yuki Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Kręciołeczku jutro Cie wygłaszczę ,a juz niedługo nowy domek dla Ciebie :multi::multi::multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 oo widze, ze cos sie kroi :razz: Quote
yuki Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Byłam dziś w schronie i wyprowadziłam maluszka. Jak on się cieszy , myślałam , że eksploduje z radości ;) słodki taki , że hej :loveu::loveu::loveu::loveu: czekamy na 20 sierpnia, trzymajmy kciuki !!! Quote
GoskaGoska Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 obu sié tylko domek nie rozmyslil Quote
tuska1990 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Trzymam kciuki za małego kochanego!! :D:D:D Quote
gonia66 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Chcialabym wkleic banerek ale od jakiegos czasu pokawia mi sie komunikaT :Your signature cannot be longer than 1000 characters including BB code markup. i moge tylko jeden miec w podpisie...czy ktos rozumie co tu jest napisane???DLAczego nie moge nic zrobic???:placz::placz::placz: Quote
Korenia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Napisz do jakiegoś moderatora :) Pewnie pomoże :) Quote
yuki Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 A jutro jest 20 :multi: oby wszystko się udało ..... Quote
tuska1990 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 No własnie wiadomo już coś? Mi w końcu nie udało się dotrzeć do schronu dziś... Quote
xmartix Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Kręciołek dzisiaj będzie szedł do dt, który da mu Asia i jej Tż, umówię go też na kastrację :razz: Quote
monika083 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 xmartix napisał(a):Kręciołek dzisiaj będzie szedł do dt, który da mu Asia i jej Tż, umówię go też na kastrację :razz: swietnie ,ze udalo wyrwac sie go ze szczeniakarni:multi: Asiu z Tz -dziekujemy:loveu: Quote
yuki Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Piękne wieści o poranku :loveu: dziękujmy !!! Quote
xmartix Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 młody pojechał do domku, bardzo jest energiczny, wszystko chciał wąchać, podbiegać do każdego psa, w samochodzie nie mógł wysiedzieć w każdym razie od razu będzie wykąpany, obcięty na teriera szkockiego :evil_lol: Asia pójdzie z nim do weta bo w schronie nawet go nie zaszczepili.. Quote
yuki Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ale fajno, no on ma w tyłku motorek, to na fotki jakieś czekamy z przed i po goleniu:) Quote
papatacz Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 hejlo, tu aśka - ta od kręciołka. chciałam tylko zdać raport z pierwszej wizyty u weterynarza, bo na niej się nie zakończy :). pani weterynarz powiedziała, że ma coś z móżdżkiem i istnieje duże prawdopodobieństwo, że tak będzie i nic się z tym dziać nie będzie. jednakże gdyby tak się stało trzeba zrobić prześwietlenia, tomografie itp. rokuje jednak dobrze. poza tym mały ma świerzba w uszach - nie zaraźliwe dla człowieka, dla zwierząt owszem. będziemy leczyć. na szczepienia wszelakie trzeba poczekac z tydzień. i tutaj prośba do ciebie marta z ta sterylizacją. pani dr powiedziała, że nie wcześniej niż za miesiąc. czy można go tak umówić? ogólnie pokapieli bardzo odżył, wychodzi na balkon (nawet radzi sobie z progiem :), zjadł całą michę żarcia, zrobił co miał zrobić (sikanko to nawet z uniesiona łapą, jak na psa przystało). samopoczucie ogólnie wygląda na to, że ma całkiem dobre :). zdjęcia po cięciu będą za niedługo, nie jest zbyt chętny do zabiegu. p.s. gdyby się okazało, że te pieniążki z diagnozy zostaną to przyznam, że sie przydadzą bo trzeba go trochę podleczyć. to narazie tyle, pozdrawiamy aśka i krzysiek Quote
yuki Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hej Asia ;) tak pamiętam ze spacerków z nim , że on sobie całkiem dobrze radził, z progami to już w ogóle było ok. Miał nawet lepsze dni i na spacerach chodził zupełnie normalnie, bez żadnego przekrzywiania głowy ani powłóczenia nogami. Ogólnie to straszny z niego słodziak :loveu: no i siusia jak prawdziwy facecik :diabloti: Quote
xmartix Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 to świetnie Asia można go zaszczepić w schronie na ich koszt, ale musiałabyś podjechać z nim w godzinach 9-15 Quote
papatacz Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 w sumie fajnie by było, bo to jednak parę złociszy. postaram się jakoś tam zjawić z nim w tych godzinach. pozdrowionka od nas i kręcioła (który w książeczce ma kręcioł, ale chyba będzie pirat) :) Quote
papatacz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 kręcioł ma się coraz lepiej, po lekarstwie na wszystkie żyjątka dostał zimnego nochala i rozbrykał się mocno :). jest jednak mały problem, sika w domu. obsikał jeden dywan, zwinęłam. obsikał drugi dywan, zwinę. mam nadzieję, że jest to kwestia wychowania, a nie związana z jego problemami neurologicznymi. bywają momenty, że chodzi ładnie, ale jak się za bardzo podekscytuje i rozbryka to go przekrzywia na bok mocno. no zobaczymy. pozdrawiam aśka Quote
GoskaGoska Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 to siusianie po kastracji powinno ustąpić a do tego to jeszcze jak by nie patrzec psie dziecko i trzeba go nauczyć, bo pewnie w mieszkaniu jeszcze nie był. Dawaj mu nagrody jak zrobi siku na zew. tak mi sie wydaje , ze jak by mialo to podloze neurologiczne to nie bylo by to kontrolowe i pies by nie wiedzial nawet ze siusia, a sama pisalas ze nogę do gory daje Quote
xmartix Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 tak, Gosia ma rację, to młody psiak i trochę go trzeba poduczyć Quote
GoskaGoska Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 no i jak jest juz piesek po kastracji? Przestał brudzi w domku? Quote
Recommended Posts