko znoszę czekając na relację z wizyty.
SMS doszedł i nie przyjmuję go do wiadomości:nono:.
Idę się obrazić:obrazic:

Posted

Aaaa. bo tego smsa trzeba brać jakim jest, a nie go przetrawiać, nie wspominając już o przyjmowaniu do wiadomości. :evil_lol: Uwielbiam jak się na mnie obrażasz!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='majqa']Aaaa. bo tego smsa trzeba brać jakim jest, a nie go przetrawiać, nie wspominając już o przyjmowaniu do wiadomości. :evil_lol: Uwielbiam jak się na mnie obrażasz!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Już mi dawno przeszło, teraz zaczynam kombinować:hmmmm:.
EUREKA!!!:multi:
Wykorzystam niecnie fakt posiadania numeru Twojego konta:megagrin:.
I zrób mi coś:p.
Nie omieszkam też donieść ( uprzejmie), że niespodziankę właśnie dostarczył Arturowi listonosz.
Mały macgyverek ( cóż za słowo:-o) już jest w użyciu. Trzymaj kciuki, żeby mi Artur nie rozebrał mieszkania na czynniki pierwsze:-).
Olbrzymie buziaki za prezent Izuniu:loveu:, jest fenomenalny:buzi:.

Posted

Oj, cieszę się bardzo, że paczunia dotarła. :-)
A na poważnie... Irenuś, naprawdę, plizzz, zrób tym razem mnie frajdę, niech i ja mam ten mini, cholernie mini :-( wkład w Aresika. Niczego mi nie przelewaj, baaardzo, baaardzo proszę. Pod znakiem zapytania jest przecież ewentualność zakupu worka karmy (jeśli taka pomoc okaże się potrzebna), jak pisałam wcześniej. Jeszcze zdążymy się porozliczać Kochanie. :loveu: