Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malwi']tutaj sex, na forum bernardynim u tymczasowiczki Madalleny sex... orgia normalnie jakaś!!!

Wiesz, głodny zawsze o chlebie .... :D

resztę przeklejam z wątku Huntera:

[quote name='E-S']Przyjaźń Huntera z Bugim zakończyła się definitywnie z powodu zbyt czułego pożegnania ze strony Huntera :evil_lol: które omal nie zakończyło się dla niego tragicznie - bowiem obiekt nagłej i gorącej miłosci Huntera - Bugi jest typem alfa, przeciwnikiem zoofilii i giejów :evil_lol:

Uploaded with ImageShack.us

Uszy Huntera i cała reszta cudem ocalały oraz obyło sie bez rozlewu krwi dzieki szybkiej reakcji mojej i Funi. Hunter jednak był tak napalony, że ... ścigał mnie, żeby dorwać Bugiego i go zerżnąć do końca, ewentualnie się jakoś odgryźć. W ogóle się nie słucha, zresztą juz pisałam, że nie zna żadnych komend, nie liczy się z ludźmi, także mimo, iz jest lżejszy nić Bugi - to trudniejszy niz on do opanowania z powodu matołectwa i żądzy, jakie nim targają :diabloti:

Posted

[quote name='Malwi']to co ty na dogo robisz ? ;p

Dorwałam się wtedy do kompa brata, żeby zdjęcia psiaków powstawiać z hoteliku u Funi.

I wesołe poranki Bugiego - z rajstopkami mamuni oraz listwami podłogowymi .... jak z klopa wróciłam to już nie było czego ratować ... ale widać, że w rajstopki też się ubierał zanim je postanowił zabić :D

Zdrapka też łobuziak

Ale Bugi zwycięża w każdym pojedynku o laur ... czym by on nie był i łapą w łeb kudłatą !

wygryziona listewka ... dalszej demolce podłogi zapobiegłam, bo nie moja.

Posted

Malwi napisał(a):
wie co dobre chłopaczyna :P - słowa mojego TŻta ;p ojj pończoszki .... tylko czekać aż się Bugi za staniki weźmie ;p

Za staniki dawno temu się wziął ... zjadł, zostawił kawalatek ramiączka - reszty nigdy nie znalazłam ... :( nowy triumph :( jest gdzieś tu wcześniej nawet zdjęcie resztki zwłok denata ...

Posted

eve-w napisał(a):
uwielbiam go :) ale wirtualnie :D:D

Andzike napisał(a):
Ja go uwielbiam wirtualnie i realnie :) Ale z ulgą, że nie mam go na co dzień ;)

No wiecie co .... wszystko mu opowiem co mówicie, zemsta Bugiego będzie straszna, jak zwykle :D

O dziwo nie spał dzisiaj ze mną w łóżku, tylko na kocykach obok Zdrapki.

Posted

Jestem...jak zobaczyłam gościa to się uśmiałam ze starym, wiedziałam od razu, że te "szorstkie farfocle" na mordzie są, wszystkie łobuzy mają te farfocle.
Maja nie ma wątku, ale Poldziu ma i tam zamieszczamy ogólne informacje z naszego domu, jak coś to zapraszam serdecznie ( Andzike lubi czasem wstąpić i poczytać o "gównianych " wpadkach Poldusia )
To może wejdź tutaj na bieszczadzkie fotki ( watek ma trochę stron, co rusz cos tam nowego wklejam ...)
http://www.dogomania.pl/threads/122083-Leopold-zostaje-u-majuski-aaaaaaaa-D-już-nie-będzie-sam!/page217

A to jest jedno z moich ulubionych zdjęć Maji, zatytułowane "Glebogryzarka ":

Posted

No nie ? Bugi w szlafroczku rules ! :D
Drań jest niesamowity, zaraz jego i Zdrapkę zabieramy z moją koleżanką na działkę nad jezioro, tymczaski zostaną same pókico.

Posted

ja moje dwa też osobno wyprowadzam bo z moją córcią na spacery chodzimy a one razem są pyskate strasznie i inne psy mi atakują,Tzt umie nad nimi zapanować razem a ja się szarpać nie mogę,mój Danter 45kg waży :) maluch około10-13kg ale za to uparty jak osiołek

Posted

No, w robocie muszę być najpóźniej o 9, dojazd w korkach - 50 minut, ja - śniadanie, mycie, makijaż - 30 minut. Spacer Bugi - 40 minut. Zdrapka - 20 minut, kudłaczki tymczasowe - godzina, czyli muszę wstać o .... 5.30 ? gdzieś tak, z kurami jednym słowem ....