Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się zaryczę, bo już siedzę nad tym i siedzę i nic, a najgorsze jest to ze ja te zdjecia normalnie widzę na wątku :roll: jak to jest możliwe, ręce mi opadają :placz:

Posted

A teraz widać ???? Kurcze no bo ja je widzę :roll: Słuchajcie mam też filmik z Kręciołkiem , pomoże mi go ktoś wstawić, skoro mam problemy ze zwyklymi zdjęciami to nie wiem co będzie z filmikiem :p

Posted

Ale ja w życiu na żadnym fotosiku nie byłam :evil_lol: ale spróbuje, dla mnie to są kompletnie nowe rzeczy, tylko dziwne , że ja je widzę a Wy nie , tylko nie bierzcie mnie za nienormalną :evil_lol: ja je naprawdę widzę :)

Posted

Coś tam mącę :cool3:, dla kogoś kto pierwszy raz robi takie rzeczy to jakaś czarna magia :p , chciałam przesłać do Moniki ale jakoś nie wyszło:shake:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi: sama sobie gratuluję :eviltong:, mam teraz problem bo za cholere nie pamietam jak je wkleiłam :roflt::roflt:, tzn na fotosika

Posted

Mam nadzieję , że te też widać ;), to w ogóle napiszę jak dziś było:

Marta wyciągnęła skubańca, ciągnął na smyczy za trzech :diabloti:, jak wlazł na trawę to od razu się na niej położył na plecach i mizianko po brzuchu potem spacerek , wąchanie i takie tam , no przekrzywia ten łebek dość mocno, ale ma momenty , że idzie prosto :), wrzucę filmik jeszcze później , jak mi się uda :eviltong:

W ogóle to jest uroczy , taka kudłata kuleczka :loveu:

Posted

Eeee noooo , bo ja zielona jestem :evil_lol: to mu zrobię tam gdzie się dziś pologowałam :eviltong:
Myślałam , że jak jest chłopak specjalnej troski to jakoś inaczej się go traktuje.