Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ponoć do 2 lat się yorki wybarwiają, chociaż Gracja skończy 2 lata za 2 dni, a cały czas się trochę zmienia. No i słyszałam że po porodzie też się może kolor zmienić.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja ma 4 lata i ciagle jakies kolory u niej odkrywam;)
bardziej udzieje na pycholu i glowie..

a Kleo masz racje po porodzie mi Pipi zjasniala i zlysiala ale potem wsio wraca do rownowagi..i wlos tez zciemnial;)

Posted

Cześc
Mejsi ma skonczone 3 lata a nabrała od niedawna zupełnie innych kolorów. Nie była wprawdzie tak cudnie srebrna jak Yokula ale cos ...koło tego. Zimą jakby te kolory były jeszcze inne. hihih kameleon.
Asiu śliczne fotki bo i modelka cudna.
Daria to Pipula ma 4 lata, prawda ? a Livka?
wpadnijcie na fotki do nas

Posted

W klatce mamy kanarka, który nam piękne melodie wyśpiewuje:) a Yoko na niego poluje cwaniarka jedna:)

Jutro moja Yokulka skończy roczek...jak ten czas szybko leci, a dopiero co była taka jak przyszła do nas w marcu:)

Posted

Witam:) ale Yoko byla słodzutka no i jest tylko teraz jest wieksza słodycza:loveu::loveu::loveu: jak ja bym chciala takiego slodziaka miec wtedy kiedy planuje...:roll: czyli gdzies w kwietniu.. ale przy moim szczesciu nie ma sie co łudzic:placz: jesli w ogogle uda mi sie go miec.. ale miejmy caly czas pozytywne mysli:roll:

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Witamy.
Ja i Dakar rowniez przylaczamy sie do urodzinowych zyczen. Wszystkiego najlepszego i zycia szczesliwego. Pozdrawiamy.

[quote name='Pegaza']To my tez wpadlysmy z zyczeniami:)
szalonych spacerow, lubianych przysmakow, milosci od panci.
:new-bday: :bday: :new-bday:.

edit.... wszystkie życzonka zacytowałam ale nie wskoczyły:(

Yokula bardzo bardzo dziękuje za życzonka, jest już wymiziana, wygłaskana i wycałowana przez nas wszystkich i nawet zgodziła sie (choć niechętnie hihihi) na małą sesyjkę zdjęciową

Posted

[quote name='*kleo*']http://i49.tinypic.com/avxo9.jpg no już przyznaj się, że to taki mały gratis z okazji urodzin ;) Yoko na wszystkich zdjęciach śliczne sreberko :p
no dobra...niech bedzie, ale doprócz tego dostała jeszcze uszko wędzone, bucika i jeszcze pańcia jutro kupi nowe legowisko:) bo dzisiaj nie zdążyła gdyz obecnie czekamy na księdza:)
a to jeszcze dwie foteczki pokazujące jak nasza ksieżniczka zmęczyła się pozowaniem do zdjęć