Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jot11']http://img248.imageshack.us/img248/6324/m055p.jpg ślicznie :loveu:

http://img707.imageshack.us/img707/4968/m061.jpg a tutaj taka bidulka mała ;)

Super masz na swojej działeczce.Naprawdę bardzo ładnie się prezentuje.
Cześć Asiu :multi:

Dziekuję bardzo:) Działeczkę mam dopiero sezon i powoli doprowadzamy ja do porządku. Zostały nam jeszcze tylko dwie rabatki do odchwaszczenia i już będzie cudnie:) Marzy mi się trawka taka jak u Uli ale to raczej niewykonalne, trzebabybyło wszystko przekopać i nową posiać a na to brak czasu , chęci i sił hheheh

[quote name='megi82']mimo iz nie dostałam zaproszenia,pozwoliłam sobie wpaśc na nowe foteczki:diabloti:
sliczną masz działeczkę http://img36.imageshack.us/img36/5267/m024.jpg i jak ładnie ci rozkwit kwiat cudnie pachnący
widać,że psiak zadowolony-tyle miejsca do szaleństwa:multi:
bardzo mi miło, ze do nas zajrzałaś, napewno bym Ciebie zaprosiła osobisci ale Twoja galeria zniknęła:(i cieżko Cie odszukać

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy:)zdjęcia przecudne:loveu:uwielbiam tyle zieleni,a działeczkę masz po prostu Boską,bardzo mi się ona podoba zaraz wpadnę do Ciebie z kawusią-no bajka:)
Yokusia jakie długaśne włoski ma,i takie jaśniutkie mój Weściu też zaczął się jeszcze wybarwiać,ciekawa jestem jaki ostateczny kolorek będzie miał:hmmmm:

Posted

Sesyjka fotograficzna imponująca, Yokusia jak zwykle cudowna, a działeczka:crazyeye:naprawdę ładna i wcale niezachwaszczona, tez bym taką chciała, może kiedyś:placz:
Zapraszamy do nas;)

Posted

Witam serdecznie:) Bardzo sie cieszę, że moja mała księżniczka Wam się podoba:)
U nas za oknem zimnica, słonka nie widać a ja tak jego jestem spragniona. Do tego dopadło mnie jakieś choróbsko, od dwóch dni sie leczę ale cos bez skutku a w sobotę idę na wesele i jak ja będę sie bawiła z czerwonym nosem i zawalonym gardłem buuuuuu

Posted

Hej Asia:)
fajne Yoko miala kucyczki:)
a co do dzialki to ja ostatnio jak na niej bylam to zla bylam jak diabli..pojechalismy w piekną pogode z myslą o tym ze porobimy troche na dzialce a tu deszcz zaczal padac..:mad: i nici z roboty..a trawa zarasta jak dzungla..druga polowka ziemi czeka na przekopanie by wlasnie zasiac nową trawe.. skalniak czeka..bo musze go dokonczyc..
a pogody jak nie ma tak nie ma..M poszedl spac a ja nie wiedzialam co ze soba poczac..:roll: psy przyjechaly ubrudzone...a ja zamiast zrelaksowana to przyjechalam zla jak osa:roll:
Yoko wygrzewa sie w slonku:loveu:
a jaką duzą masz te dzialke?

Posted

Pegaza napisał(a):
Hej Asia:)
fajne Yoko miala kucyczki:)
a co do dzialki to ja ostatnio jak na niej bylam to zla bylam jak diabli..pojechalismy w piekną pogode z myslą o tym ze porobimy troche na dzialce a tu deszcz zaczal padac..:mad: i nici z roboty..a trawa zarasta jak dzungla..druga polowka ziemi czeka na przekopanie by wlasnie zasiac nową trawe.. skalniak czeka..bo musze go dokonczyc..
a pogody jak nie ma tak nie ma..M poszedl spac a ja nie wiedzialam co ze soba poczac..:roll: psy przyjechaly ubrudzone...a ja zamiast zrelaksowana to przyjechalam zla jak osa:roll:
Yoko wygrzewa sie w slonku:loveu:
a jaką duzą masz te dzialke?

Witam:)
Z tymi działkami tak jest, cały tydzień jest ciepło i słoneczko a jak zbliża sie weekend i człowiek planuje cos porobić na działce to zaczyna sie chmurzyc i pada deszcz. Moja działeczka ma 600m, w wiekszosci jest trawa ale jest też kilka rabatek z kwiatkami no i troche drzewek owocowych. Jak przychodzi lato to owoce trzeba rwać:) i pogoda wtedy potrzebna a mamy jabłuszka chyba ze cztery drzewka, gruszki, śliwki, czereśnie, porzeczki, agrest a na koniec orzechy. Fajnie sie to zajada ale jak przychodzi pora rwania to chętnych brak. W zeszłym roku gdy czereśnie były gotowe do zrywania cały czas lało i większosć zgniła na drzewie:( ...tak to jest z tą działką, no ale chociaż jest gdzie sobie posiedzieć i grila zrobić:)