Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myslę, że ona nie ma 14 lat, jest zaniedbana i bardzo smutna a to bardzo postarza. Czy ona jest bezpieczna w schronisku? Bo tam staruszki nie maja za bardzo czasu:shake:

Posted

powiem tak bez kasy to nawet o transport będzie cięzko nie chodzi mi Herę tylko wogóle o wyciąganiu psa - wiec niestety, ale zawsze pieniądze to podstawa. Nie dam gdzies psa, a potem oczami będę świeci , ze pieniązków nie ma.
Ale z DT trwają rozmowy, nie chce nic pisać, zeby nie stało się katastrofy i nie zapeszeć :cool3:, ale mam nadzieję, ze wszytsko idzie w dobry kierunku

Posted

marysia55 napisał(a):
nie ma to jak "Fundacja spełniamy marzenia" :evil_lol: i jak szybciutko to zrobiła, musi mnie lubieć :diabloti::diabloti::diabloti:

I to jak!!!!! :loveu::loveu:

Posted

Bambino napisał(a):
I to jak!!!!! :loveu::loveu:

i " wice-wersa'l " :p:p:p .
Może jak my tu wpadły obydwie to Hera zrobi to samo co Melisa czyli 'wypad do domu'????:loveu:
Hera weź przykład z koleżanki :lol::lol:

Posted

JEST JEDEN EWENTUALNY DOMEK T., ALE JEST OBAWA JAK HERA ZACHOWA SIĘ W STADZIE INNYCH PSÓW W TYM SUK, dlatego przed wyciągnięciem należałby miec jakieś wyjście awaryjne, gdyby coś poszło nie tak, a narazie awaryjnego wyjścia nie ma :shake:
w kazdy razie myślę o niej , a dzis tylko wpadłam i wypadłam, a Herunia jak by wiedziała, ze nie ma czasu to nawet nie podchodziła:

Posted

Wiem ze nie piszę, ale ...bo juz wszytsko musi byc na ostatni guziki zapiętę, troszkę to się przedluza, ale juz wszytkich szczegółow nie będę pisac, w kazdy razie w to wszytsko jest wiele osob zaagnazowanych i przez to się trochę przeciąga w czasie.