clo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 zgadzma sei z fizia...chociaz tamte smyczki cudne sa... a mamusia naa jest najkochansza dla naszej malej ksiezniczki dlatego tak za nia mala placze;) Quote
majqa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jest to racja, kasa może być potrzebna na inne, co nie daj Boże, "kwiatki". Quote
NaamahsChild Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 My się bardzo kochamy;) Ale nowe legowisko i tak ma dwie dziury:eviltong: Quote
fizia Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Przyszło 5 zł od Scarabea z bazarku Ick :loveu: Quote
NaamahsChild Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Niestety, dzisiaj z kupką też źle..:shake: Mimo luźnej konsystencji - aż stękała z wysiłku podczas defekacji.. RTG lub USG miałam na uwadze, ale cóż.. wydaje mi się, że to naturalna kolej rzeczy.. po prostu Molly rośnie.. Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='NaamahsChild']Niestety, dzisiaj z kupką też źle..:shake: Mimo luźnej konsystencji - aż stękała z wysiłku podczas defekacji.. RTG lub USG miałam na uwadze, ale cóż.. wydaje mi się, że to naturalna kolej rzeczy.. po prostu Molly rośnie..[/quote] :-(...wtuli się do mamusi i będzie mniej boleć ;) Quote
fizia Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='NaamahsChild']Mam zamówić tą Flexi już dziś?[/quote] Jasne - ile mam w sumie wysłać pieniążków? Quote
NaamahsChild Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kupione:cool3: 39,90 zł + 8,50 zł (przesyłka) = 48,40 zł. Quote
fizia Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Wysłane :) Naa a może zmierzysz Molly - jaki ma obwód w klatce piersiowej? Może któres szeleczki z bazarku bylyby dobre? To są takie dwuobręczowe, bardzo fajne, nie uciskają nigdzie. Myślę, ze jakby jakies pasowały, to nie ma nawet potrzeby szyć nowych, bo te obręcze można tak dostosować, że powinny być wygodne Quote
majqa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 To się teraz nie będziemy mogły doczekać oględzin obfoconej Molly z nową smyczką. Naa, na co stawiasz z problemem Molly z załatwianiem się? Zła perystaltyka jelit? Coś innego, co akurat do głowy mi nie przychodzi? Quote
gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='majqa']To się teraz nie będziemy mogły doczekać oględzin obfoconej Molly z nową smyczką. Naa, na co stawiasz z problemem Molly z załatwianiem się? Zła perystaltyka jelit? Coś innego, co akurat do głowy mi nie przychodzi?[/quote] Ja to nawet nie chce myslec co to...ta Maleńka to mi w głowie zamąciła tak, ze szok.....to jest istotka do kochania na już....domki to powinny sie o nia bić...ale niestety wiemy wszystkie ze to musi byc bardzo madry domek- jeśli juz...ale ja i tak liczę na cud.....bo tej mordeczki nie sposob zapomnieć....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='gonia66']Ja to nawet nie chce myslec co to... (...) tej mordeczki nie sposob zapomnieć....:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Ja wręcz przeciwnie, wolę wiedzieć/ "znać przeciwnika", by móc sobie z nim poradzić. Co do mordeczki... To prawda, nie sposób o niej zapomnieć. :loveu: Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 majqo, stawiam na kręgosłup i miednicę uciskające prostnicę i okrężnicę. Na to wygląda, szczególnie po charakterystycznym ustawieniu kończyn i całego ciała. Prawdopodobnie zrobimy USG w najbliższym czasie.. p.s. Flexi opłacona:multi: Quote
majqa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Dziękuję Naa za odpowiedź. Pozostaje czekać na wynik USG. :-( Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czekam i mam nadzieję, że się mylę. p.s. zaczynam pracę od dziś, także nareszcie coś będzie w kieszeni;) i na psiaki grosik się znajdzie;) Quote
majqa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='NaamahsChild'](...) p.s. zaczynam pracę od dziś (...)[/quote] Gratulacje!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
fizia Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Oo no to ja również serdecznie gratuluję!!! Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Co prawda, nie w swojej branży (staż odbywam na bieżąco), tylko w gastronomii, ale zawsze jakiś grosz wpadnie;) Quote
Agnieszka88 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witam.Sorki za offa-ale poszukujemy PILNIE transportu dla kici z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1206/2-mies-buraski-rudzieleczamarzaja-na-dzialkach-jest-dt-potrzebna-pilna-pomoc-147887/[/url] Malutka ma dwa miesiące a mieszka na działkach...Zamarznie tam tej nocy...Potrzeba transportu ze Strzelc Opolskich do Gliwic.Błagam pomóżcie :( Quote
NaamahsChild Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Czyż nie jestem słodka..?:loveu: [IMG]http://i488.photobucket.com/albums/rr247/adopcjenaa/Zdjcie022.jpg[/IMG] Wieczorne buziaki dla wszystkich cioć, które we mnie wierzą! Quote
fizia Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Cudo!!!:loveu: Ogonek ma jak króliczek :) Quote
agnieszkal2 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='NaamahsChild'] Wieczorne buziaki dla wszystkich cioć, które we mnie wierzą![/quote] wszystkie ciocie wierzą w cudną Molly:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts