Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rotek_ zdjecia cudne i super przygoda. Mam nadzieje, ze dzieki udzialowi w filmie psiaki zostana zauwazone i szybciej pojda do domu. A przede wszystkim Wasz Osrodek bedzie znany szerszemu gronu osob co przyciagnie pomoc itd...

Posted

Dzisiaj zawitała do Uciechowa agnieska z dogo i przywiozła psiakom fantastyczne przysmaki i kilka dużych worków karmy. Bardzo dziękujemy!!! :)

Na stronie mozna zobaczyć zdjęcia Tiny suczki adoptowanej w lutym 2010 z Uciechowa.

Posted

Dajcie znać na wątku lub na priva jak będzie się spisywała karma Brit. Ciężko było coś wybrać z segmentu dużo-tanio-w miarę dobrej jakości. Poza tym za jakieś dwa tygodnie znów planuję wpaść - nie wyrobiłam się czasowo z zakupem wszystkiego, co planowałam (koce!). Akcesoria typu smycze, obroże niestety do prania, dziś rano je dopiero wyszukiwałam po pudłach :)
I jeszcze jeśli macie takie problemowe zakupy typu specjalistyczna karma to też piszcie, postaram się coś zdziałać :)

Psiaki cudne, Zoja cudna, Nestor cudny, Karo-sprężyna cudny...

Posted

Ingrid ,Soniek ma transport 19.11 :)
Ale gdyby coś (TFU! TFU!) to będę mieć na uwadze.
Dzięki za ofertę.

A co nowego u nas?
Był telefon w sprawie Wiki. Chyba coś z tego wyrośnie ;)
Karmelek już jest w schronisku, taki trochę się okrągły zrobił :lol:

Posted

Pytam bo mam znajoma w polsce ktora chcialaby przygarnac suczke, *najlepiej tak do 2 lat zeby latwiej bylo sie jej przystosowac a nam jeszcze ja wyszkolic* ma ona 9letniego syna, duzy dom z ogrodem i jest straszna wielbicielka pieskow.
No i tak ogladalam ogloszenia pieskow i Wika wpadla mi w oko, dlatego pytam bo wiem ze by sie im strasznie spodobala.

Posted

Ogłoszenia Hektora.
alegratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/9178357_hektor_idealny_stroz_wierny_przyjaciel.html
adopcjepsow.org
e-zwierzak
cafeanimal
przygarnijzwierzaka.pl
animalia
morusek
gumtree wrocław
ćwirek wrocław
adopcjapsa.pl
kupiepsa.pl
petsy
petworld
eoferty.com.pl
ojej.pl
gieldaogloszen.pl
www.psy.pl
ofertka.pl
gielda.swidnica
nasipupile
polskastrefa.eu
kupsprzedaj
cret.pl
ogloszenia.wroc.pl
pineska

wkleiłam tylko link do alegratki, z czystego lenistwa, a po drugie każde ogłoszenie wygląda tak samo :)

Posted

Czyli reasumując ogłoszenia mają:
- Asto
- Wika (4 portale + allegro i to wystarczy ;) )
- Zoja
- Hektor
- Tofik
Bardzo dziękuję wszystkim za ogłoszenia dla tych psiaków :loveu:

Ogłoszeń nie mają:
Rodan
Zenit
Stupi
Graffi
Rambo
Nero

Ja jutro poogłaszam Rambo. ;)
Czy ktoś dałby radę jeszcze jakiegoś ogłosić?

Posted

Tekst czytałam, niezły, zdjęcia obejrzę.
Ale ja się na tekstach nie znam, więc jak coś tam dodam od siebie, to wkleję tu do akceptacji, bo ogłoszeniami się od niedawna zajmuję...

I mam prośbę, bo chciałabym wiedzieć, czy choć jeden telefon się zdarzył po ogłoszeniach, bo to tak trochę podnosi na duchu...