Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='milka10']Już jestem.. ;D W sobote nas nie było, bo ja z Oskarem bylismy na obozie przetrwania.
Ale kolejna sobota przed nami i niech psiaki się szykują.. :)[/QUOTE]
No nareszcie jestescie a ten wyjazd z Oskarem na oboz to oj tam oj tam.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny podeślijcie mi 10 psiaków, którym zrobić plakaty. Moja siostrzenica chce zorganizować w szkole ( podstawowej nr 5) tablicę informacyjną, na której umieszczane by były plakaty z psiakami do adopcji, info. o potrzebnych domach tymczasowych itp. Zawsze to jakaś szansa na nowe domki

Posted

[quote name='beta ata']Kochani, czy To u Was jest/był malutki piesek nazwany Yoshi, trochę yorkowaty z urody, z któtkim ogonkiem..?[/QUOTE]Beta u Nas takiego psiaka nie bylo.

Posted

Witam!
Moja znajoma poszukuje szczeniaka, który wyrośnie na coś podobnego do doga niemieckiego. Nie musi być to idealny dog, tak kropla w kroplę, byleby miał coś w typie. Boję się, że zdecyduje się ona na pseudohodowlę dogów dlatego szukam gdzieś w schroniskach do adopcji. Czy może znajdzie się u was taki szczeniak?

Bardzo proszę o jakieś informacje.

Posted

[quote name='understandme']Witam!
Moja znajoma poszukuje szczeniaka, który wyrośnie na coś podobnego do doga niemieckiego. Nie musi być to idealny dog, tak kropla w kroplę, byleby miał coś w typie. Boję się, że zdecyduje się ona na pseudohodowlę dogów dlatego szukam gdzieś w schroniskach do adopcji. Czy może znajdzie się u was taki szczeniak?

Bardzo proszę o jakieś informacje.[/QUOTE]
U Nas nie ma takiego szczeniaczka .

Posted

Do góry psiaki..!! Dzisiaj krótko, ale psiaki szalone i się wybiegały haha :)
Pani Basiu jak się nazywa i ile ma lat ta sunia z górnej klatki, z którą byłam dzisiaj na spacerku.? :) Ona ciagle leżała i teraz zaczęla chodzic :)

Posted

milka10 napisał(a):
Jakaś Pani napisała, czy jest u nas czarny labrador..?
Ten na izolatce, to labek ? I co mu się dzieje ? :)

Milenko to Boy taki labkowaty. Nic Jemu nie jest ,ale on jest mieszancem .