E-S Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Bieganie, łapanki, bieganie i tak ciągle i ciągle ... Quote
E-S Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Odebrałam Bugiego z hoteliku, pożegnanie z przyjacielem Hunterem było bardzo czułe ... na początku ... Uploaded with ImageShack.us Gieje ! cdn Quote
Malwi Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 tutaj sex, na forum bernardynim u tymczasowiczki Madalleny sex... orgia normalnie jakaś!!! Quote
E-S Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Malwi']tutaj sex, na forum bernardynim u tymczasowiczki Madalleny sex... orgia normalnie jakaś!!! Wiesz, głodny zawsze o chlebie .... :D resztę przeklejam z wątku Huntera: [quote name='E-S']Przyjaźń Huntera z Bugim zakończyła się definitywnie z powodu zbyt czułego pożegnania ze strony Huntera :evil_lol: które omal nie zakończyło się dla niego tragicznie - bowiem obiekt nagłej i gorącej miłosci Huntera - Bugi jest typem alfa, przeciwnikiem zoofilii i giejów :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uszy Huntera i cała reszta cudem ocalały oraz obyło sie bez rozlewu krwi dzieki szybkiej reakcji mojej i Funi. Hunter jednak był tak napalony, że ... ścigał mnie, żeby dorwać Bugiego i go zerżnąć do końca, ewentualnie się jakoś odgryźć. W ogóle się nie słucha, zresztą juz pisałam, że nie zna żadnych komend, nie liczy się z ludźmi, także mimo, iz jest lżejszy nić Bugi - to trudniejszy niz on do opanowania z powodu matołectwa i żądzy, jakie nim targają :diabloti: Quote
E-S Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Malwi napisał(a):a głodny głodnemu wypomni :P No a nie ? ledwo TeZet wrócił z konferencji - ja wyjechałam :D Quote
E-S Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Malwi']to co ty na dogo robisz ? ;p Dorwałam się wtedy do kompa brata, żeby zdjęcia psiaków powstawiać z hoteliku u Funi. I wesołe poranki Bugiego - z rajstopkami mamuni oraz listwami podłogowymi .... jak z klopa wróciłam to już nie było czego ratować ... ale widać, że w rajstopki też się ubierał zanim je postanowił zabić :D Zdrapka też łobuziak Ale Bugi zwycięża w każdym pojedynku o laur ... czym by on nie był i łapą w łeb kudłatą ! wygryziona listewka ... dalszej demolce podłogi zapobiegłam, bo nie moja. Quote
E-S Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Proszę, jaki piękny chłopaka, w rajtuzkach Uploaded with ImageShack.us metodyczny, pracowity, skupiony i skoncentrowany :D Kto chce, kto chce ? Komu ? komu ? Uploaded with ImageShack.us Quote
Malwi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 wie co dobre chłopaczyna :P - słowa mojego TŻta ;p ojj pończoszki .... tylko czekać aż się Bugi za staniki weźmie ;p Quote
E-S Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Malwi napisał(a):wie co dobre chłopaczyna :P - słowa mojego TŻta ;p ojj pończoszki .... tylko czekać aż się Bugi za staniki weźmie ;p Za staniki dawno temu się wziął ... zjadł, zostawił kawalatek ramiączka - reszty nigdy nie znalazłam ... :( nowy triumph :( jest gdzieś tu wcześniej nawet zdjęcie resztki zwłok denata ... Quote
E-S Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Już chyba nie ma takiego elementu mojej garderoby, którego by nie zeżarł ... można zapomnieć ... Quote
Andzike Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 eve-w napisał(a):uwielbiam go :) ale wirtualnie :D:D Ja go uwielbiam wirtualnie i realnie :) Ale z ulgą, że nie mam go na co dzień ;) Quote
E-S Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 eve-w napisał(a):uwielbiam go :) ale wirtualnie :D:D Andzike napisał(a):Ja go uwielbiam wirtualnie i realnie :) Ale z ulgą, że nie mam go na co dzień ;) No wiecie co .... wszystko mu opowiem co mówicie, zemsta Bugiego będzie straszna, jak zwykle :D O dziwo nie spał dzisiaj ze mną w łóżku, tylko na kocykach obok Zdrapki. Quote
E-S Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Wszystkich swoich sympatyków Bugi błaga o pomoc dla kolegi - Żwirka wyglądającego na mixa jamnika szorstkowłosego z mini sznaucerem .... i to pilnie, psy omal nie zagryzły małego na boksach ogólnych :( http://www.dogomania.pl/threads/192953-%C5%BBwirek-male%C5%84ki-zagubiony-szor%C5%9Bciak-ma-szanse-na-DT-POTRZEBNE-WSPARCIE-FINANSOWE Quote
majuska Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Jestem...jak zobaczyłam gościa to się uśmiałam ze starym, wiedziałam od razu, że te "szorstkie farfocle" na mordzie są, wszystkie łobuzy mają te farfocle. Maja nie ma wątku, ale Poldziu ma i tam zamieszczamy ogólne informacje z naszego domu, jak coś to zapraszam serdecznie ( Andzike lubi czasem wstąpić i poczytać o "gównianych " wpadkach Poldusia ) To może wejdź tutaj na bieszczadzkie fotki ( watek ma trochę stron, co rusz cos tam nowego wklejam ...) http://www.dogomania.pl/threads/122083-Leopold-zostaje-u-majuski-aaaaaaaa-D-już-nie-będzie-sam!/page217 A to jest jedno z moich ulubionych zdjęć Maji, zatytułowane "Glebogryzarka ": Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Bugi teraz mieszka z dwoma koleżankami: http://www.dogomania.pl/threads/193356-Schroniskowe-kud%C5%82aczki-przytulanki-Muszka-i-Efi-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-!!! dokucza im, ile tylko ma siły :D Quote
Aleksandra Bytom Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 i tu też będe rozrabiać a co! pozwolenie dostałam :) różowy szlafrok wymiata hehe Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 No nie ? Bugi w szlafroczku rules ! :D Drań jest niesamowity, zaraz jego i Zdrapkę zabieramy z moją koleżanką na działkę nad jezioro, tymczaski zostaną same pókico. Quote
Aleksandra Bytom Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 fajnie mieć tyle kudłatków w domu? ja mam czarnego teriera z zabrzańskiego psitula i kurdelka tz od dzieci kupił,jeszcze chodzić smyk nie umiał,odchowaliśmy jak dziecko, :) Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Wiesz co, śmiesznie jest. Spacery są udręką, bo chcą wszystkie razem chodzić oczywiście - a absolutnie się nie da :D Quote
Aleksandra Bytom Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ja moje dwa też osobno wyprowadzam bo z moją córcią na spacery chodzimy a one razem są pyskate strasznie i inne psy mi atakują,Tzt umie nad nimi zapanować razem a ja się szarpać nie mogę,mój Danter 45kg waży :) maluch około10-13kg ale za to uparty jak osiołek Quote
E-S Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 No, w robocie muszę być najpóźniej o 9, dojazd w korkach - 50 minut, ja - śniadanie, mycie, makijaż - 30 minut. Spacer Bugi - 40 minut. Zdrapka - 20 minut, kudłaczki tymczasowe - godzina, czyli muszę wstać o .... 5.30 ? gdzieś tak, z kurami jednym słowem .... Quote
Recommended Posts