Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wieczorem dziewczyny bardzo cieszyły się na spacerek:

Ale Molly pilnowała, czy mama jest w zasięgu wzroku:diabloti::

Najpierw trzeba obwąchać teraz, z opieką ochroniarza:

A potem samodzielnie:cool3::

Potem szybciutko na siku:

Posted

Kiedy się zrobi wszystko, co trza, przychodzi czas na dokładne przyglądanie się każdemu i wszystkiemu:

Blanche też pilnuje:

Potem do domku, tuż przed bramą:

Oto jesień, pożółkły liść przy nosku Molly jest tego najlepszym dowodem:

"Co się wleczesz, mamusiu?"

Posted

O Jezuuuuuuuuuuuuu..co to SłodZiaki??????/Normalnie zakochac się i umrzec....to malo...DZiękujemy Naa za te cudne fotki i filmik:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Lidan napisał(a):
Serce się raduje na widok tej radosnej psiny. Chodzi lepiej niż myślałam :happy1:

Są dni, gdy udaje jej się to naprawdę dobrze.
Czasem jest gorzej i serce mi się ściska.
Ale póki co, dziewczyna daje radę! Bo tu zuch babeczka, nie?:lol:

Posted

To nie jest fajne uczucie i nic chlubnego :evil_lol: ale...Naa...trudno nie pękać z zazdrości, gdy widzi się tak rozkochanego w człowieku psa (tu konkretnie w Tobie). Jedno jest pewne, stworzyłaś niuni raj i ona tak właśnie to widzi. Ogromne podziękowania, po prostu ogromne za to, że dałaś Molly siebie.
:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='majqa']To nie jest fajne uczucie i nic chlubnego :evil_lol: ale...Naa...trudno nie pękać z zazdrości, gdy widzi się tak rozkochanego w człowieku psa (tu konkretnie w Tobie). Jedno jest pewne, stworzyłaś niuni raj i ona tak właśnie to widzi. Ogromne podziękowania, po prostu ogromne za to, że dałaś Molly siebie.
:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Oj tak, wielkie dzięki!!

Posted

Jak zobaczyłam po raz pierwszy ją i jej wątek, poczułam po prostu, że ta kobietka musi znaleźć u mnie schronienie:oops:
I jesteśmy razem bardzo szczęśliwe.
To naprawdę niesamowite uczucie, mieć tak mądrego szczeniaka, tak skrzywdzonego przez matkę naturę, bowiem obdarzonego wielkim sercem w słabym ciele. Dziecko idealne, bo karne, błyskotliwe, pojętne, wystarczy konsekwentne postępowanie, by wyeliminować irytujący syndrom rozpieszczonego psa. A przy tym - same zresztą doskonale wiecie - sama słodycz:oops:

Posted

Nie uwierzycie, ile dzisiaj Molly wytrzymała bez sikania.
Koleżanka zaspała rano i.. uwaga.. 16 h!:crazyeye:
Nasza grzeczna babeczka:loveu: wiedziałam, że tylko chora pipka mogła spowodować siury w domu..