Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mshume']Niesamowite te zdjęcia, a woda to nie była pewnie ciepła brrrr...[/QUOTE]

Hm, ja też mam takie zdanie, ale Zdrapka pod prysznicem wyznała mi, że z tamtej wody to mogłaby nie wychodzić a ta woda w brodziku pod prysznicem to brrr, paskudna. Już wykąpana. I oczywiście - obrażona śmiertelnie, poszła sama oburzona do sypialni, nie znamy się, a tak cudnie pachniała, jeszcze wytarzała się w oprawionej rybie i łuskach, cały dzisiejszy wysiłek kudłatej madam zniszczyłam.
Bugi wyje pod drzwiami do Rudej. Ruda z góry wyje do Bugiego ... pisałam już, że będzie wesoło, ale bez świątecznego spokoju ??? Wpakowałam w niego znowu melisę dla psów ...

Posted

Ja mojego kudłacza, też miałam wykąpać na Święta, bo wygląda jak szara szmata.Ale mi go szkoda,bo już na noc zasnął. Tak sobie tłumaczę ;) No i co poradzisz, że się chłopak zakochał i śpiewa? Ja mam do niego słabość. Miałam go nawet okazję pogłaskać, bo jechał po nowe życie w vanie razem z moją tymczaską Lalą. Ależ on się u Ciebie zasiedział ;)

Posted

[quote name='mshume']Ja mojego kudłacza, też miałam wykąpać na Święta, bo wygląda jak szara szmata.Ale mi go szkoda,bo już na noc zasnął. Tak sobie tłumaczę ;) No i co poradzisz, że się chłopak zakochał i śpiewa? Ja mam do niego słabość. Miałam go nawet okazję pogłaskać, bo jechał po nowe życie w vanie razem z moją tymczaską Lalą. Ależ on się u Ciebie zasiedział ;)[/QUOTE]

Ja też nad kudłatą się litowałam, ale dzisiaj weź - cała mokra, wymazana skórą rybią i w poprzylepianych łuskach, śmierdząca mułem i rybami, pozlepiana, wytytłana, a jutro rano do teściów jedziemy .... sama rozumiesz.
A z Bugim no cóż - ja sobie wcześniej tłumaczyłam - no chory, bo fakt, miał te gule, krojenie, w kołnierzu, leczenie, w szpitaliku trochę nawet był, potem: miłość pies nieprzytomny, zanim się go poogłasza i wyadoptuje trzeba go zabezpieczyć seksualnie, więc znowu zabieg - implant, teraz sobie tłumaczę - przecież implant jeszcze nie działa, chłopak szaleje, ucieknie każdemu do suczki, każdy się zrazi po 1 nocy i pies wróci do mnie jak bumerang, trzeba poczekać aż się wyciszy. I tak to leci od stycznia ...

Posted

no to E-S z takim nastawieniem to jeszcze co najmniej pół roku on u ciebie posiedzi ... a niech siedzi , dobrze mu, a ja sie ciesze :D :diabloti:

Posted

E tam, a jajka na twardo, na ten przykład też ładnie nie pachną ;)
Ewo, na cała lista- to są racjonalne powody, aby Boguś był u Ciebie. Nie zazdroszczę Ci jednak, jak ta lista się skróci do zera i przyjdzie decydować, co dalej.

Posted

[quote name='Malwi']no to E-S z takim nastawieniem to jeszcze co najmniej pół roku on u ciebie posiedzi ... a niech siedzi , dobrze mu, a ja sie ciesze :D :diabloti:[/QUOTE]

taaaaa! pol roku ;)

Posted

Na razie siedzi bo się nie wyciszył seksualnie.
Obszedł święta - i wesoło i krwawo - dopadł go Czarek niestety, ciągle się jacyś goście po chałupie pętali, drzwi otwierali, nie zamykali, no i Czarek sprytnie wypadł jak torpeda na ogród, bo był czas wolności Bugiego (na zmianę musieli być na dworze) i bez zbędnych wstępów - za gardło ciapulaka. Udało się rozdzielić, ja w nogę czyimś zębem oberwałam, ale we dwie z mamą dałyśmy radę. Bugi ma tylko dziury w skórze na gardle, ale tchawica ani nic nie uszkodzone. Ładnie się tym razem goi - schnie jak na przysłowiowym psie.
Na górkach sandomierskich w sadach dał dyla za sarną, uciekła mu, dorwał jakieś coś inne co się schowało do nory i tak go dopadliśmy. Już nie spuściliśmy.

Posted

Z Sandomierza do Zamościa kawał drogi - Bugi ze zmęczenia przestał być dżentelmenem, tak skoczył pomiędzy przednie fotele, że rozdarł pokrowiec samochodowy dla psów a potem tak się kokosił, że dupskiem zepchnął Zdrapkę na torbę z dokumentami (bo musiałam pracować w święta) i bidna kudłatka tak spała, pupką na siedzeniu, łepkiem w dół na twardych teczkach

zakochał się w Elzie i hipnotyzował ją:

a ta mała pinda wolała ... farelkę od przystojniaka z brudnym nosem (coś sobie w ogrodzie zakopał)

Posted

jak leci to powiedzenie? Swieca sie jak psu jajca na wiosne? :D
Zmieniam: świecą się jak Bugiemu jajca na wiosnę :D

ej, sory, ale jak mi sie pierwsze zdjecie otwieralo to pierwsze co zobaczylam to .... no domyslcie sie, bo obstawiam, ze Wy tez to zobaczylyscie na pierwszym planie :D:D

Posted

[quote name='Madallena']jak leci to powiedzenie? Swieca sie jak psu jajca na wiosne? :D
Zmieniam: świecą się jak Bugiemu jajca na wiosnę :D

ej, sory, ale jak mi sie pierwsze zdjecie otwieralo to pierwsze co zobaczylam to .... no domyslcie sie, bo obstawiam, ze Wy tez to zobaczylyscie na pierwszym planie :D:D[/QUOTE]

Cycki ???? Na pewno. Ani chybi.

Posted

zmniejszają mu się już cyculki - implant działa. Dzisiaj wróciliśmy do Lublina, ryków mniej, na melisie już nie leci. Powoli są efekty. Paragonu w zamojskim schronie już by nie dostał, ech, jaki pan taki kram.

Posted

Kosztowało 200 zyli. Jajka będą jak orzeszki laskowe. Ale to trzeba powtarzać. Droga impreza, z tym, że dla psa stresu - 0, zabieg wszczepiania nie trwa nawet minuty. Bugi się nawet nie kapnął, siedział dalej na łóżku operacyjnym i czekał co mu będą robić ... Nie ma powikłań. Szybsze efekty niż po tradycyjnej kastracji.
Ale Madallena, ten wet z Zamościa który implantował Bugiego też Czarka wykastrował ... wiesz jak ? laparoskopowo. Psiak miał tylko 0,5 cm. nacięcia skóry przy siusiaku, moszna została, ze środka tylko zniknęły jajka, żadnych szwów, kołnierzy, stresu, pilnowania, bólu dla psa, też się Czarek nie zorientował, ba do dziś chyba nie wie, że od prawie 2 lat jajek nie ma. Mistrzostwo świata po prostu.
Ewa

Posted

leni356 napisał(a):
Co u Bugiego i Zdrapki?

Przeżywają żałobę narodową a w wolnych chwilach Bugi poluje na jeże. Ocipiał na ich punkcie, a na LSM są ich setki, chodzą pod naszą klatką schodową, po powrocie ze spaceru Bugi trzęsąc się z podniecenia i piszcząc, jak torpeda przeszukuje całe mieszkanie, czy się żaden nigdzie nie ukrył :) Wchodzi nawet do szafy sprawdzić ...
Pożyczyłam aparat swój koledze i nie mam zdjęć dlatego ...
Idę na lostów :)

Posted

Cioteczka, spytaj Bugiego, jak to jest, ze mój mąż MrHume, mówi ze ma syna Charliego,jak w tej alternatywnej rzeczywistości ledwo poznał Penny?! No wytłumacz Bugi,tępej ciotce, bo ja już zwariuję z tym serialem:chainsaw: Boguś, tylko nie całuj jeży :p

Posted

mshume napisał(a):
Cioteczka, spytaj Bugiego, jak to jest, ze mój mąż MrHume, mówi ze ma syna Charliego,jak w tej alternatywnej rzeczywistości ledwo poznał Penny?! No wytłumacz Bugi,tępej ciotce, bo ja już zwariuję z tym serialem:chainsaw: Boguś, tylko nie całuj jeży :p

Eeee, umkło mi, Desmond tak mówił że ma syna Charliego ? Teraz w ostatnim odcinku ? Muszę jeszcze raz obejrzeć. Ja tam zakonotowałam, że on samotny japi haruje dla Willdmora, a dzięki Charliemu przypomina sobie Penny i ją znajduje dzięki temu fizykowi a w alternatywnym życiu muzykowi, nie pamiętam jak on się nazywa, który jak się okazuje jest bratem Penny, a potem Desmond kojarzy ze sobą resztę ludzi z lotu no i na koniec nie wiem po co rozjeżdża samochodem Locka ... nie tak ?
Bugi zajęty piszczeniem piłeczką najdroższą, nie odpowie, bo w przerwach od piszczenia morduje butelkę po mineralce w związku z czym momentami własnych myśli nie słyszę.

A, zobaczcie jak wygląda NAPRAWDĘ zaniedbany kudłacz, czegoś takiego nie widziałyście, sciente fiction po prostu, straszny bidaka:
http://www.dogomania.pl/threads/183745-ma%C5%82y-kud%C5%82acz-niczym-mokra-szmatka...-nie-m%C3%B3g%C5%82-si%C4%99-porusza%C4%87-chciano-go-zabi%C4%87...
Ewa

Posted

Bugi odkrył niezabezpieczony przeze mnie pojemnik pasztecików z mięskiem roboty mojej cioci z przeznaczeniem do jutrzejszego barszczyku dla mnie i TŻ, miał teorię, że barszczyk nam w zupełności wystarczy.
Nie podzielił się świntuch ze Zdrapkiem. Pożarł wszystkie.
No, i takie to teorie z Bugumiłem. Strasznie wiesz, wsobne takie, egoistyczne ...

Posted

E-S napisał(a):
Bugi odkrył niezabezpieczony przeze mnie pojemnik pasztecików z mięskiem roboty mojej cioci z przeznaczeniem do jutrzejszego barszczyku dla mnie i TŻ, miał teorię, że barszczyk nam w zupełności wystarczy.
Nie podzielił się świntuch ze Zdrapkiem. Pożarł wszystkie.
No, i takie to teorie z Bugumiłem. Strasznie wiesz, wsobne takie, egoistyczne ...
:mad:co za egoista :evil_lol::evil_lol::evil_lol: