Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Asiu
net jak na razie działa, zobaczymy tylko jak długo. Dzięki za odwiedziny w naszej galerii mimo że nas nie było
znów zaczyna się wodny koszmar. W nocy musieliśmy włączyc dwie pompy bo woda juz przelewła sie przez ogrodzenie.Czy ten koszmar nigdy sie nie skończy. Nie tak daleko od nas osunęły sie ze zwałami ziemi domy , ok 20 domów. Biedni ludzie , gdzie teraz sie podzieją

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yoko2009']Witam serdecznie:) Bardzo sie cieszę, że moja mała księżniczka Wam się podoba:)
U nas za oknem zimnica, słonka nie widać a ja tak jego jestem spragniona. Do tego dopadło mnie jakieś choróbsko, od dwóch dni sie leczę ale cos bez skutku a w sobotę idę na wesele i jak ja będę sie bawiła z czerwonym nosem i zawalonym gardłem buuuuuu

ojc to miłej zabawy
i skutecznego leczenia się
a może dasz jakieś foto nowe
wpadnij też do nas-str.102i 103 nowe fotki(wejdziesz przez banerek w podpisie naszym,od jakiegoś krótkieog czasu jesteśmy na fotoblogach)

Posted

Witam wieczornie.
Straszne rzeczy się dzieją :( jak nie powódź to teraz tak jak mówisz Ula ta zienia się osuwa :( Ludzie tracą wszystko ...
U nas nie ma w pobliżu dużej wody (dzięki Bogu...) ale cały ogród to bajoro. Jak się chodzi to wodę pod nogami słychać jakby się po kałużach chodziło :(

Posted

[quote name='dysia-u']cześć Asiu
net jak na razie działa, zobaczymy tylko jak długo. Dzięki za odwiedziny w naszej galerii mimo że nas nie było
znów zaczyna się wodny koszmar. W nocy musieliśmy włączyc dwie pompy bo woda juz przelewła sie przez ogrodzenie.Czy ten koszmar nigdy sie nie skończy. Nie tak daleko od nas osunęły sie ze zwałami ziemi domy , ok 20 domów. Biedni ludzie , gdzie teraz sie podzieją

Ło matko znowu woda u Ciebie, jak dobrze ze masz własne pompy, jak nie woda to ziemia:( koszmar wczoraj pokazywali jak w Limanowej chyba ziemia sie osuwa wraz z domami, straszne to jest.U nas dzisiaj słonko pięknie świeci i 20 stopni mamy wiec zaraz zmykamy na jakiś spacerek:).

[quote name='megi82']ojc to miłej zabawy
i skutecznego leczenia się
a może dasz jakieś foto nowe
wpadnij też do nas-str.102i 103 nowe fotki(wejdziesz przez banerek w podpisie naszym,od jakiegoś krótkieog czasu jesteśmy na fotoblogach)
już lecę na foteczki:)

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Budzę, bo towarzystwa szukam hihihi, zostawili mnie sama w domu i nawet odezwać się nie mam do kogo:(

To tak samo jak ja, też siedzimy tylko z Gracją we dwie. I ona też śpi :evil_lol:
Ja sobie na razie dla zabicia nudy muzyczkę zapuściłam i se burczę pod nosem :eviltong:

Posted

cześć Asiu
martwie się bo młodszy syn jedzie w niedziele do Łeby na zieloną szkołe. Jak tu przejechać autokarem przez całą Polske jak miejscami asfaltu nie ma. Mostów też nie ma. Naprawde , jestem taka wystraszona ale przy nim o tym nie mówimy żeby go strachem nie zarażać. Chciałabym żeby juz był w domu. Dlaczego akurat teraz mają taki daleki wyjazd buuuuu??!!

Posted

dysia-u napisał(a):
cześć Asiu
martwie się bo młodszy syn jedzie w niedziele do Łeby na zieloną szkołe. Jak tu przejechać autokarem przez całą Polske jak miejscami asfaltu nie ma. Mostów też nie ma. Naprawde , jestem taka wystraszona ale przy nim o tym nie mówimy żeby go strachem nie zarażać. Chciałabym żeby juz był w domu. Dlaczego akurat teraz mają taki daleki wyjazd buuuuu??!!

Kumpeli mama jedzie z kolei do Pragi. Też się zastanawiałyśmy czy będą mieli niespodzianki po drodze :roll:

Posted

dysia-u napisał(a):
cześć Asiu

Nie martw się, bedzie dobrze, napewno mają taką trasę wyznaczoną, która jest przejezdna:) Głowa do góry:)