FREDZIU Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć, pozdrawiamy i na fotki zapraszamy:lol: Wszystkie foteczki Yokusi są śliczne, a jaki kiteczek, jak palemka:evil_lol: I to fakt, kto ma pilota ten ma władzę:evil_lol:. Ale się uśmiałam, jak czytałam u Uli w galerii, jak to dzieci i Yokusia poszła na noc do twojego byłego, coś o tym wiem ja też bardzo się martwię o naszą Fredzię:loveu:aż mój syn jest czasami zazdrosny:evil_lol:(a nie jest juz mały:evil_lol:):evil_lol: Quote
Marzena* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cześć Asiu :) Juz sobie wyobrażam tą szklaną podłogę nad rzeczką ;) Wyglądać to musi pięknie, szczególnie podświetlone :) Quote
Pegaza Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No chetnie bym takie cudo zobaczyla daj no fote tej rzeki:) Yokula ma coraz wiecej wlosow:loveu: Quote
*Jot* Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 No ja z chęcią też tą podłogę zobaczę. ;) Cześć Asiu !! Quote
laurin Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Witam :) jot11 napisał(a):No ja z chęcią też tą podłogę zobaczę. ;) Cześć Asiu !! i ja ;) Quote
dysia-u Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 cześć Asiu dziś na obiad był kebab wg twojego pomysłu. Ale pycha , wciąż mogli by to zajadać. U nas 35 st w cieniu uch!!!! ale fajnie!!!! Quote
Connected Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 matko u nas termometr co jest na słońcu pokazuje 44 stopnie ! :O a jeszcze do południa tak lało że szok .. Quote
Yoko2009 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 dysia-u napisał(a):cześć Asiu dziś na obiad był kebab wg twojego pomysłu. Ale pycha , wciąż mogli by to zajadać. U nas 35 st w cieniu uch!!!! ale fajnie!!!! Moje chłopaki też się tym kebabeb zajadają:), u nas dzisiaj coś koło 30 stopni, gorąco ale ja lubię takie ciepełko tylko szkoda,że w pracy trzeba siedzieć cały dzień Quote
Yoko2009 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Mam dwie fotki i trzecia to kwiatki z balkonu:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
dysia-u Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://img155.imageshack.us/img155/3091/dsc00135f.jpg tak patrze i..bardzo podobna do Mejsuli Quote
FREDZIU Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Cześć, Yokulka na balkoniku wygląda slicznie, a siateczkę ma taka jalk Fredziula:lol: Quote
*Agnieszka* Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Witamy Yokule i na foteczki nowe zapraszamy:) Quote
*kleo* Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 http://img294.imageshack.us/img294/3797/dsc00134ms.jpg ooo tak, to ostatnio też Gracji ulubione miejsce - na balkonie, w cieniu się rozkłada i udaje dywan ;) Quote
Connected Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 zmęczona, poleguje na balkoniku :D u nas mamy zasłonięty to Pączek się dobija bo chce zobaczyć co za tym się kryje :-D Quote
FREDZIU Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cześć, Yokusie gdzie jesteście, gdzie fotki:-(co się stało:placz: Wieczorkiem zapraszam na foty:lol: Quote
dysia-u Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 hej Asia!!! my po grilu , wpadłam zobaczyć czy są fotki mojej pupilki ale ani fotek ani pupilki hihi Quote
FREDZIU Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześć Aśka wpadaj do nas na dyskusje:evil_lol::evil_lol: Quote
laurin Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 witam :D w poniedzialek (niestety chłodny i deszczowy)... Quote
Yoko2009 Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 FREDZIU napisał(a):Cześć, Yokusie gdzie jesteście, gdzie fotki:-(co się stało:placz: Wieczorkiem zapraszam na foty:lol: cześć cześć, jesteśmy, w weekend byliśmy u znajomych za miastem z brakiem dostępu do neta agamewa napisał(a):Witamy:)no właśnie gdzie jesteście????? a jesteśmy tu:) dysia-u napisał(a):hej Asia!!! my po grilu , wpadłam zobaczyć czy są fotki mojej pupilki ale ani fotek ani pupilki hihi hej hej fotek faktycznie brak, w weekend pstrykałam ale mój starszy synuś zrobił pstryk i wszystkie wykasował z aparatu, myślałam że go skrzywdzę:) Nati28 napisał(a):wpadlam pzrywitac sie z sasiadkami :) Witam sąsiadów cieplutko:) Karolina&Lucky napisał(a):Cześć Asiu!!! :) Witam Karolinko:) dysia-u napisał(a):Asiu zajrzyj na nasze fryzjerskie wprawki byłam, i jestem pełna podziwu FREDZIU napisał(a):Cześć Aśka wpadaj do nas na dyskusje:evil_lol::evil_lol: już lecę, zajrzę o czym tak dyskutujecie:) i zmykam spać bo padam już laurin napisał(a):witam :D w poniedzialek (niestety chłodny i deszczowy)... witam, u nas było nawet nawet i słoneczko świeciło Quote
Recommended Posts