Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

missy87 napisał(a):
wkurzona jestem :/ ta z lodzi zrezygnowala bo cos tam cos tam, ta z ostrowa powiedziala ze jednak sie rodzice nie zgadzaja...

A ktos jeszcze dzwonił w jego sprawie?

Posted

Malwi napisał(a):
tylko 2 osoby, Pani z Łodzi i Pani z Ostrowa... obie się rozmyśliły

To to szukamy dalej. Bugi miał ponad 600 odwiedzin na allegro. Jestem pewna że dobry domek się znajdzie

Posted

dziękuję leni,

nic .... cisza z tamtej strony :(

E-S : wspominałaś coś że chciałabyś Bugiego osobiście poznać - tak się składa że akurat w przyszły piątek jadę do ostrowa więc zapraszam :)

Posted

Dzis dzwonił do mnie Pan ... chciał Bugiego do polowań ... pytał się czy to pies myśliwski ... :shake::shake::shake: jak się dowiedział że Bugi to mieszaniec jamnika momentalnie się rozłączył ... :shake::shake::shake: możliwe że będzie szukać dalej, ale coś mi się zdaje ze chciał go do rozrodu ... :shake::shake::shake:

Posted

juz w tamtym temacie sie zameldowalam i napisalamco i jak, czekam na telefon zeby sie umowic w schronisku :)

znalazłam jeszcze fotke na której mniej więcej widać wielkość Bugiego(na pierwszym planie):

Posted

Nic mi z wizyty w Ostrowie u pięknisia z łobuzerskimi oczami Bugiego nie wyszło, musiałam jechać na przeciwny od wrocławskiego koniec Polski (Zamość). Dobrze, że Morka-Amorka przynajmniej domek znalazła, oby dobry. Musi się udać i tej pięknocie. Ewa

Posted

nic mi nie wiadomo żeby ktoś dzwonił o Bugiego... chociaz dwa dni temu dzwoniła Pani , ale po 1 chciała Bugiego do polowań, po 2 mają 2 inne psy , po 3 mają jeszcze kota więc odpada..

Posted

Co mam zrobić z tym jegomościem który wylicytował Bugiego? :angryy: Usunąć ofertę na pewno, ale zgłosić go gdzieś do adminów allegro?

na allegro pisze:

Jeśli masz problem z kontaktem z powodu niepełnych bądź błędnych danych Kupującego, poinformuj nas o tym:

Posted

Malwi napisał(a):
nic mi nie wiadomo żeby ktoś dzwonił o Bugiego... chociaz dwa dni temu dzwoniła Pani , ale po 1 chciała Bugiego do polowań, po 2 mają 2 inne psy , po 3 mają jeszcze kota więc odpada..

No to szkoda. Do polowań to niekoniecznie. A z tym kotem jesteście pewni że nie lubi?

Posted

wręcz nie cierpi ...
co do psów to w sumie też nie jestem pewna, z suczkami się zgodzi bo siedzi z sunią ... ale nie wiem jak z psami ... jak pies go zaczepi to podejrzewam ze nie odpuści...