basia34 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 A Ja w poniedzialkowy ranek zagladam przed praca. Quote
milka10 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 I kolejny zimny tydzien zaczynamy :) Psiaki mają ciepło, to chociaż o to się martwic nie musimy ;) Quote
Kasiakk Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Trzymajcie sie cieplutko psiaki.! A wgl pisala Pani jakas pod Karina, ze jest nia zainteresowana.. pytala o stosunek do psow i dzieci.. napisalam, ze nie przejawia agresji... Wiec moze Karinka ma szanse na domek.! Ale jak nasz biedny Oscarro sie z tym pogodzi.. :( Quote
Kasiakk Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Do Pani Grazynki.!! Pisalam do tej dziewczyny od Tary. Zapytalam jaka jest prawda: czy oni ja znalezli, czy ten koles wyjezdza czy ze nie maja pieniedzy na jej utrzymanie.. I odpisala tak: "[FONT=lucida grande]tak mial wyjechac ale nie mial z kim zostawic psa a nie chcial go wyrzucac na ulice. moj chlopak nie chce tego psa bo nie ma warunkow aby go trzymac w domu a ja za miesiac bede rodzic i boje sie ze ten pies zrobi cos dziecku bo on na kazdego skacze i od razu gryzie, jezeli nie ma mozliwosci aby psa oddac do was to bardzo prosze pomozcie mi znalezc dla niego nowy dom, byla bym wdzieczna bo pies naprawde nie moze u nas zostac"[/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Kasiu, Milka - robicie ogłoszenia i wstawiacie fotki, może przejmijcie prowadzenie wątku od pierwszych postów. Dzięki temu będziecie mogły edytować posty na pierwszej stronie i wątek stanie się przejrzysty. Abyście mogły edytować moje posty, napiszcie prośbę do moda, aby przypisał wszystkie moje posty Wam, tzn. Kasi czy Milce. Właściwie to cała pierwsza strona z postami, może zostać przypisana jednemu użytkownikowi. Quote
basia34 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Podrzucam psiaki .dziewczyny kiedy bedziecie u Mnie. Quote
basia34 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Co tu taka cisza .Gdzie moje lalki i rodynek Oskar.Dziewczyny glosujcie z kolezankami na schron. Quote
milka10 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='fiorsteinbock']Kasiu, Milka - robicie ogłoszenia i wstawiacie fotki, może przejmijcie prowadzenie wątku od pierwszych postów. Dzięki temu będziecie mogły edytować posty na pierwszej stronie i wątek stanie się przejrzysty. Abyście mogły edytować moje posty, napiszcie prośbę do moda, aby przypisał wszystkie moje posty Wam, tzn. Kasi czy Milce. Właściwie to cała pierwsza strona z postami, może zostać przypisana jednemu użytkownikowi.[/QUOTE] Ok, nie ma sprawy :) Tylko zgadamy się o tym na ferie, bo teraz mało czasu... Za tydzien już będziemy wolniejsze to się tym zajmiemy :) Quote
milka10 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='basia34']Co tu taka cisza .Gdzie moje lalki i rodynek Oskar.Dziewczyny glosujcie z kolezankami na schron.[/QUOTE] Ostatni tydzien przed feriami to dużo nauki mamy... ale zaglądam :D Codziennie głosujemy :) A będziemy chyba w sobote...zależy jak z tą zbiorka w Tesco, to się jeszcze odezwiemy ;D Quote
Kasiakk Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 No ja mam nadzieję, że w sobotę będziemy w schronie. Ja może wpadnę w piątek.. Ale to zobaczymy jeszcze :) My głosujemy cały czas, namawiamy do tego ludzi ze szkoły, ale oni w nosie to mają. ;/ Quote
Kasiakk Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Podnoszę psiaki i mam nadzieję, że do jutra.! :) Quote
milka10 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No niestety, ale wpadniemy dopiero w tyg, bo teraz Oskar i Klaudia chorzy, mnie nie było w domu i Kasia też nie dala rady.. Ale zaczeły się ferie to nadrobimy zaległości haha :) Quote
Kasiakk Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Podrzucam psiaki.. :D Do zobaczenia jutro.....! :) W końcu... :) Quote
basia34 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ciesze sie ze Was zobacze w koncu.Mamy troche pracy.... Quote
Kasiakk Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 No i nareszcie byłyśmy u naszych kochanych psiaków.. Trzy przecudowne dziewczyny: Karinka, Wicia i Tamarka ogarnięte.. :) Quote
basia34 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Kasiakk']No i nareszcie byłyśmy u naszych kochanych psiaków.. Trzy przecudowne dziewczyny: Karinka, Wicia i Tamarka ogarnięte.. :)[/QUOTE] A ile jeszcze psiakow po zimie do ogarniecia???Ale damy rade dziewczyny. Quote
milka10 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='basia34']A ile jeszcze psiakow po zimie do ogarniecia???Ale damy rade dziewczyny.[/QUOTE] No pewnie, że damy rade!! :) Po kolei i się wszystkimi zajmiemy :D Quote
Kasiakk Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Oczywiście, że damy rade.! Bo kto jak nie my.! :) Quote
Kasiakk Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Kobieta, która organizuje jakąś zbiórkę na nasze schronisko napisała do nas.: [FONT=lucida grande]Jedna osoba pyta czy posiadacie w schronisku zaplecze sanitarne i czy pralka by wam się nie przydała. ktoś tam pracuje w jakies fabryce i mają takie pralki po testach, są bez gwarancji ale sa to dobre pralki często warte po kilka tysięcy, tylko nie wiem czy u Was byłaby potrzebna? Jeśli się uda załątwić taką pralkę to bierzecie?[SIZE=4][/FONT] Quote
Recommended Posts