Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny:)
Cieszę się, ze ubranko sie podoba, kurteczka wróciła do łask mimo ze nie jest na 4 łapki ale ma podszewkę w środku a nie polar. Mój kombinezon ma polar w środku i chroni wszystkie łapki ale włos sie od niego kołtuni.

Ula ja kupowałam wszystkie ciuszki na allegro i zawsze byłam zadowolona:)

Posted

Hej hej Ula niestety kawke popijałam w pracy, wczoraj było cieżko z dojazdem ale dzisiaj już wszystko poodśnieżane:). dzisiaj kawka juz wypita, śniadanko przed chwilą zjedzone i co dalej.....:):)
Yoko wczoraj strasznie szalała na śniegu, po trawnikach gdzie ledwo ja było widać skakała jak zając, miałam ubaw patrząc na nią, jak dzieciak cieszy sie z każdego wyjścia na śnieg, a że potem trzeba prosto do wanny to juz nieważne:)
Pozdrawiam serdecznie

Posted

No pewnie ale tylko w sweterki albo sukienke polarową..:)
kiedys Pipi miala kurtke ale z niej wyrosla..bylo nawet futerko ale zauwazylam ze zle sie jej w tym chodzi..wiec zostalysmy na sweterku..

Posted

Witam porannie:) przy kawusi. Oj ciężki dzionek mnie dzisiaj czeka, byłam wczoraj w kinie na Avatarze i wróciłam do domu ok 24:30 a rano trzeba było wstać do pracy:(:( i nawet kawa nic mi nie pomogła a oczy same mi sieę zamykają:)
Śniegu u nas tyle, ze po chodnikach cieżko chodzić, wszystko zamarzniete, aż nie chcę myśleć co będzie jak mróz puści

Posted

Witam porannie:) przy kawusi. Oj ciężki dzionek mnie dzisiaj czeka, byłam wczoraj w kinie na Avatarze i wróciłam do domu ok 24:30 a rano trzeba było wstać do pracy:(:( i nawet kawa nic mi nie pomogła a oczy same mi sieę zamykają:)
Śniegu u nas tyle, ze po chodnikach cieżko chodzić, wszystko zamarzniete, aż nie chcę myśleć co będzie jak mróz puści.

Posted

jot11 napisał(a):
Cześć również przy kawusi :lol: Jakie wrażenia po obejrzeniu filmu? Też się wybieram,fajny jest? :lol:

Fajny film i ekstra efekty jak sie wybierze wersje 3D,

dysia-u napisał(a):
musisz sie Asiu zdrzemnąć nad jakimiś drukami , nikt sie nie kapnie że masz oczy zamkinęte

Oj Ula nie da rady:) co chwila jakaś zbłąkana dusza do nas tu trafia z mnóstwem pytań jakby nasz pokój był jedyny w całym urzędzie:) a na dole nie było zadnej informacji:)