Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejny raz chciałabym podziekować za pieniążki dla Molly

[IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/kwiaty/kwiaty3.gif[/IMG]

5 października mieliśmy na plusie 379,6 zł

do tego doszło:

5.10 - Agata51 - 20 zł
09.10. - MakS - 20 zł
14.10. - Gogonek - 20 zł
16.10. - Awit - 10 zł
29.10. - Gogonek - 20 zł
02.11. - Acha44 - 10 zł
03.11. - Poker - 20 zł

w sumie 120 zł

120 zł + 379,6 zł = 499, 6 zł

30.10. zapłaciłyśmy za jedzenie dla Molly - Acanę - 174 zł

499,6 - 174 = [B][I][U]325,6 zł[/U][/I][/B] - i tyle jesteśmy w tym momencie na plusie

Posted

Przepraszam Molly maleńka za off, ale sytuacja tragiczna - horror z psami w roli głównej, może ktoś zajrzy [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13438970#post13438970]HORROR W SZYDLOWCU!Wyjazd w piatek! Szukamy PILNIE DT! Zdjecia s.1, 2, 30, 31 - Strona 53 - Dogomania Forum[/url]

lub banerek w moim podpisie

Posted

[quote name='NaamahsChild']Czekamy na przyjazd dr Niedzielskiego (okazało się, że specjalnie dla nas podjedzie na nasze osiedle, w celu rozmowy i zobaczenia Molly). (...) [/QUOTE]
Domyślam się, że już jest po. Jaki efekt spotkania?

Posted

Może chodzi o mieszane uczucia w sprawie ewentualnej operacji, bo chyba to spotkanie ma min. pokazać Doktorowi Molly, żeby zastanowić się czy jest możliwośc operowania

Posted

Aktualnie Molly ma bardzo marudny humorek, budzi się nocami, podchodzi do mojego łóżka, na wprost mojej twarzy i piszczy. Trudno mi zidentyfikować przyczynę takiego zachowania, ale próbuję nad tym pracować;)
W każdym razie, jak wezmę ją na ręce, wsadzę do legowiska i położę, to śpi..

Posted

[quote name='NaamahsChild']Aktualnie Molly ma bardzo marudny humorek, budzi się nocami, podchodzi do mojego łóżka, na wprost mojej twarzy i piszczy. Trudno mi zidentyfikować przyczynę takiego zachowania, ale próbuję nad tym pracować;)
W każdym razie, jak wezmę ją na ręce, wsadzę do legowiska i położę, to śpi..[/QUOTE]

A może to zachowanie "małej terrorystki"? :cool3:;)

Posted

[quote name='__Lara']A może to zachowanie "małej terrorystki"? :cool3:;)[/QUOTE]
Chciałabyś:diabloti: Po ostatnim wychowie jaki jej dał mój TŻ to może to robić z tęsknoty:eviltong: Uparł się, że ona nie może taka "leciwa" być, musi być psem i uczyć się samodzielności.. No to się uczy:eviltong: Jak ściągnąć kapę z tapczanu i wyciągnąć z niej połowę wnętrzności:diabloti:

Posted

Aaa to takie zachowanie - piszczenie, to stały numer mojej Śrubki...

Choć widać Księżniczka jednak dużo grzeczniejsza, bo przestaje po przeniesieniu do legowiska, a nie po wpuszczeniu pod kołdrę....

Generalnie o pewnej godzinie, ok 22-23 ja i mój TZ mamy być w łóżku, oboje, nie wolno już siedzieć np. przy komputerze, bo piesek nie może iść spać...:evil_lol:
Masakra, jaką Ona jest terrorystką.

Chyba muszę jednak jakieś szkolenie wprowadzić:mad: i rządy twardej ręki

Posted

[quote name='Poker']Molly po prostu przychodzi w nocy do łózeczka mamusi jak to robi większość dzieci :evil_lol:[/QUOTE]

O ile po prostu coś jej nie boli to tez mysle, że tu opcja mamunia_musi_byc_obok działa :evil_lol:

Posted

[quote name='fizia']Aaa to takie zachowanie - piszczenie, to stały numer mojej Śrubki...

Choć widać Księżniczka jednak dużo grzeczniejsza, bo przestaje po przeniesieniu do legowiska, a nie po wpuszczeniu pod kołdrę....

Generalnie o pewnej godzinie, ok 22-23 ja i mój TZ mamy być w łóżku, oboje, nie wolno już siedzieć np. przy komputerze, bo piesek nie może iść spać...:evil_lol:
Masakra, jaką Ona jest terrorystką.

Chyba muszę jednak jakieś szkolenie wprowadzić:mad: i rządy twardej ręki[/QUOTE]

fizia :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

hehe no niestety, czasem już dla świętego spokoju daję za wygraną, bo tony pisków są nie do zniesienia, choć wiem, że to niepedagogiczne...

Ale już wiele razy to testowaliśmy i jesteśmy przekonani, że o to właśnie chodzi - żeby już wszyscy byli w łóżku i można było iśc spać
Wtedy się uspokaja i zasypia...

Ja nie wiem, jak ten pies przeżył rok wałęsając się na wsi...

Pestka jest jednak znacznie grzeczniejsza :)

Posted

[quote name='fizia'](...) jesteśmy przekonani, że o to właśnie chodzi - żeby już wszyscy byli w łóżku i można było iśc spać
Wtedy się uspokaja i zasypia...(...) [/QUOTE]
I to jest słuszna koncepcja. My mamy identyczne, psie występy. Czujemy się zaganiani do spania. ;)

Posted

[quote name='majqa']I to jest słuszna koncepcja. My mamy identyczne, psie występy. Czujemy się zaganiani do spania. ;)[/QUOTE]

:diabloti: Moja staruszka sunia (juz za TM
[*]) tez tak robiła. Przychdoził wieczór wołała stadko do łóżka, żeby rozłozyc pościel i oprzytulic się, bo sama spac nie chciała :evil_lol:. Koffffaniska cudowne i tyle :loveu:

Posted

U mnie tylko Molly "nawoływała" do snu - obecnie po prostu zrezygnowana kładzie się sama. Blanche albo wskakuje mi na kolana i śpi, albo uwala się na mojej poduszce - i po sprawie.

Mam wrażenie, że to jej marudzenie zaczęło się od momenty, gdy zaczęłam chodzić na nocki - gdy jestem w domu, to sprawdza, czy aby na pewno:diabloti: