Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 No, to ja, zbliżam się już do końca :eviltong: Quote
Yuveza Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 :crazyeye::kciuki:super! Ty to rysujesz na kompie? Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 westie_justa napisał(a)::crazyeye::kciuki:super! Ty to rysujesz na kompie? Westie_justa, staraj się cytować, bo czasem ciężko odgadnąć komu odpowiadasz ;) Domyślam się,że pytasz o mój rysunek ? To jest ołówek. Padł mi komp, pod który mam podpięt skaner. A na laptopie nie widzę dobrze kolorów,etc. Starałam się rozjaśnić tło,żeby nie było widać brudnej kartki,ale ... nie wyszło chyba. Te linie to tylko pomocnicze,do rozrysowania proporcji :p Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 betty_labrador napisał(a):świetnie! cudownie Bolobokser! Dziękuję :oops: Tylko się wściekam, bo nie mogę zeskanować. Mogę fotkę strzelić. A poprzednie etapy skanowałam i mam z tego fajną historyjkę,jak powstaje rysunek krok po kroku :( Quote
Yuveza Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 tak do Ciebie mówiłam. To wstaw jestem ciekawa;D Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='westie_justa']To wstaw jestem ciekawa;D No to proszę https://picasaweb.google.com/Bolsbokser.sos/Andegawenka# Quote
betty_labrador Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Bolsbokser']No to proszę https://picasaweb.google.com/Bolsbokser.sos/Andegawenka# haha, świetnie to wygląda :D dajesz dalej :) czekamy ^^ Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 betty_labrador napisał(a):haha, świetnie to wygląda :D dajesz dalej :) czekamy ^^ Świetnie to będzie wyglądać, jak zmontuję w filmik :p Quote
Betbet Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Bolsbokser ołmajgad to już wyglada jak zdjęcie black&white! Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Betbet napisał(a):Bolsbokser ołmajgad to już wyglada jak zdjęcie black&white! HeHe, czyli zamierzony efekt osiągnięty :mdrmed: Quote
Yuveza Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jezuuu!!:-o to wygląda jak te zdjcie w efekcie ołówka, jestem pod wrażeniem, a na pierwszy rzut poszedł nos:lol: Quote
Asia&Kleo Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Bolsbokser, jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich dzieł:loveu: Quote
Bolsbokser Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 westie_justa napisał(a):Jezuuu!!:-o to wygląda jak te zdjcie w efekcie ołówka, jestem pod wrażeniem, a na pierwszy rzut poszedł nos:lol: Nie zrozumiałam o co chodzi z tym nosem :niewiem::confused: Quote
betty_labrador Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Bolsbokser napisał(a):Nie zrozumiałam o co chodzi z tym nosem :niewiem::confused: na pewno nic strasznego :D Quote
Betbet Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 no nie wiem...może ma taki fetysz z nosami dziewczyna;) Quote
betty_labrador Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 i Ty bolobokser chciałaś pobierać lekcje rysunku? :cool3: Quote
Bolsbokser Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='betty_labrador']i Ty bolobokser chciałaś pobierać lekcje rysunku? :cool3: Si Si ;) Mam niedosyt :p Quote
Weronika6 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bolsbokser, Ty kursów nie potrzebujesz, jesteś profesjonalną amatorką.;) Filmik z tych wszystkich etapów będzie świetny. W nosie się zakochałam!:loveu: Co ja gadam (a raczej piszę)? W całości! Tygrysek NightQueen jest cudny.:lol: Quote
puchu Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Przeglądałam wątek i mnie naszło znowu na rysowanie Jak na ponad dwa lata nie trzymania ołówka w ręku wyszło całkiem nieźle :) Quote
NightQueen Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 puchu całkiem fajne, chociaż ten pierwszy ma coś nie tak z proporcjami ;) moja nie skończona maromozata lwia Quote
puchu Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 NightQueen napisał(a):puchu całkiem fajne, chociaż ten pierwszy ma coś nie tak z proporcjami ;) A co konkretnie? Jak tak na niego patrzę, to pysk mógłby mieć trochę krótszy. Quote
NightQueen Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 puchu napisał(a):A co konkretnie? Jak tak na niego patrzę, to pysk mógłby mieć trochę krótszy. wg. mnie ma ciut za długie nogi, nawet jak na charta Quote
Recommended Posts