Aga3006 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Tak akwarele. W ogóle to uwielbiam akwarele i obrazy akwarelowe, chociaż malować to nimi za chiny nie potrafię :evil_lol: technika przepiękna, ale szalenie trudna. Quote
makot'a Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ano akwarele niestety łatwe nie są, podziwiam ludzi, którzy się nimi sprawnie posługują, bo to nie lada sztuka... A ja jakiś czas temu dostałam propozycję pracy dla jakiejś niemieckiej galerii... i facet chce, żebym malowała akwarelami :shock: Trzęsę portkami, co to będzie z tego :roll: Quote
Aga3006 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [QUOTE=makot'a;19072850]Ano akwarele niestety łatwe nie są, podziwiam ludzi, którzy się nimi sprawnie posługują, bo to nie lada sztuka... A ja jakiś czas temu dostałam propozycję pracy dla jakiejś niemieckiej galerii... i facet chce, żebym malowała akwarelami :shock: Trzęsę portkami, co to będzie z tego :roll:[/QUOTE] Jak coś wyjdzie to się koniecznie pochwal! :P:loveu: Quote
Iwonaaa Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Nie mam talentu, nie umiem rysować... ale dodaję bo lubię jak inni się śmieją :) [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l485/monisiaxpxp/szczurek.gif[/IMG] Quote
Bernese Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 weź nie przesadzaj! śliczne ja tak nie umiem na komputerze za chiny :d Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [B]makota[/B] czekamy na efekty :razz: i gratulacje takiego zauważenia! [B]monisiaxp[/B] usmiechęłam sie bo rysunek przesympatyczny :) daj cos jeszcze :) Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 makota - wyzwania to piękna rzecz a kto nie ryzykuje ten nie wie co stracił - POWODZENIA Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='rodzice']makota - wyzwania to piękna rzecz a kto nie ryzykuje ten nie wie co stracił - POWODZENIA[/QUOTE] dokładnie :D a Ty rodzice robisz cosik nowego? :razz: Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Taaaaaaaaaaa . Tryptyk na 5 płótnach z magnoliami . Jak zaczełam to takie mnie nerwy wzieły że zostawiłam na kilka dni . Dzisiaj jak mi nerw przeszedł zabrałam się na nowo . Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='rodzice']Taaaaaaaaaaa . Tryptyk na 5 płótnach z magnoliami . Jak zaczełam to takie mnie nerwy wzieły że zostawiłam na kilka dni . Dzisiaj jak mi nerw przeszedł zabrałam się na nowo .[/QUOTE] a no wlasnie, bo my tylko podkład widzielismy :> to czekamy! ja jutro skonczonego koale dam :) Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Najbardziej wkurzające jest to ze masz coś pięknego w głowie , podchodzisz do pracy z entuzjazmem , zaczynasz i doooooooooopa . Widzisz przed sobą kompletnie nie to co chcesz , starasz sie poprawiasz i jest jeszcze gorzej . Teraz ochłonęłam i zaczyna jakoś wygladać . Jutro mam w domu roczek pięknego młodego czlowieka więc pędzla nie chwytam . Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='rodzice']Najbardziej wkurzające jest to ze masz coś pięknego w głowie , podchodzisz do pracy z entuzjazmem , zaczynasz i doooooooooopa . Widzisz przed sobą kompletnie nie to co chcesz , starasz sie poprawiasz i jest jeszcze gorzej . Teraz ochłonęłam i zaczyna jakoś wygladać . Jutro mam w domu roczek pięknego młodego czlowieka więc pędzla nie chwytam .[/QUOTE] no cóż, skąd ja to znam :D ale mysle ze z dystansu latwiej pozniej to ogarnąć :) trzymam kciuki! i wszystkiego najlepszego dla mlodego czlowieka ;) Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Ciekawe co jutro wyciągnie - ksiązeczkę , pieniadze czy kieliszek ? U was tez takie roczkowe testy się wykonuje ? Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='rodzice']Ciekawe co jutro wyciągnie - ksiązeczkę , pieniadze czy kieliszek ? U was tez takie roczkowe testy się wykonuje ?[/QUOTE] tak, tez znam te testy. Ja wyciagnelam ksiażke, i sie zgadza-mam 3 szafy zawalone ksiazkami, i wciąż ich przybywa. Moj brat wybrał kieliszek i imprezowicz z niego :D czekamy na relacje co tam wybral sobie synuś :D Quote
rodzice Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Mój synuś 28 lat temu wybrał pieniądze , potem kieliszek a ksiązeczkę jednym paluszkiem z obrzydzeniem popychał daleko od siebie aż spadła ze stoliczka . Teraz test przejdzie jego synek . Quote
betty_labrador Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 haha dobre :D jaka kolejnosc:) a ja jednak sie zebralam i zeskanowalam :) [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/1148/koalavg.jpg[/IMG] Quote
makot'a Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Na efekty poczekacie, bo pierwsze zamówienie jeśli dobrze pójdzie będę mieć dopiero za jakieś 2-3 tygodnie ;) Trochę się boję tego, że mi się to z sesją nałoży, a mam taką stertę pracy, niezrobionych projektów itp., że to może być zabójcze dla mojego organizmu :diabloti: Quote
Iwonaaa Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [CENTER]Hahaha, cieszę się że się podoba. Dla ciekawych: nie nie mam tabletu rysuję myszką przy laptopie Moja świnka morska [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l485/monisiaxpxp/elvis-1.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Bernese Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Betty wiedziałam że będzie pięknie ,ale nie aż tak! :D a czemu on nie ma ogonka? Quote
rodzice Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Koala cudny , mam tylko jedno zastrzeżenie do uszka po mojej prawej , wydaje sie podwójne . Ten czarny pasek wydaje sie dzielić uszko na pół . A tak poza tym ślicznosci . Quote
betty_labrador Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='monisiaxp']śliczny ten koala ♥[/QUOTE] dziękuje :) dziekuje :) [quote name='monisiaxp'][CENTER]Hahaha, cieszę się że się podoba. Dla ciekawych: nie nie mam tabletu rysuję myszką przy laptopie Moja świnka morska [IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l485/monisiaxpxp/elvis-1.jpg[/IMG] [/CENTER] [/QUOTE] wow, serio myszką? podziwiam :D choć ja tez keidys rysowalam zwierzatka myszka na kompie :) trenuj trenuj. czekamy na więcej ! [quote name='Bernese']Betty wiedziałam że będzie pięknie ,ale nie aż tak! :D a czemu on nie ma ogonka?[/QUOTE] dziekuje, milo ze tak mówisz. Koale maja male ogonki, kikutki, wiec tu nie widać ;) [quote name='rodzice']Koala cudny , mam tylko jedno zastrzeżenie do uszka po mojej prawej , wydaje sie podwójne . Ten czarny pasek wydaje sie dzielić uszko na pół . A tak poza tym ślicznosci .[/QUOTE] :) dzieki za spostrzeżenie, zaraz poprawie :) a kiedy urodzinki? :razz: Quote
Soko Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 A ja nie znam tego testu na książkę.. ale pewnie wylosowałabym książkę :D chociaż pieniążki nie byłyby złe :P Koala "cząstkowy" mi się aż tak nie podobał a w całości - miodzio! ;) Quote
betty_labrador Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 (edited) [quote name='Soko']A ja nie znam tego testu na książkę.. ale pewnie wylosowałabym książkę :D chociaż pieniążki nie byłyby złe :P Koala "cząstkowy" mi się aż tak nie podobał a w całości - miodzio! ;)[/QUOTE] książka dobra rzecz ;) ale kasa na nie też :D milo mi :) dzieki! [quote name='Aga3006']betty piekny koala! :loveu:[/QUOTE] dzieki Aga! teraz bokser. Czyli juz beda dwa do kolekcji kalendarza 2013 :D TY masz trudnego :P [B]EDIT: poprawilam tło :)[/B] [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/4327/koalato1.jpg[/IMG] Edited May 13, 2012 by betty_labrador Quote
Recommended Posts