Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Kurcze jaki fotoreportaż :)
Lece jeszcze do Nati pooglądać ;)

Tylko kurcze nie wiem dlaczego mi się fotki nie otwierają tylko same linki są (chyba ze ja w pracy tak tylko widzę:)

Posted

Hej dziewczyny:) Jest mi strasznie głupio że tak rzadko cosik piszę, ale staram sieprzeglądać Wasze galerie na bieżąco tylko z wpisami gorzej. Po południu w domku ciężko sie dostać do kompa heheh a w pracy staram sie nie pisać tylko oglądać no i taki jest efekt:). Mam nadzieję, ze nie zapomnicie o nas:)

Posted

[quote name='Yoko2009']Ano po fryzjerze , tylko na pycholku nie widać bo kazałam zostawić:) i teraz nie wiem cxy nie jest za duzy:)
Na fotkach byłam:) jak zawsze superaśne:)[/QUOTE]

Nie martw się nie zapomnimy, my też nie zawsze mamy dzień na Dogo:shake:
Foteczki oglądnięte, Yokusia w nowej fryzurce superaśnie i chyba nie za długie na pyszczku:lol:

Posted

[quote name='dysia-u']http://i48.tinypic.com/30lgb2d.jpg
te słodkości juz po fryzjerze? ona zawsze taka ...świetlista

[quote name='FREDZIU']Nie martw się nie zapomnimy, my też nie zawsze mamy dzień na Dogo:shake:
Foteczki oglądnięte, Yokusia w nowej fryzurce superaśnie i chyba nie za długie na pyszczku:lol:

[quote name='tigrunia']Ulala jaka gwiazda :loveu:
Cześć dziewczyny :multi:

[quote name='Princess_York']No śliczna :loveu: :loveu: :loveu:

Pycholek jest ok :p Mi się podoba :loveu::cool3:

*kleo*; jest ok, ładne ma przejście do falbanki, takie płynne :p[/QUOTE napisał(a):

[quote name='karkakarka']O kurde! Yolko obcięta! Ładnie jej :D

[quote name='iwa63']Mnie też się Yokula podoba:)
Witamy

[quote name='Doti1986']Yoko błyszczy jak gwiazdka:) Śliczna jak zawsze:)

Dziekuję w imieniu Yoko za same zachwyty:), mnie też bardzo się podoba mimo, że miałam problem z podjęciem decyzji:)

[quote name='Pegaza']Jee a mialy byc dlugie wlosy...
teraz pewniej Yokuli jest lzej;) i chlodniej;)
dlaczego sie zdecydowaliscie na ciecie?
Miały, miały ale zdecydowałam sie, gdyz bardzo mnie irytowało to, że włosy jej sie plątały wokół szzelek i obroży a teraz spoko, panienka błyszczy sie jak gwiazda na niebie (ale sobie wymyśliłam heheheh) no i jej na pewno zdecydowanie lżej i chłodniej:) I taka malutka jest jest teraz hihih

Posted

Witam :)
Yoko w nowej fryzurce również pięknie wygląda! U nas też był ten problem z szelkami - włosy zawsze były poplątane... raz nawet rozczesać nie mogłam...
A wogóle to się nad obrożą zastanawiam... czy nie lepsza będzie. Dla Mimi napewno, bo nie wiem jak ona to robi ale uwalnia się z szelek mimo że są ciasno zapięte!

Posted

[quote name='laurin']A wogóle to się nad obrożą zastanawiam... czy nie lepsza będzie. [/QUOTE]
Moje wszystkie chodzą na obrożach, jakoś te szelki mnie drażnią :eviltong:

Cześć Yokule :multi:

Posted

[quote name='*kleo*']Moje wszystkie chodzą na obrożach, jakoś te szelki mnie drażnią :eviltong:

Cześć Yokule :multi:[/QUOTE]

hej hej
Yokuli pan kupił w zeszłym roku piękną różową obróżkę z cyrkoniami i dopiero reraz będzie ją widać:) wcześniej włoskii zasłaniały:)