Borówka16 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Princess_York']Oj uwierz jest źle . Wole nie pisać tego publicznie ... :( . Po ocenie miałam już takie myśli że nawet nie wierze że to ja byłam. ..[/QUOTE] Etam..wcale na pewno dramatu nie było ;) Głowa do góry ! :) Jak Arwenka się pokazała ? Ja też się uśmiechnę i poproszę fotki :cool3: Quote
Marzena* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='agamewa']Martyna opróżnij skrzynkę ;)[/QUOTE] No właśnie... opróżnij skrzynkę ;) Quote
Princess_York Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Ogólnie ładnie chodziła i się ustawiła ,ale stolik to nasz koszmar ... Klaudia - humor lepszy i nie wiem właściwie czemu aż tak zareagowałam ... Sorki że musiałaś to przeżyć hihi . Teraz jest okej ,juz nie pamiętam co było i kupilam Arwenie takie super przysmaki :cool3: Bo tych "Twoich" nie było ,a zdjęcia z chęcią dam tylko najpierw to ja muszę się uśmiechnąć do cioci :diabloti: . Za tydzień Bydgoszcz i wiecie że zgłoszę małą na wyścig Yorków ? :) Młoda jest szybka jak nie wiem to może coś wygra :p . Zaraz opróżnie :lol: Quote
*kleo* Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Princess_York napisał(a):Klaudia - humor lepszy i nie wiem właściwie czemu aż tak zareagowałam ... Sorki że musiałaś to przeżyć hihi . Teraz jest okej ,juz nie pamiętam co było i kupilam Arwenie takie super przysmaki :cool3: Bo tych "Twoich" nie było ,a zdjęcia z chęcią dam tylko najpierw to ja muszę się uśmiechnąć do cioci :diabloti: . Za tydzień Bydgoszcz i wiecie że zgłoszę małą na wyścig Yorków ? :) Młoda jest szybka jak nie wiem to może coś wygra :p . A ja tam się reakcji Twojej nie dziwię, rozumiem to. I nie masz za co 'sorkować' :p Jakbyś była starsza to bym Cię fajką poczęstowała, bo ja na Twoim miejscu pewnie bym z pół paczki spaliła :evil_lol: Ja muszę zamówić te smakołyki, moje dziewuchy oczadziały na ich punkcie ;) Jak fotki już będą to maila mojego masz no nie? :p Quote
*Jot* Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Klaudia wiesz co dobre .....moi chłopcy też za tymi przysmakami szaleją :diabloti: Cześć Martyna !! No tak ogólnie to napisałabyś więcej coś o wystawie.Tzn.dokładniej.:p Na pewno nie było aż tak źle :cool3: Quote
karkakarka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Hej, ja w zoolog znalazłam fajne przysmaki, ale już mi się skończyły - nawet firmy nie pamiętam, w sobotę po nie pojadę :) Cześć Marti :D Quote
Karolina. Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 jot11 napisał(a): Cześć Martyna !! No tak ogólnie to napisałabyś więcej coś o wystawie.Tzn.dokładniej.:p No właśnie, ja też jestem ciekawa :roll: :oops: Na serio aż tak źle było? :roll: Quote
Princess_York Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Klaudia -Heh . Nie no jeszcze 4 lata mi zostały ,ale ja pozostanę nie paląca :) . Bo do czego mi to ? :diabloti: . Nie no nieźle się wkurzyłam bo to było pierwszy raz i to był szok dla mnie poprostu ... Ale jak wszystko się uspokoiło pomyślałam i wzięłam się do roboty . Wiesz to jest dziwne bo jak ćwicze z nią na dworzu to ludzi się nie boi i jest okej ,a jak przychodzi ten stolik to cholera no ... I pierwszy raz wogóle tą swoją paszczę wielką otworzyla .. :shake: . Emaila mam i fotki już mam więc wyśle niedługo ale rewelacji nie ma ,bo nawet mrówka lepsze zdj. by zrobiła .. w sensie że tak daleko jesteś Ty z Ulcią . Wszelkie informacje dotyczące wystawy mogę napisać na PW ;) Quote
tigrunia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 O kurcze niefajnie :shake: Ja też raz zaliczyłam mega stres na wystawie :shake: Ale to była wina sędziego a nie Buff ;) Tak mnie zdenerwował, ze aż się spłakałam :roll: Wiele nie brakowało, żebym na ringu wybuchła :shake: No i od tamtego dnia już mam zupełnie inne nastawienie.. Quote
dagos1 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Cześć, co z tą wystawą?????? Napisz, aha i głowa do góry, wg mnie jesteście wielkie, a w życiu niekiedy jest z górki a niekiedy pod;) Quote
*kleo* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Princess_York napisał(a):Klaudia -Heh . Nie no jeszcze 4 lata mi zostały ,ale ja pozostanę nie paląca :) . Bo do czego mi to ? :diabloti: . Nie no nieźle się wkurzyłam bo to było pierwszy raz i to był szok dla mnie poprostu ... Ale jak wszystko się uspokoiło pomyślałam i wzięłam się do roboty . Wiesz to jest dziwne bo jak ćwicze z nią na dworzu to ludzi się nie boi i jest okej ,a jak przychodzi ten stolik to cholera no ... I pierwszy raz wogóle tą swoją paszczę wielką otworzyla .. :shake: . Emaila mam i fotki już mam więc wyśle niedługo ale rewelacji nie ma ,bo nawet mrówka lepsze zdj. by zrobiła .. w sensie że tak daleko jesteś Ty z Ulcią . Żartowałam z tymi fajkami ;) Nie pal, szkoda kasy. A Arwi przecież sama dotykałam to wiem ;) Fotki sobie zbliżę, nie ma problemu :p Quote
Princess_York Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Be - Ja też płakałam na tej i to mocno ... całe opakowanie chusteczek poszło :diabloti: .. Wkurzyła mnie no .. CNie musiała aż tak reagować ?:( . Dagos- Napisałam :) Klaudia - No i to najdziwniejsze bo Ty dotykałaś potem nieznajomi też i wszystko było super a kurcze stolik do d*py .. :shake: . Mam jakieś fotki to wrzuce : (mu to te drugie jak coś) Quote
Guest Fusiafusia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Hej...!!! :multi: wpadłam na chwileczkę do twojej galerii....no i widzę że są nowe fotki z wystawy...!!! :evil_lol: , zdjątka są super...!!!!.[/FONT] Quote
Princess_York Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Muszę się pochwalić dziewczyny ! Znalazlam (dzięki Adzie) pomysł na wystawy :) . Ale póki co to go nie zdradze :diabloti: I zaczynamy wystawianie od "początku" tym razem ze smakołykami :multi: znalazłam idealne dla mojego wybrednego urwisa ! Są z firmy - MACED ,ktos używał ich kiedyś ? Klaudia to głownie pytanie do Cb bo Ty jesteś obeznana w przysmakach :p . Quote
Karolina. Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Princess_York napisał(a):Muszę się pochwalić dziewczyny ! Znalazlam (dzięki Adzie) pomysł na wystawy :) . Ale póki co to go nie zdradze :diabloti: I zaczynamy wystawianie od "początku" tym razem ze smakołykami :multi: znalazłam idealne dla mojego wybrednego urwisa ! Są z firmy - MACED ,ktos używał ich kiedyś ? Klaudia to głownie pytanie do Cb bo Ty jesteś obeznana w przysmakach :p . Zdradź zdradź :cool3: Ja co prawda obeznana w przysmakach nie jestem, bo próbowałam tylko ciasteczek z Gimborna (polecam, pyszne są! :diabloti:), więc doświadczenia dużego nie mam, ale mojemu psu kupowałam Macedy właśnie, i smakowało mu :p :lol: Quote
Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Princess_York napisał(a):Muszę się pochwalić dziewczyny ! Znalazlam (dzięki Adzie) pomysł na wystawy :) . Ale póki co to go nie zdradze :diabloti: I zaczynamy wystawianie od "początku" tym razem ze smakołykami :multi: znalazłam idealne dla mojego wybrednego urwisa ! Są z firmy - MACED ,ktos używał ich kiedyś ? Klaudia to głownie pytanie do Cb bo Ty jesteś obeznana w przysmakach :p . My za radą mojej przyjaciółki szkolimy się na Macedach. Dla nas są super i efekty zdecydowanie szybciej ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja ćwiczę na macedzie takie małe kosteczki w słoiku:)efekty są i to duże:) Quote
kinnia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Te kosteczki Maced z tego co wiem to Massi też je i lubi a ona wielki niejadek! A na wystawie dostałyśmy próbki fish4dogs. Massi chiała sie o to zabic a ona nigdy tak sie nie zachowuje! Tylko sa dwa problemy, pierwszy to takie, że duże kawałki bo one są w kształcie takich kwadratów. A 2 to taki, że są rybne i nie każdy pies to lubi:P ale zapach maja bardzo intensywny i są bardzo dobre dla psów. Quote
Karolina. Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 kinnia napisał(a):Te kosteczki Maced z tego co wiem to Massi też je i lubi a ona wielki niejadek! A na wystawie dostałyśmy próbki fish4dogs. Massi chiała sie o to zabic a ona nigdy tak sie nie zachowuje! Tylko sa dwa problemy, pierwszy to takie, że duże kawałki bo one są w kształcie takich kwadratów. A 2 to taki, że są rybne i nie każdy pies to lubi:P ale zapach maja bardzo intensywny i są bardzo dobre dla psów. Potwierdzam, Lucky też uwielbia fish4dogs :) Tylko że my mieliśmy takie w kształcie gwiazdek, one akurat są malutkie i nie ma problemów z ich jedzeniem ;) Quote
Princess_York Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 No to widze że dużo osób na MAcedach jest :) . Normalnie jak Arwena je widzi to uszy się jej trzęsą :evil_lol: :) Quote
Katie Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Czesc Martyna :lol: a jakie to smakolyki z MACED? ; > chodzi o te kosteczki w sloiczku, czy cos innego? :roll: Quote
Princess_York Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Tak dokładnie ,kosteczki w słoiczku , a na opakowaniu jest York :) . Quote
karkakarka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A moje za tymi smakołykami nie przepadają:shake: Quote
Recommended Posts