Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich :)

jak do tej pory więcej czytałam na forum niż się na nim udzielałam, więc może nie każdy mnie kojarzy :wink: Bulinkę planowałam na wakacje tego roku, ale przeznaczenie chciało, że bulka przybyła do mnie wczesnym rankiem wczoraj:D . Piszę przeznaczenie, gdyż to, że dowiedziałam się o jej istnieniu było można powiedzieć przypadkiem. W dniu swoich urodzin rozmawiałam z Mimi na gg i ona w ramach informacji przysłała mi linka o niej. I od tej chwili chciałam ją mieć, choć pochodzenie tego linku dało mi oczywiście dużo do myślenia...
Bulinka ma 6 miesięcy, jest biała z czarnymi uszkami i w domu wabi się Hashi :) . Jestem drugą właścicielką suni, odkupiłam ją od pewnej dziewczyny z Olsztyna. Sunia pochodzi z hodowli Herbu Quercus i jest szczeniakiem z pierwszego miotu tej hodowli. Tatusiem jest KNOCKLEHEAD HUGGERMUGGER z Siriusa a matką SPICE GIRL Sirius.

Bullcia jest kochana, pełna energii i radości, choć w domu widać, że jeszcze trochę tęskni za wcześniejszą rodziną, ale staramy się ją tak zajmować, żeby jak najmniej miała czasu na myślenie :wink: , za to na spacerach jest rozrabiaką i uwielbia swoich psich pobratymców - za zabawę z nimi zrobiłaby wszystko, co mnie bardzo cieszy :D . Dziś biegała całe przedpołudnie z psem rodziców mojego chłopaka i jeszcze do teraz jest trochę padnięta:).

Pozdrawiamy cieplutko, a o wklejenie fotek poproszę Tufi, bo sama jestem zielona w tym temacie :wink:

Posted

Witam :P .Ja teżjestem tu od niedawna . Mała jest napewno cudowna i kochana . Życzymy Wam z Ozzym samych radosnych chwil .Czekamy na zdjęcia . A tak na marginesie , dlaczego poprzednia rodzinka zrezygnowała z pieska / jeśli wypada zapytać/

Ala i OZZY

Posted

Ciekawe co to za sytacja rodzinna skoro nie przewidzieli jej, a mimo to kupili psa. Mam nadzieję że nie taka jak u mnie, że sunie sprzedali pod pretekstem wyjazdu (wyjechała jedna osoba na miesiąc wakacji a jak się później okazało reszta rodziny normalnie mogła zajmować się psem), a prawdziwym powodem była jej agresja i brak umiejętności postępowania z rozbestwionym psem.

Posted

witam serdecznie ! :D
Ja znam Hashi jeszcze od poprzednich właścicieli, ale fajnie, że trafiła w nowe lepsze ręce.
Hihihi...a ja fotki już widziałam 8)

A Coco jak zwykle ściemnia z fotami, innych namawia na wklejanie a sam się czai 0X

Niedobry Piotruś :evilbat:

Posted

Moim zdaniem lepiej że teraz zorientowali się , że pies im nie pasuje niż za rok , a wtedy nie wiadomo gdzie mógłby sie znależć .Życzymy powodzenia.
Ala

Posted

Och !!! ja nie mogę się zebrać !!! :oops:
A jeszcze muszę nauczyć się je wklejać !!! :D
Ale za to bardzo gorąco Cię pozdrawiam !!! :D :P :D

Posted

:laola: Witamy i pozdrawiamy Pania i małą bulinkę :D
z niecierpliwością oczekuję jak cała reszta na fotki ciesezę sie że mała znalazła kochająca przez długie lata pańcie :D

Posted

Tufi dzięki za zdjęcia !!! :D , jestem wdzięczna :)

Mimi ja też się bardzo cieszę, i jeszcze raz za wszystko Ci dziękuję !!! :buzi:

Matisse myślę, że Athamas będzie miał okazję poznać Hashi, a może nawet jakiś wspólny spacer zaliczą :wink:

Złośnica wiem wiem, że przecieki były :wink: hihi

POzdrawiamy wszystkich ciepło i zmykamy za miasto, co by Hashi się wybiegała :)

Posted

Witamy równiez bardzo serdecznie ! I ja znam juz Hasi...heheh Ciekawe jak to jest kiedy sie ktos przedstawia z psem a sporo ludzi zna juz nie własciciela a psa .:) Choc ja miałem przyjemność poznać wcześniej nowa właścicielkę Hasi :wink:
Ciesze sie bardzo i tak jak Złosnica mysle ,że sunia trafiła w końcu w lepsze ręce.Generalnie mała z tego co wiem na poczatku długo przebywała w hodowli (4mc) no i teraz te 2 mc w zawieszeniu u innych ludzi kiedy to przez bardzo krótki okres była "chciana".
Gratuluję suni jeszcze raz i całuski dla niej od moich potforkuf jak i ode mnie !!! :lol:

Posted

MSMIMI napisał(a):
moze to chwilowe problemy z serwerem.

Teraz już widzę! Śliczna sunia - kapitalne te czarne uszony. :lol:
Życze Wam dużo wspaniałych chwil razem. :D :D