Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Princess_York']Oj uwierz jest źle . Wole nie pisać tego publicznie ... :( . Po ocenie miałam już takie myśli że nawet nie wierze że to ja byłam. ..[/QUOTE]
Etam..wcale na pewno dramatu nie było ;)
Głowa do góry ! :)
Jak Arwenka się pokazała ? Ja też się uśmiechnę i poproszę fotki :cool3:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogólnie ładnie chodziła i się ustawiła ,ale stolik to nasz koszmar ...
Klaudia - humor lepszy i nie wiem właściwie czemu aż tak zareagowałam ... Sorki że musiałaś to przeżyć hihi . Teraz jest okej ,juz nie pamiętam co było i kupilam Arwenie takie super przysmaki :cool3: Bo tych "Twoich" nie było ,a zdjęcia z chęcią dam tylko najpierw to ja muszę się uśmiechnąć do cioci :diabloti: .

Za tydzień Bydgoszcz i wiecie że zgłoszę małą na wyścig Yorków ? :) Młoda jest szybka jak nie wiem to może coś wygra :p .

Zaraz opróżnie :lol:

Posted

Princess_York napisał(a):
Klaudia - humor lepszy i nie wiem właściwie czemu aż tak zareagowałam ... Sorki że musiałaś to przeżyć hihi . Teraz jest okej ,juz nie pamiętam co było i kupilam Arwenie takie super przysmaki :cool3: Bo tych "Twoich" nie było ,a zdjęcia z chęcią dam tylko najpierw to ja muszę się uśmiechnąć do cioci :diabloti: .

Za tydzień Bydgoszcz i wiecie że zgłoszę małą na wyścig Yorków ? :) Młoda jest szybka jak nie wiem to może coś wygra :p .

A ja tam się reakcji Twojej nie dziwię, rozumiem to. I nie masz za co 'sorkować' :p Jakbyś była starsza to bym Cię fajką poczęstowała, bo ja na Twoim miejscu pewnie bym z pół paczki spaliła :evil_lol:

Ja muszę zamówić te smakołyki, moje dziewuchy oczadziały na ich punkcie ;)

Jak fotki już będą to maila mojego masz no nie? :p

Posted

Klaudia wiesz co dobre .....moi chłopcy też za tymi przysmakami szaleją :diabloti:

Cześć Martyna !!
No tak ogólnie to napisałabyś więcej coś o wystawie.Tzn.dokładniej.:p
Na pewno nie było aż tak źle :cool3:

Posted

jot11 napisał(a):

Cześć Martyna !!
No tak ogólnie to napisałabyś więcej coś o wystawie.Tzn.dokładniej.:p

No właśnie, ja też jestem ciekawa :roll: :oops: Na serio aż tak źle było? :roll:

Posted

Klaudia -Heh . Nie no jeszcze 4 lata mi zostały ,ale ja pozostanę nie paląca :) . Bo do czego mi to ? :diabloti: . Nie no nieźle się wkurzyłam bo to było pierwszy raz i to był szok dla mnie poprostu ... Ale jak wszystko się uspokoiło pomyślałam i wzięłam się do roboty . Wiesz to jest dziwne bo jak ćwicze z nią na dworzu to ludzi się nie boi i jest okej ,a jak przychodzi ten stolik to cholera no ... I pierwszy raz wogóle tą swoją paszczę wielką otworzyla .. :shake: . Emaila mam i fotki już mam więc wyśle niedługo ale rewelacji nie ma ,bo nawet mrówka lepsze zdj. by zrobiła .. w sensie że tak daleko jesteś Ty z Ulcią .

Wszelkie informacje dotyczące wystawy mogę napisać na PW ;)

Posted

O kurcze niefajnie :shake:
Ja też raz zaliczyłam mega stres na wystawie :shake: Ale to była wina sędziego a nie Buff ;) Tak mnie zdenerwował, ze aż się spłakałam :roll: Wiele nie brakowało, żebym na ringu wybuchła :shake: No i od tamtego dnia już mam zupełnie inne nastawienie..

Posted

Klaudia -Heh . Nie no jeszcze 4 lata mi zostały ,ale ja pozostanę nie paląca :) . Bo do czego mi to ? :diabloti: . Nie no nieźle się wkurzyłam bo to było pierwszy raz i to był szok dla mnie poprostu ... Ale jak wszystko się uspokoiło pomyślałam i wzięłam się do roboty . Wiesz to jest dziwne bo jak ćwicze z nią na dworzu to ludzi się nie boi i jest okej ,a jak przychodzi ten stolik to cholera no ... I pierwszy raz wogóle tą swoją paszczę wielką otworzyla .. :shake: . Emaila mam i fotki już mam więc wyśle niedługo ale rewelacji nie ma ,bo nawet mrówka lepsze zdj. by zrobiła .. w sensie że tak daleko jesteś Ty z Ulcią .

Żartowałam z tymi fajkami ;) Nie pal, szkoda kasy.
A Arwi przecież sama dotykałam to wiem ;)

Fotki sobie zbliżę, nie ma problemu :p

Posted

Be - Ja też płakałam na tej i to mocno ... całe opakowanie chusteczek poszło :diabloti: .. Wkurzyła mnie no .. CNie musiała aż tak reagować ?:( .

Dagos- Napisałam :)

Klaudia - No i to najdziwniejsze bo Ty dotykałaś potem nieznajomi też i wszystko było super a kurcze stolik do d*py .. :shake: .

Mam jakieś fotki to wrzuce :
(mu to te drugie jak coś)

Guest Fusiafusia
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hej...!!! :multi: wpadłam na chwileczkę do twojej galerii....no i widzę że są nowe fotki z wystawy...!!! :evil_lol: , zdjątka są super...!!!!.[/FONT]

Posted

Muszę się pochwalić dziewczyny ! Znalazlam (dzięki Adzie) pomysł na wystawy :) . Ale póki co to go nie zdradze :diabloti:

I zaczynamy wystawianie od "początku" tym razem ze smakołykami :multi: znalazłam idealne dla mojego wybrednego urwisa !
Są z firmy - MACED ,ktos używał ich kiedyś ? Klaudia to głownie pytanie do Cb bo Ty jesteś obeznana w przysmakach :p .

Posted

Muszę się pochwalić dziewczyny ! Znalazlam (dzięki Adzie) pomysł na wystawy :) . Ale póki co to go nie zdradze :diabloti:

I zaczynamy wystawianie od "początku" tym razem ze smakołykami :multi: znalazłam idealne dla mojego wybrednego urwisa !
Są z firmy - MACED ,ktos używał ich kiedyś ? Klaudia to głownie pytanie do Cb bo Ty jesteś obeznana w przysmakach :p .

Zdradź zdradź :cool3:

Ja co prawda obeznana w przysmakach nie jestem, bo próbowałam tylko ciasteczek z Gimborna (polecam, pyszne są! :diabloti:), więc doświadczenia dużego nie mam, ale mojemu psu kupowałam Macedy właśnie, i smakowało mu :p :lol:

Posted

My za radą mojej przyjaciółki szkolimy się na Macedach.
Dla nas są super i efekty zdecydowanie szybciej ;)

Posted

Te kosteczki Maced z tego co wiem to Massi też je i lubi a ona wielki niejadek! A na wystawie dostałyśmy próbki fish4dogs. Massi chiała sie o to zabic a ona nigdy tak sie nie zachowuje! Tylko sa dwa problemy, pierwszy to takie, że duże kawałki bo one są w kształcie takich kwadratów. A 2 to taki, że są rybne i nie każdy pies to lubi:P ale zapach maja bardzo intensywny i są bardzo dobre dla psów.

Posted

kinnia napisał(a):
Te kosteczki Maced z tego co wiem to Massi też je i lubi a ona wielki niejadek! A na wystawie dostałyśmy próbki fish4dogs. Massi chiała sie o to zabic a ona nigdy tak sie nie zachowuje! Tylko sa dwa problemy, pierwszy to takie, że duże kawałki bo one są w kształcie takich kwadratów. A 2 to taki, że są rybne i nie każdy pies to lubi:P ale zapach maja bardzo intensywny i są bardzo dobre dla psów.

Potwierdzam, Lucky też uwielbia fish4dogs :) Tylko że my mieliśmy takie w kształcie gwiazdek, one akurat są malutkie i nie ma problemów z ich jedzeniem ;)