Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani napisała do mnie, pytając o koszta utrzymania Molly i jej radzenie sobie z chodzeniem po schodach.
Odpowiedziałam mam nadzieje wyczerpująco.

Dzisiaj byłyśmy na dogospacerku, wraz z cioteczkami z okolic i Ulv z Krą:diabloti:
Niestety, nikt nie wziął aparatu:cool1:
Po 2 godzinach szaleństwa, myślicie, że któraś z moich babeczek była zmęczona? Oczywiście, że nie!
Molly rozbryzgiwała kałuże, wdrapywała się na górki (męczyła się, ale niezmordowanie walczyła, póki nie osiągnęła celu), ale cały czas dzielnie pilnowała mamusi. Raz mi się zgubiła, zaczęła biegać jak oszalała wokół innych ludzi, rozglądać się i mnie wołać:loveu:

Posted

jaki to cudowny berbeć!
i DZIELNY!

[B]i jego Pani również[/B]:multi:

to naprawde wspaniałe ze opiekujesz sie tą małą i ciągle szukasz możliwości poprawienia jakości Jej życia (choć patrząc na foty to chyba rzeczywiście psy nie mają świadomości kalectwa. ale zawsze byłoby Jej łatwiej, i szanse na dłuższe życie..)

Posted

[quote name='Sasza']jaki to cudowny berbeć!
i DZIELNY!

[B]i jego Pani również[/B]:multi:

to naprawde wspaniałe ze opiekujesz sie tą małą i ciągle szukasz możliwości poprawienia jakości Jej życia (choć patrząc na foty to chyba rzeczywiście psy nie mają świadomości kalectwa. ale zawsze byłoby Jej łatwiej, i szanse na dłuższe życie..)[/QUOTE]
POprawka:lol:..nie "Pani" tylko MAMUSIA:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie,

pilnie poszukujemy osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości [B]Przylesie gm. Olszanka woj. opolskie[/B].
PILNA SPRAWA!!![B]!![/B]

[B]tel. kontaktowy 663185660[/B]

Posted

[quote name='NaamahsChild']:oops::oops::oops:

Karma Molly skończyła się wczoraj, kupiłam jej asekuracyjnie 3 kg Acany.

Ale chyba trzeba będzie kupić nowy wór:cool3:[/QUOTE]

Ma apetycik pannica :loveu:

Posted

Blanche nie zjada połowy tego co ona:mad:
No ale - skoro ma apetyt - i nigdy nie je do syta, to znaczy, że jest dobrze:diabloti:
I koo dzisiaj piękna, a teraz codziennie spacerki, w tym zawsze jeden 1,5-2 h robią swoje:razz:
Bo trzeba mieć energię, żeby wspiąć się dzielnie na wały!

Posted

[SIZE=2]Zobaczyłam na metamorfozach, wprosiłam się i zaglądam, bo Molly i jej 'mama' to historia niebywała :loveu:. Naa, gratuluję Wam i dziekuję Ci za wielkie serce dla tej cudnej kruszyny :loveu:. Trzymam za możliwości operacyjne.
[/SIZE]

Posted

Przepraszam, że spamuję ale potrzebna jest pomoc.Pomagamy zwierzętom pomóżmy DOGOMANNIACZCE.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f935/dogomaniaczki-potrzebuja-pomocy-172316/#post13395080"]Dogomaniaczki potrzebują pomocy!! - Dogomania Forum[/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazar-na-moje-tymczasy-bezdomniaki-zostalam-bez-pracy-kupujcie-do-4-xi-172233/"]Mega bazar na moje tymczasy i bezdomniaki . Zostałam bez pracy! Kupujcie - do 4 XI[/URL]

Posted

Czekamy na przyjazd dr Niedzielskiego (okazało się, że specjalnie dla nas podjedzie na nasze osiedle, w celu rozmowy i zobaczenia Molly).

A tak poza tym - codziennie spędzamy czas na długich spacerach (w sumie ok 3-4 h dziennie), ale efekty są dwojakie - raz: kupka lepsza, mięśnie kończyny piersiowej i grzbietu wyrobione jak u asta, lecz z drugiej strony medalu: utykamy mocniej:-( Także dzisiaj przystopowałyśmy.

Karma przyjechała, mamusia gotowała przez weekend i oto efekt: Acana + mięsko z kurczaczka + ryż na rosołku + gotowana na rosołku marcheweczka + makaronik na rosołku = mega wyżera!:multi::evil_lol: