NaamahsChild Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pani napisała do mnie, pytając o koszta utrzymania Molly i jej radzenie sobie z chodzeniem po schodach. Odpowiedziałam mam nadzieje wyczerpująco. Dzisiaj byłyśmy na dogospacerku, wraz z cioteczkami z okolic i Ulv z Krą:diabloti: Niestety, nikt nie wziął aparatu:cool1: Po 2 godzinach szaleństwa, myślicie, że któraś z moich babeczek była zmęczona? Oczywiście, że nie! Molly rozbryzgiwała kałuże, wdrapywała się na górki (męczyła się, ale niezmordowanie walczyła, póki nie osiągnęła celu), ale cały czas dzielnie pilnowała mamusi. Raz mi się zgubiła, zaczęła biegać jak oszalała wokół innych ludzi, rozglądać się i mnie wołać:loveu: Quote
majqa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ciuuudniaste sprawozdanko...:multi: :multi: :multi: Quote
Sasza Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 jaki to cudowny berbeć! i DZIELNY! [B]i jego Pani również[/B]:multi: to naprawde wspaniałe ze opiekujesz sie tą małą i ciągle szukasz możliwości poprawienia jakości Jej życia (choć patrząc na foty to chyba rzeczywiście psy nie mają świadomości kalectwa. ale zawsze byłoby Jej łatwiej, i szanse na dłuższe życie..) Quote
gonia66 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Sasza']jaki to cudowny berbeć! i DZIELNY! [B]i jego Pani również[/B]:multi: to naprawde wspaniałe ze opiekujesz sie tą małą i ciągle szukasz możliwości poprawienia jakości Jej życia (choć patrząc na foty to chyba rzeczywiście psy nie mają świadomości kalectwa. ale zawsze byłoby Jej łatwiej, i szanse na dłuższe życie..)[/QUOTE] POprawka:lol:..nie "Pani" tylko MAMUSIA:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='gonia66']POprawka:lol:..nie "Pani" tylko MAMUSIA:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Właśnie!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
NaamahsChild Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 :oops::oops::oops: Karma Molly skończyła się wczoraj, kupiłam jej asekuracyjnie 3 kg Acany. Ale chyba trzeba będzie kupić nowy wór:cool3: Quote
fizia Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 To dobrze, że ma apetyt :) Pieniążki są, więc tylko kup i powiedz ile zapłacić Quote
Livka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witajcie, pilnie poszukujemy osoby, która wykona wizytę przedadopcyjną w miejscowości [B]Przylesie gm. Olszanka woj. opolskie[/B]. PILNA SPRAWA!!![B]!![/B] [B]tel. kontaktowy 663185660[/B] Quote
NaamahsChild Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Tym razem ta..? [url]http://animalcare.pl/acana-lamb-apple-p-347.html[/url] Quote
fizia Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Naa jak uważasz, ja jeszcze dzisiaj dokładnie sprawdze jakie mamy fundusze - musze uaktualnic skarbonke Quote
NaamahsChild Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Fiziu, jak napiszesz stan finansów - to wtedy zadecyduję:diabloti: Dzisiaj byłyśmy na dłuuugim spacerku, znowu szaleństwa, a jakie zabłocone cielska:diabloti: Quote
majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 To potem było pucowanie karoserii! :cool1: Quote
fizia Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Napewno mamy 379,6 zł - tyle było 5 października - ale zobacze czy coś jeszcze nie doszło od tego czasu Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='NaamahsChild']:oops::oops::oops: Karma Molly skończyła się wczoraj, kupiłam jej asekuracyjnie 3 kg Acany. Ale chyba trzeba będzie kupić nowy wór:cool3:[/QUOTE] Ma apetycik pannica :loveu: Quote
NaamahsChild Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Blanche nie zjada połowy tego co ona:mad: No ale - skoro ma apetyt - i nigdy nie je do syta, to znaczy, że jest dobrze:diabloti: I koo dzisiaj piękna, a teraz codziennie spacerki, w tym zawsze jeden 1,5-2 h robią swoje:razz: Bo trzeba mieć energię, żeby wspiąć się dzielnie na wały! Quote
majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Niech nabiera ciałka i chłonie energię. :p Quote
Awit Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wysłałam 10zł. jak co m-c. Molly jest przeurocza:-) Quote
psiama Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [SIZE=2]Zobaczyłam na metamorfozach, wprosiłam się i zaglądam, bo Molly i jej 'mama' to historia niebywała :loveu:. Naa, gratuluję Wam i dziekuję Ci za wielkie serce dla tej cudnej kruszyny :loveu:. Trzymam za możliwości operacyjne. [/SIZE] Quote
Divi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Przepraszam, że spamuję ale potrzebna jest pomoc.Pomagamy zwierzętom pomóżmy DOGOMANNIACZCE. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f935/dogomaniaczki-potrzebuja-pomocy-172316/#post13395080"]Dogomaniaczki potrzebują pomocy!! - Dogomania Forum[/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/mega-bazar-na-moje-tymczasy-bezdomniaki-zostalam-bez-pracy-kupujcie-do-4-xi-172233/"]Mega bazar na moje tymczasy i bezdomniaki . Zostałam bez pracy! Kupujcie - do 4 XI[/URL] Quote
fizia Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [URL="http://www.picturesanimations.com/winnie_the_pooh/0/139.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/w/winnie_the_pooh/139.gif[/IMG][/URL] Quote
fizia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Jak tam nasza księżniczka się miewa? Quote
NaamahsChild Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czekamy na przyjazd dr Niedzielskiego (okazało się, że specjalnie dla nas podjedzie na nasze osiedle, w celu rozmowy i zobaczenia Molly). A tak poza tym - codziennie spędzamy czas na długich spacerach (w sumie ok 3-4 h dziennie), ale efekty są dwojakie - raz: kupka lepsza, mięśnie kończyny piersiowej i grzbietu wyrobione jak u asta, lecz z drugiej strony medalu: utykamy mocniej:-( Także dzisiaj przystopowałyśmy. Karma przyjechała, mamusia gotowała przez weekend i oto efekt: Acana + mięsko z kurczaczka + ryż na rosołku + gotowana na rosołku marcheweczka + makaronik na rosołku = mega wyżera!:multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts