Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patrząc na to faktycznie wygląda, że oczy w dobrym miejscu. Chyba to kwestia tego, że Twój kotek jest bardziej 'wyciągnięty' w górę w porównaniu do tego ze zdjęcia ;)

Posted

Tak trochę mnie wzięło na narysowanie czegoś. Dawno tego nie robiłam, pierwszy rysunek od długiego czasu i pierwszy w takim stylu. Wiem, że łapy zrypałam, to drugie skrzydło chyba nie w takiej pozycji jak trzeba. No i cieniowanie bym musiała chyba jeszcze poćwiczyć. Co jeszcze nie tak, na co jeszcze zwrócić uwagę, jakieś rady na przyszłość?

Posted

ja to bym na tyle doopki z ogonami szczylów wymalowała :evil_lol: :diabloti: ale ekstra jest! rodzice- nie chce sie przedzierać przez strony wątku, ile czasu spędzasz nad takim malunkiem??? jak to zabezpieczasz ? :loveu:

a tu moje ostatnie

Posted

kamila szczylki zajęły mi jakies 4 godziny . zabezpiecza sie prasujac przez szmatke po kazdym praniu no i oczywiscie obowiazkowo po namalowaniu ale na nastepny dzień zeby miec pewnosc ze farba dobrze wyschła .
A twoje prace to istna poezja . Ale tak jak kiedys pisałam jak juz przebrnę przez zamówinia , ozdobie cała ceramike co stoi w kartonach tez sie za taką dłubaninkę zabiorę - jeśli mi cierpliwosci starczy oczywiecie