Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hera do kotow :niewiem: nie bardzo wiem jak się sprawdza psy na koty? CZy ma przejść obojętnie, czy ma chcieć powąchąc i merdać? czy ciagnać w kierunku kota, czy znów się najeżyć z zębami.
generalnie jednak Hera zaciekawiona była kotami chodzącymi obok i ciągnęła bardziej w ich stronę? chyba jednak kotki tak średnio

Posted

a tak wogóle to ona raczej nie ma az 14lat - jest chuda itd, ale na smyczy lubi pociągąć i generalnie raczej ja bym jej dawala bardziej ok 10-12 lat, ale moze się mylę , jednak ona az taka bubula bulkowa nie jest

Posted

No .. Monisia083 -jak zwykle stara się nie odmawiać -dziękuję Moniczko :) a te psy z twego Wrocławia rodzinnego -to tym bardziej ,czym i jak będziesz mogla tym pomozesz ;) ...a mozesz dużo pomóc -nawet z daleka ...;):loveu:

Posted

proszę o wsparcie intensywne ogloszania, pytanie znajmomych czy nie mają ochoty dokonac cudu, deklaracje finansowe , wpłaty jednorazowe, bazarki
są dwie w potrzebie i nie wyobrazam sobie by decydowac, ktora ma zyc a która nie :-(, a jeszcze bardziej nie wyobrazam sobie , aby zadnej nie uratowac

Posted

Gosiu -jeśli pomagasz z jeszcze dalszej odleglości -a tu chodzi o Anglię w twoim wypadku -to tym bardziej jestesmy Ci wdzięczni ....:loveu:
kazda pomoc jest na wagę zlota - a tym bardziej tych ludzi z dużym doswiadczeniem i stażem na dogo ...ja -tu tylko pomagam jakby ...

Posted

oj Pani się pytałam o Herę o jej stan zdrowia i czy do UK transport:-( niestety, ale i jak do UK psa jak się zabiera
Niestety jestem w temacie i akurat do UK się nie da:placz:to 6-7 miesięcy czekania