Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak akwarele. W ogóle to uwielbiam akwarele i obrazy akwarelowe, chociaż malować to nimi za chiny nie potrafię :evil_lol: technika przepiękna, ale szalenie trudna.

Posted

Ano akwarele niestety łatwe nie są, podziwiam ludzi, którzy się nimi sprawnie posługują, bo to nie lada sztuka...

A ja jakiś czas temu dostałam propozycję pracy dla jakiejś niemieckiej galerii... i facet chce, żebym malowała akwarelami :shock:
Trzęsę portkami, co to będzie z tego :roll:

Posted

[QUOTE=makot'a;19072850]Ano akwarele niestety łatwe nie są, podziwiam ludzi, którzy się nimi sprawnie posługują, bo to nie lada sztuka...

A ja jakiś czas temu dostałam propozycję pracy dla jakiejś niemieckiej galerii... i facet chce, żebym malowała akwarelami :shock:
Trzęsę portkami, co to będzie z tego :roll:[/QUOTE]

Jak coś wyjdzie to się koniecznie pochwal! :P:loveu:

Posted

Nie mam talentu, nie umiem rysować...
ale dodaję bo lubię jak inni się śmieją :)

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l485/monisiaxpxp/szczurek.gif[/IMG]

Posted

Taaaaaaaaaaa . Tryptyk na 5 płótnach z magnoliami . Jak zaczełam to takie mnie nerwy wzieły że zostawiłam na kilka dni . Dzisiaj jak mi nerw przeszedł zabrałam się na nowo .

Posted

[quote name='rodzice']Taaaaaaaaaaa . Tryptyk na 5 płótnach z magnoliami . Jak zaczełam to takie mnie nerwy wzieły że zostawiłam na kilka dni . Dzisiaj jak mi nerw przeszedł zabrałam się na nowo .[/QUOTE]

a no wlasnie, bo my tylko podkład widzielismy :> to czekamy!

ja jutro skonczonego koale dam :)

Posted

Najbardziej wkurzające jest to ze masz coś pięknego w głowie , podchodzisz do pracy z entuzjazmem , zaczynasz i doooooooooopa . Widzisz przed sobą kompletnie nie to co chcesz , starasz sie poprawiasz i jest jeszcze gorzej . Teraz ochłonęłam i zaczyna jakoś wygladać . Jutro mam w domu roczek pięknego młodego czlowieka więc pędzla nie chwytam .

Posted

[quote name='rodzice']Najbardziej wkurzające jest to ze masz coś pięknego w głowie , podchodzisz do pracy z entuzjazmem , zaczynasz i doooooooooopa . Widzisz przed sobą kompletnie nie to co chcesz , starasz sie poprawiasz i jest jeszcze gorzej . Teraz ochłonęłam i zaczyna jakoś wygladać . Jutro mam w domu roczek pięknego młodego czlowieka więc pędzla nie chwytam .[/QUOTE]

no cóż, skąd ja to znam :D ale mysle ze z dystansu latwiej pozniej to ogarnąć :) trzymam kciuki!

i wszystkiego najlepszego dla mlodego czlowieka ;)

Posted

[quote name='rodzice']Ciekawe co jutro wyciągnie - ksiązeczkę , pieniadze czy kieliszek ?
U was tez takie roczkowe testy się wykonuje ?[/QUOTE]

tak, tez znam te testy. Ja wyciagnelam ksiażke, i sie zgadza-mam 3 szafy zawalone ksiazkami, i wciąż ich przybywa. Moj brat wybrał kieliszek i imprezowicz z niego :D
czekamy na relacje co tam wybral sobie synuś :D

Posted

Mój synuś 28 lat temu wybrał pieniądze , potem kieliszek a ksiązeczkę jednym paluszkiem z obrzydzeniem popychał daleko od siebie aż spadła ze stoliczka . Teraz test przejdzie jego synek .

Posted

Na efekty poczekacie, bo pierwsze zamówienie jeśli dobrze pójdzie będę mieć dopiero za jakieś 2-3 tygodnie ;)
Trochę się boję tego, że mi się to z sesją nałoży, a mam taką stertę pracy, niezrobionych projektów itp., że to może być zabójcze dla mojego organizmu :diabloti:

Posted

[CENTER]Hahaha, cieszę się że się podoba.
Dla ciekawych: nie nie mam tabletu rysuję myszką przy laptopie

Moja świnka morska

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l485/monisiaxpxp/elvis-1.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

Koala cudny , mam tylko jedno zastrzeżenie do uszka po mojej prawej , wydaje sie podwójne . Ten czarny pasek wydaje sie dzielić uszko na pół . A tak poza tym ślicznosci .

Posted

[quote name='monisiaxp']śliczny ten koala ♥[/QUOTE]

dziękuje :) dziekuje :)

[quote name='monisiaxp'][CENTER]Hahaha, cieszę się że się podoba.
Dla ciekawych: nie nie mam tabletu rysuję myszką przy laptopie

Moja świnka morska

[IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l485/monisiaxpxp/elvis-1.jpg[/IMG]
[/CENTER]
[/QUOTE]

wow, serio myszką? podziwiam :D choć ja tez keidys rysowalam zwierzatka myszka na kompie :)
trenuj trenuj.
czekamy na więcej !
[quote name='Bernese']Betty wiedziałam że będzie pięknie ,ale nie aż tak! :D
a czemu on nie ma ogonka?[/QUOTE]

dziekuje, milo ze tak mówisz.
Koale maja male ogonki, kikutki, wiec tu nie widać ;)

[quote name='rodzice']Koala cudny , mam tylko jedno zastrzeżenie do uszka po mojej prawej , wydaje sie podwójne . Ten czarny pasek wydaje sie dzielić uszko na pół . A tak poza tym ślicznosci .[/QUOTE]

:)

dzieki za spostrzeżenie, zaraz poprawie :)

a kiedy urodzinki? :razz:

Posted

A ja nie znam tego testu na książkę.. ale pewnie wylosowałabym książkę :D chociaż pieniążki nie byłyby złe :P
Koala "cząstkowy" mi się aż tak nie podobał a w całości - miodzio! ;)

Posted (edited)

[quote name='Soko']A ja nie znam tego testu na książkę.. ale pewnie wylosowałabym książkę :D chociaż pieniążki nie byłyby złe :P
Koala "cząstkowy" mi się aż tak nie podobał a w całości - miodzio! ;)[/QUOTE]

książka dobra rzecz ;) ale kasa na nie też :D

milo mi :) dzieki!

[quote name='Aga3006']betty piekny koala! :loveu:[/QUOTE]

dzieki Aga! teraz bokser. Czyli juz beda dwa do kolekcji kalendarza 2013 :D TY masz trudnego :P

[B]EDIT: poprawilam tło :)[/B]

[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/4327/koalato1.jpg[/IMG]

Edited by betty_labrador