fiorsteinbock Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Rotku, zglaszam sie do pomocy przy zdjeciach. Moze fotograf tez kiepski, ale na 2 aparaty pojdzie nam sprawniej :) Co Ty na to??? :cool3: Quote
Wiwi Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Witajcie! najprawdopodobniej wpadnę w sobotę.... czy jest jakaś pilna potrzeba w której mogłabym ulżyc? mogę również porobić zdjęcia psiakom jeśli jest taka potrzeba. pamietam o biedronce i na pewno będzie w końcu moja;) nie wiem jak sobie poradzę z widokiem tylu owłosionych mordek, ale mam nadzieję, że dam radę i się nie popłaczę, od poniedziałku nawet szczekanie doprowadza mnie do łez....ale cóż kiedyś trzeba zacząć żyć..... Quote
_ogonek_ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wiwi zapamiętamy i postaramy się o coś żeby wszelkie dźwięki wytłumić :evil_lol: Quote
rotek_ Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 zdjęcia jak najbardziej...a im więcej fotografów to może kilka zdjęć wyjdzie lepiej niż moja setka wycykanych fotek ja w sobotę będę prawdopodobnie po południu... w pierwszym poście poprawię godziny otwarcia...bo widziałam że trochę się zmieniło;) Wiwi, potrzeb jest dużo-jak zwykle ale wystarczy że przyjedziesz i tak dzięki dogomaniakom osiągnęliśmy na prawdę dużo fiorsteinbock, wpadaj....ja może nie będę się ośmieszać pozostawię Tobie inwencję twórczą Quote
fiorsteinbock Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Rotku, jutro postaram sie przybyc na skrzydlach :) Kiedy mniej wiecej bedziecie? Quote
rotek_ Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Ja rano przyjadę tylko zostawić psa, na kilka godzin muszę jechać do Wrocławia Ada wpadnie około 11-12 chyba ja będę po 13.00 oj już nie mogę doczekać się profesjonalnej sesji zdjęciowej:multi: Od niedawna jest u nas kolejna onkowata sunia bardzo podobna do Sofii o tej Sofii [URL="http://img140.imageshack.us/i/pict0094s.jpg/"][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/8121/pict0094s.jpg[/IMG][/URL] Jeszcze bezimienna bardzo szybo się uczy komenda siad opanowana już do perfekcji, a podaj łapę załapała po dosłownie 20 sek.:crazyeye: fiorsteinbock a może ty jej nadasz jakieś imię;) jutro trzeba będzie coś wymyślić Za raz do postu bezimiennych onków dodadam zdjęcie tego drugiego brata [IMG]file:///C:/Users/Kasia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-9.jpg[/IMG] Quote
_ogonek_ Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wszyscy jesteście wielcy. Ja sie doczekać nie mogę kiedy tylko zobaczę nową sunię! Quote
fiorsteinbock Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Rotku, zdjecia przeslane na Twoja poczte :cool3: Do zobaczenia juterkiem!!! :cool1: Oby pogoda dopisala - hehhe Quote
rotek_ Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 fiorsteinbock, Twoje zdjęcia są boskie:multi: dopiero wieczorem je wstawię jak wrócę z ośrodka Wiwi, dzięki za wizytę:loveu: Z dobrych więsci(tak na szybko) Aria dobermana ma zaklepany domek Quote
fiorsteinbock Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 :multi::multi::multi: Super wieści z rana, Rotku :lol: Quote
_ogonek_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Cieszę się! Czy mogę w wątku zamieścić informację ? Quote
rotek_ Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Dzisiaj doszły do nas dwa nowe psy Figa i Fago Jak nazwała je fiorsteinbock lovelasy:evil_lol: Sunia ma cieczkę i prawdopodobnie mogła komuś uciec, tak samo chłopak. Jednak jak dowodzi przypadek onków nie każda moja hipoteza się sprawdza-ich nikt nie szuka:shake: przydadzą się ulotki w pdf-ie wydrukuję je i porozwieszam u siebie Aria w przyszłym tyg. jedzie do nowego domu jutro więcej napiszę na jej wątku jak wyglądała wizyta rodzinki u Arii jeśli nie przestraszyli się wczorajszego dnia to muszą sobie z nią poradzić:) Quote
Asior Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='rotek_'] Sunia ma cieczkę i prawdopodobnie mogła komuś uciec, [B]tak samo chłopak[/B].[/QUOTE] TEŻ ma cieczkę?? :cool3: :evil_lol: Quote
Kisiaraf Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Rotku jak tylko macie życzenie to co sobote będe czekała na ogłoszenia 10 psiaczków. Ogłoszenie ma być krótkie i opisujące podstawowe cechy wyglądu i charakteru. Mniej więcej takie jak ogłoszenie Kropki. Mója adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Napisz czy jesteście zainteresowane? Quote
_ogonek_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kisiaraf, każda forma ogłaszania piesków jest mile widziana :D Asior, chłopiec cieczki nie ma :evil_lol: Ale niezły z niego figo fago :P stąd właśnie wzięły się ich imiona :) Quote
_ogonek_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Wątki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/oddana-figa-po-prostu-u-cieczka-opdz-uciechow-142872/#post12686504[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/zakochany-kundel-czyli-caly-fago-opdz-uciechow-142870/?highlight=[/url] Quote
rotek_ Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Asior']TEŻ ma cieczkę?? :cool3: :evil_lol:[/quote] :diabloti: a wiedziałam że pisanie po wieczorach źle może się skończyć. Prawie wszystkie psy mają nadane imiona oprócz onków(ale z nimi to zupełnie inna bajka) i naszej suczki o numerze ewidencyjnym B004 [FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=Red][B]KONKURS[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] musimy jej wymyślić jakieś imię do końca kwarantanny Najlepiej coś co jest związane z jej charakterem albo wyglądem Wygrana-buziak od psa;) [EMAIL="[email protected]"]kisiaraf[/EMAIL] Dzięki!!!!!! nie wiem jak mam się odwdzięczyć!!!!! już ślę Quote
wroobelterrorystka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ja proponuję Kenia, dlatego, że to imię przynosi psom bardzo dużo szczęścia :) Quote
Wiwi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Bezimienna tymczasowo nazwana Migotką : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/wolanie-zza-krat-142904/[/URL] jak coś nie tak, to dajcie znać :) Quote
Molkas Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Melduję się na wątku i nawet nie wiecie, jak bardzo się cieszę, że wszystko nareszcie ruszyło:) Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ja też się cieszę, ale jeszcze bardziej się ucieszę jak nowi wolontariusze zagoszczą w Uciechowie :-) Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 więcej fotek onków: [url=http://uciechow.fotosik.pl/albumy/663572.html]Onki - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl[/url] Quote
Recommended Posts