Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Pomyślę co się da zrobić;) heheeheh

POMYSL, POMYŚL.
My tak ładnie prosimy.
Yokusia śliczna, chowa sie za panem tak jak Fredzia:lol:

Posted

[quote name='karkakarka']http://img190.imageshack.us/i/dsc00118wp.jpg/ :loveu:

życzę miłej zabawy!
dziękujee było super:)
[quote name='*kleo*']http://img30.imageshack.us/img30/1032/dsc00106jk.jpg ta piłeczka kiedyś nawet w filmiku występowała prawda?
http://img691.imageshack.us/img691/1027/dsc00107oe.jpg kto ma pilot ten ma władzę :evil_lol:
Ja też liczę, że nam się pokażesz w kreacji ;)
I udanej zabawy życzę :p
ta piłeczka jest jej ulubioną zabawką, nie roztaje się z nią:) to coś tak jak borsuk dla Pixi
Zabawa sie udała, a fotek narazie nie mam:) ale robili dużo więc jak dostanę je w swoje ręce i będą się nadawały hehehe to dam:)
[quote name='jot11']http://img691.imageshack.us/img691/1027/dsc00107oe.jpg jaki program wybrała? :evil_lol:
Udanej zabawy Asiu :multi:
ja myśle, ze jakis przyrodniczy hehehe
[quote name='tigrunia']Baw się dobrze Aśka :multi:
Zdjęcia śliczne jak zawsze :loveu:
Dzięki:)
[quote name='Viky i Ja']Asiu baw się dobrze :)
a dizękuje było super:)
[quote name='dysia-u']http://img14.imageshack.us/img14/4299/dsc00110jp.jpg
a czemuż się tak zasłania??!! wstydliwy czy co ? hihi
nie zasłania sie tylko rzuca piłeczę a swoją drogą gdyby wiedzia, że fotka jest na dogo ....
wybaw sie za wszystkie które się nie bawią hahaha - na razie - w lipcu ja ide na weselicho

[quote name='laurin']Przyszłam się przywitać w niedzielne popołudnie :) I dobrej zabawy życzyć :) Oczywiście też składam podanie o fotki:cool3:

Cześć dziewczyny:) wybawiłam się za wszystkie czasy, wesele bardzo udane, jedzonko było super a hotel w którym była impra jest zbudowany nad rzeczką, i jest tak super zrobione, że rzeczka płynie pod częsią restauracyjną i tańczy sięna szklanej podłodze a pod spodem płynie rzeka, super tylko na początku czułam się niepewnie tańcząc na szkle. Wnocy podświetlili ta wodę, efekt był niesamowity:) Do domku wróciliśmy jak już było jasno:)

Posted

cześć Asiu
juz ci prawie zazdrościłam tej zabawy , ale jak przeczytałam że tańce były ale...na wodzie to sama rozumiesz hihi
dzis syn wyjeżdża więc troche jestem w stresie. Nie wiem które z nas więcej przeżywa, ja czy on? To jego pierwszy samodzielny wyjazd na 9 !!!! dni

Posted

dysia-u napisał(a):
cześć Asiu
juz ci prawie zazdrościłam tej zabawy , ale jak przeczytałam że tańce były ale...na wodzie to sama rozumiesz hihi
dzis syn wyjeżdża więc troche jestem w stresie. Nie wiem które z nas więcej przeżywa, ja czy on? To jego pierwszy samodzielny wyjazd na 9 !!!! dni

heheeh widzę, ze w tym samym czasie ja piszę w Twojej galerii Ty w mojej:)
Nie martw sie o synka, da sobie chłopak radę, jedzie z klasą to będzie mu raźniej, jak mój mały był na kolonii tylko z bratem w zeszłym roku i dwa lata temu to tęsknił i buczał mi do telefonu a jak w tym roku pojechał na wycieczke z klasą to nawet nie miał czasu zadzwonić:) On sie będzie dobrze bawił a Ty będziesz tęskniła jak to mama:)

Posted

Witam:) ale Yoko ma fajną piłeczkę!:)

fajnie musiało wyglądać tak za szkłem rzeczka;) ale tez bym sie bała że wpadne, a jeszcze tyle ludzi pewnie, to nieźle musiało być wytrzymałe:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Cześć dziewczyny:) wybawiłam się za wszystkie czasy, wesele bardzo udane, jedzonko było super a hotel w którym była impra jest zbudowany nad rzeczką, i jest tak super zrobione, że rzeczka płynie pod częsią restauracyjną i tańczy sięna szklanej podłodze a pod spodem płynie rzeka, super tylko na początku czułam się niepewnie tańcząc na szkle. Wnocy podświetlili ta wodę, efekt był niesamowity:) Do domku wróciliśmy jak już było jasno:)

Robi wrażenie :cool3: Ale ja też bym się nie czuła zbyt pewnie, przynajmniej na początku, u nas w jednym domu handlowym jest akwarium w podłodze i przechodzi się nad rybkami, ale ja zawsze staram się ominąć żeby nie łazić po tej szybie :eviltong:

A ja też wróciłam dziś do domku jak było jasno, Gracka miała spacer o wschodzie słońca :evil_lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
Robi wrażenie :cool3: Ale ja też bym się nie czuła zbyt pewnie, przynajmniej na początku, u nas w jednym domu handlowym jest akwarium w podłodze i przechodzi się nad rybkami, ale ja zawsze staram się ominąć żeby nie łazić po tej szybie :eviltong:

A ja też wróciłam dziś do domku jak było jasno, Gracka miała spacer o wschodzie słońca :evil_lol:

My też dziś spacerowałyśmy po "nocy" bo siedziałam do 4 nad projektami i Pixi zamiast spać to dzielnie mi towarzyszyła:) Teraz smacznie odsypia i nie wiem czy nie położyć się koło niej i też drzemkę sobie zrobić:)

Posted

Doti1986 napisał(a):
My też dziś spacerowałyśmy po "nocy" bo siedziałam do 4 nad projektami i Pixi zamiast spać to dzielnie mi towarzyszyła:) Teraz smacznie odsypia i nie wiem czy nie położyć się koło niej i też drzemkę sobie zrobić:)

To już raczej o poranku, nawet w piosence jest "4 nad ranem" ;) My spacerowałyśmy po 5 :eviltong:

Posted

*kleo* napisał(a):
To już raczej o poranku, nawet w piosence jest "4 nad ranem" ;) :

kocham te piosenke , byłam nie dawno na koncercie tego zespołu . A za "Majką" przepadam

Posted

Ale gafę strzeliłam bo wczoraj dobrej zabawy życzyłam a a to przecież w sobotę impreska była:oops: tak to jest jak się nie doczyta :oops::oops::oops:
ale liczą się intencje ;)
pozdrawiamy porannie