Marzena* Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Kurcze jaki fotoreportaż :) Lece jeszcze do Nati pooglądać ;) Quote
Yoko2009 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Viky i Ja napisał(a):Kurcze jaki fotoreportaż :) Lece jeszcze do Nati pooglądać ;) Tylko kurcze nie wiem dlaczego mi się fotki nie otwierają tylko same linki są (chyba ze ja w pracy tak tylko widzę:) Quote
Yoko2009 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Hej dziewczyny:) Jest mi strasznie głupio że tak rzadko cosik piszę, ale staram sieprzeglądać Wasze galerie na bieżąco tylko z wpisami gorzej. Po południu w domku ciężko sie dostać do kompa heheh a w pracy staram sie nie pisać tylko oglądać no i taki jest efekt:). Mam nadzieję, ze nie zapomnicie o nas:) Quote
dysia-u Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://i48.tinypic.com/30lgb2d.jpg te słodkości juz po fryzjerze? ona zawsze taka ...świetlista zapraszam do nas na fotki Quote
Yoko2009 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='dysia-u']http://i48.tinypic.com/30lgb2d.jpg te słodkości juz po fryzjerze? ona zawsze taka ...świetlista zapraszam do nas na fotki Ano po fryzjerze , tylko na pycholku nie widać bo kazałam zostawić:) i teraz nie wiem cxy nie jest za duzy:) Na fotkach byłam:) jak zawsze superaśne:) Quote
FREDZIU Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Yoko2009']Ano po fryzjerze , tylko na pycholku nie widać bo kazałam zostawić:) i teraz nie wiem cxy nie jest za duzy:) Na fotkach byłam:) jak zawsze superaśne:)[/QUOTE] Nie martw się nie zapomnimy, my też nie zawsze mamy dzień na Dogo:shake: Foteczki oglądnięte, Yokusia w nowej fryzurce superaśnie i chyba nie za długie na pyszczku:lol: Quote
tigrunia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ulala jaka gwiazda :loveu: Cześć dziewczyny :multi: Quote
Princess_York Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 No śliczna :loveu: :loveu: :loveu: Pycholek jest ok :p Mi się podoba :loveu::cool3: Quote
*kleo* Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 http://i45.tinypic.com/2qlzrj7.jpg jest ok, ładne ma przejście do falbanki, takie płynne :p Quote
Pegaza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Jee a mialy byc dlugie wlosy... teraz pewniej Yokuli jest lzej;) i chlodniej;) dlaczego sie zdecydowaliscie na ciecie? Quote
Doti1986 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Yoko błyszczy jak gwiazdka:) Śliczna jak zawsze:) Quote
Yoko2009 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='dysia-u']http://i48.tinypic.com/30lgb2d.jpg te słodkości juz po fryzjerze? ona zawsze taka ...świetlista [quote name='FREDZIU']Nie martw się nie zapomnimy, my też nie zawsze mamy dzień na Dogo:shake: Foteczki oglądnięte, Yokusia w nowej fryzurce superaśnie i chyba nie za długie na pyszczku:lol: [quote name='tigrunia']Ulala jaka gwiazda :loveu: Cześć dziewczyny :multi: [quote name='Princess_York']No śliczna :loveu: :loveu: :loveu: Pycholek jest ok :p Mi się podoba :loveu::cool3: *kleo*; jest ok, ładne ma przejście do falbanki, takie płynne :p[/QUOTE napisał(a): [quote name='karkakarka']O kurde! Yolko obcięta! Ładnie jej :D [quote name='iwa63']Mnie też się Yokula podoba:) Witamy [quote name='Doti1986']Yoko błyszczy jak gwiazdka:) Śliczna jak zawsze:) Dziekuję w imieniu Yoko za same zachwyty:), mnie też bardzo się podoba mimo, że miałam problem z podjęciem decyzji:) [quote name='Pegaza']Jee a mialy byc dlugie wlosy... teraz pewniej Yokuli jest lzej;) i chlodniej;) dlaczego sie zdecydowaliscie na ciecie? Miały, miały ale zdecydowałam sie, gdyz bardzo mnie irytowało to, że włosy jej sie plątały wokół szzelek i obroży a teraz spoko, panienka błyszczy sie jak gwiazda na niebie (ale sobie wymyśliłam heheheh) no i jej na pewno zdecydowanie lżej i chłodniej:) I taka malutka jest jest teraz hihih Quote
dagos1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ślicznie wygląda, a pycholek dobrze, że dłuższy, w końcu to dziewczyna!!! Quote
laurin Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Witam :) Yoko w nowej fryzurce również pięknie wygląda! U nas też był ten problem z szelkami - włosy zawsze były poplątane... raz nawet rozczesać nie mogłam... A wogóle to się nad obrożą zastanawiam... czy nie lepsza będzie. Dla Mimi napewno, bo nie wiem jak ona to robi ale uwalnia się z szelek mimo że są ciasno zapięte! Quote
*kleo* Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='laurin']A wogóle to się nad obrożą zastanawiam... czy nie lepsza będzie. [/QUOTE] Moje wszystkie chodzą na obrożach, jakoś te szelki mnie drażnią :eviltong: Cześć Yokule :multi: Quote
Yoko2009 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='*kleo*']Moje wszystkie chodzą na obrożach, jakoś te szelki mnie drażnią :eviltong: Cześć Yokule :multi:[/QUOTE] hej hej Yokuli pan kupił w zeszłym roku piękną różową obróżkę z cyrkoniami i dopiero reraz będzie ją widać:) wcześniej włoskii zasłaniały:) Quote
dysia-u Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 no to się damula wystroi nasza w szelkach buuuuu Quote
Yoko2009 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 A tak Yokusia sobie odpoczywa z panem w tle:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
dysia-u Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 http://img198.imageshack.us/img198/7969/dsc00210pc.jpg miło i bezpiecznie Quote
laurin Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 u mnie były podobne zdjęcia niedawno widać nasze dziewczynki lubię swych Panciów - też :) witam wieczorkiem :) Quote
Recommended Posts