Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ogonek_']No i jest jeszcze jeden fajny psiak. Jest bardzo podobny do Falka. Mieszka w tym samym boskie co on wygląda podobnie i charakter ma identyczny. Taka kochana ciapa. Można z nim robić wszystko co się chce :P oczywiście w granicach rozsądku. Jedyne co to jest mniejszy i troszkę inny niż Falk. Nie ma imienia z tego co wiem. Może ktoś ma ciekawą propozycję?
Kilka fotek:

no on jest taki onkowaty
ciapa jakich mało, słodki przylepa, można z nim zrobić dosłownie wszystko-zawiązać uszy, skrócić ogonek, usiąść...a on nadal ma uśmiech na pysku
ulubieniec mój i ogonka

jeszcze bez imienia, bo uznalyśmy z ogonkiem że dla niego znajdziemy coś wyjątkowego
ale może być i budrys

Posted

czerda, znasz kogoś z dogomaniaków kto pisze krótki ale chwytające za serce teksty, bo mam dziewczynę która na biegu mogłaby mu zrobić pakiet ogłoszeń

jutro wpiszę imię do kartoteki:)

Posted

budrys ma już swoje latka, ale nie jest starym psem, ja go oceniałam na ponad 6 lat...i widać się machnęłam
psiak ze środy więc małe prawdopodobieństwo żeby to był inny pies

Posted

to ja też chę i mój tz takie odmładzające zdjęcia , oglądamy go i oglądamy , ale to byłoby niesamowite jakby Budrys znalazł dom
a dokładnie -został wyrzucony jako szczeniak i CAŁE ŻYCIE był bezdomny !!!
pokochał takiego pijaczynę i stał z nim pod sklepem -pijak żebrał o piwo a on o kaszankę
zawsze za nim chodził , no chyba , że jakaś suka miała cieczkę -wiele ma z nim dzieci
on jest bardzo mądrym psem , nieraz straż go łapała , kiedyś sama wypuściłam go od wetów , nie wyobrażałam sobie , że mógłby być w schronie-wolny pies
od 2 lat przychodził codziennie pod drzwi mojej mamay i zawsze stała tam dla niego pełna miska
czasem wchodził do niej do domu , poleżał -i szedł do swojego pijaczka , a ten jakby ktoś go zapytał o Budrysa szybko odpowiadał , że to nie jego pies
sypiał na podwórzu takiej hurtowni , wpuszczali go , znali go wszyscy
nigdy nikomu nic nie zrobił , to spokojny , kochany poczciwy pies , nie mogę uwierzyc , że jest u was i , że nie będzie już rano przechodził pod moim oknem w pracy -szybko wtedy wychodziłam , żeby go przytulic , bo jak się najadł od razu szedł w swoja drogę
ale nigdy nie widziałam go ,,żeby sie bawił , cieszył , śmiał
zawsze martwiliśmy sie co z nim będzie jak sie zestarzeje i wiem , teraz wiem , że skończyła sie jego tułaczka , nie będzie juz musiał żebrać pod sklepem , bo wierzę , że go ktos pokocha

Posted

no to powiem że ja budrysa poznałam z innej strony
lubi ludzi, chętni podchodzi do nas i prosi o głaski pod brodą..widać że mu się to podoba
łagodny
nie wiemy tylko jak z zachowywaniem czystości, tego nie miałam okazji sprawdzić, mieliśmy akurat wolny boks z wybiegiem i od razu tam poszedł
nie jest uciekinierem, grzecznie wypatruje z boksu ludzi..w sumie bezproblemowy

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/183344-Kolejna-ofiara-świątecznych-porządków-PrzerażonyTropek-błaga-o-d

przedstawiam Tropka który jutro pojedzie do was -jest na tymczasie u mojej mamy , ale są następni w kolejce
jesli sie uda to sama go przywiozę
jest bardzo skrzywdzony-młody , ok . roku- ale boi się najbardziej wejść i wyjść z mieszkania
na pewno w domu spotkało go coś złego -bardzo złego
powoli się oswaja , że nic mu nie grozi
mama go trochę podkarmiła , śpi na wersalce , uwielbia to
piesek bezproblemowy , w domu nie brudzi , grzeczny , ale próbował uciekać przed siebie , w końcu 3tyg błąkał się
przez ten czas został wykastrowany

Posted

nie możemy a szczególnie moja mama rozstać się z Tropikiem , jest tak w nią wpatrzony , czeka jeszcze u niej ale jej uczulenie jest coraz grożniejsze
nie wiem co zrobic z Tropkiem , przytył , oswoił się , jest czyściutki , spokojny , nie szczeka , śpi pod kołdrą
szukamy domu

jejku, jaki Budrys piekny , spokojny , niczym nie musi sie martwić , wygląda na szczęśliwego

Posted

pierwszy post uaktualniony
brakuje mi jeszcze zdjęć trzech psów któryc na forum nie zdąrzyłam przedstawić
ZAMBER
INTER
i nowy owczarkowty dziadziuś, ma biedak pysk cały w bliznach-sporo musiał w zyciu przejść

Posted

czerda napisał(a):
Rotek-to zdjęcie z sunią jak trzyma główkę na dłoni przepiękne , wyjątkowe

To suczka przywieziona z Dobrocina, sliczna :)

I mam tu krociutki film. Misia juz poszla do domu, ale nasz Kolega jeszcze szuka swojego miejsca :)

[video=youtube;ct9Rktf9CUM]http://www.youtube.com/watch?v=ct9Rktf9CUM[/video]

Posted

Gizmo-pies z gracją świnki wietnamskiej:)
w połowie następnego tyg ma zapewniony komplet ogłoszeń
Miska dzisiaj nas odwiedziła, krwiaki na szyji zeszły i niepotrzebna będzie już operacja

Lucky, kolejny szczęciarz. Pies zabrany z Dobrocina