Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest bernulka
Posted

Hihi :lol: jakbym widziałą moją Herke :lol:

paździoszki

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
A u nas też cała fuuuura śniegu jest :-? ale my jeszcze bezcyfrówkowi :roll:

Bezcyfrówkowi trzymajcie się !!! :kciuki: wysyłam w Waszą stronę odpowiednie cyfrowe fluidy :lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Psiaki tez są :D

Metka na zimę nabrała barw okolicznych drzew.. :lol: a Rocky wtapia się w okliczną okolice.. :lol: :lol:

Sory za te głupoty :oops: :wink:

Posted

Lucy* napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
A u nas też cała fuuuura śniegu jest :-? ale my jeszcze bezcyfrówkowi :roll:

Bezcyfrówkowi trzymajcie się !!! :kciuki: wysyłam w Waszą stronę odpowiednie cyfrowe fluidy :lol:

dzielnie sie trzymamy, dzięki! :buzi: póki co za chwilę wybywam z Tuffciem na śnieżek porobić foteczki pozyczonym aparacikiem :B-fly:

asiunia, nie tylko Rocky lubi śnieżek, :wink: Tuffi lubi jak rzucam śnieżki...ale musi je skosztować :evil:

Posted

Hej!!

Czesc kochani :calus: Ostatnio was zaniedbuje,ale obiecuje ze sie w weekend poprawie-na razie mam w budzie taki zapieprz ze nie wyrabiam :-?

Na oslode Mecia :D

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Czesc kochani :calus: Ostatnio was zaniedbuje,ale obiecuje ze sie w weekend poprawie-na razie mam w budzie taki zapieprz ze nie wyrabiam :-?

Na oslode Mecia :D

mecia mecia :*

Posted

Wiecie co.. wstyd sie przyznać ale ja właśnie podobno tak śpię jak Metka :oops: :lol: :angel: z jednym niedomkniętym okiem :lol: :lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Wiecie co.. wstyd sie przyznać ale ja właśnie podobno tak śpię jak Metka :oops: :lol: :angel: z jednym niedomkniętym okiem :lol: :lol:

KAŻDEGO SZKODA LUCY*

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Lucy* napisał(a):

KAŻDEGO SZKODA LUCY*

O co chodzi z tym szkodowaniem :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...