Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zgadzma sei z fizia...chociaz tamte smyczki cudne sa...

a mamusia naa jest najkochansza dla naszej malej ksiezniczki dlatego tak za nia mala placze;)

Posted

Niestety, dzisiaj z kupką też źle..:shake:
Mimo luźnej konsystencji - aż stękała z wysiłku podczas defekacji..
RTG lub USG miałam na uwadze, ale cóż.. wydaje mi się, że to naturalna kolej rzeczy.. po prostu Molly rośnie..

Posted

[quote name='NaamahsChild']Niestety, dzisiaj z kupką też źle..:shake:
Mimo luźnej konsystencji - aż stękała z wysiłku podczas defekacji..
RTG lub USG miałam na uwadze, ale cóż.. wydaje mi się, że to naturalna kolej rzeczy.. po prostu Molly rośnie..[/quote]

:-(...wtuli się do mamusi i będzie mniej boleć ;)

Posted

Wysłane :)

Naa a może zmierzysz Molly - jaki ma obwód w klatce piersiowej? Może któres szeleczki z bazarku bylyby dobre?
To są takie dwuobręczowe, bardzo fajne, nie uciskają nigdzie.
Myślę, ze jakby jakies pasowały, to nie ma nawet potrzeby szyć nowych, bo te obręcze można tak dostosować, że powinny być wygodne

Posted

To się teraz nie będziemy mogły doczekać oględzin obfoconej Molly z nową smyczką.
Naa, na co stawiasz z problemem Molly z załatwianiem się? Zła perystaltyka jelit? Coś innego, co akurat do głowy mi nie przychodzi?

Posted

[quote name='majqa']To się teraz nie będziemy mogły doczekać oględzin obfoconej Molly z nową smyczką.
Naa, na co stawiasz z problemem Molly z załatwianiem się? Zła perystaltyka jelit? Coś innego, co akurat do głowy mi nie przychodzi?[/quote]
Ja to nawet nie chce myslec co to...ta Maleńka to mi w głowie zamąciła tak, ze szok.....to jest istotka do kochania na już....domki to powinny sie o nia bić...ale niestety wiemy wszystkie ze to musi byc bardzo madry domek- jeśli juz...ale ja i tak liczę na cud.....bo tej mordeczki nie sposob zapomnieć....:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Ja to nawet nie chce myslec co to... (...) tej mordeczki nie sposob zapomnieć....:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
Ja wręcz przeciwnie, wolę wiedzieć/ "znać przeciwnika", by móc sobie z nim poradzić. Co do mordeczki... To prawda, nie sposób o niej zapomnieć. :loveu:

Posted

majqo, stawiam na kręgosłup i miednicę uciskające prostnicę i okrężnicę. Na to wygląda, szczególnie po charakterystycznym ustawieniu kończyn i całego ciała.
Prawdopodobnie zrobimy USG w najbliższym czasie..

p.s. Flexi opłacona:multi:

Posted

Witam.Sorki za offa-ale poszukujemy PILNIE transportu dla kici z tego wątku:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1206/2-mies-buraski-rudzieleczamarzaja-na-dzialkach-jest-dt-potrzebna-pilna-pomoc-147887/[/url]

Malutka ma dwa miesiące a mieszka na działkach...Zamarznie tam tej nocy...Potrzeba transportu ze Strzelc Opolskich do Gliwic.Błagam pomóżcie :(