*kleo* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Princess_York napisał(a):No dobra :evil_lol: . "Drobny piesek, dobra linia grzbietu , dobrze osadzona i noszona szyja ,dobra szata jak na wiek" . W sumie taki normalny opis ale jak dla mnie coś w sobie ma ( żadnych minusów :evil_lol: ) No i pierwszy raz w życiu Arwena to w opisie pies :cool3: haha . No to opis jak najbardziej pozytywny :p Ale rozbudowany jak jasna chol... :evil_lol: Muszę kiedyś usiąść i poprzeglądać karty Gracji i Uli, pewnie niejeden "kwiatek" bym znalazła :evil_lol: Princess_York napisał(a):Cieszę się że tak mówisz Kasia :) . Firanka jest najważniejsza :p .hihi . Teraz to nie ma zmiłuj ,lata w papilotach :-D A'propos papilotów - zanim zawinęłaś Arwi całą to ją jakoś specjalnie przyzwyczajałaś czy tak od razu i heja? Princess_York napisał(a):Co tydzień do kąpieli :) . Na kufie co 3 dni . Zależy jak się zabrudził od jedzenia i od wody itp . :) To ja chyba na nadgorliwą wyjdę, ale na kufie obydwóm zmieniałam codziennie :evil_lol: Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Taak ,opis mega długaśny :p . Co do papilotów to od razu założyłam i heja :multi: :) . Na kufie troszkę musiałam się pomęczyć . Kasia - Dawaj śmiało :) Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 zaraz oglądne sobie :) Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Śliczna jest :loveu: Ma przesłodką mordeczkę :cool3: . I co ? :lol: Narazie marzysz ? . Quote
chrupcia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ojjj marze marze intensywnie, ale i tak wiem ze na razie nic z tego nie wyjdzie.. niestety... Quote
Princess_York Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 :shake: Może kiedyś będzie miot po tej parze jeszcze :) . Kciuki będę trzymala jak coś :-D . LEcimy spać ,a w sumie to ja lece bo Arwena śpi od 2 godzin :evil_lol: DLA TYCH CO JESZCZE NIE BYLI W GALERII ,ZDJĘCIA NA POPRZEDNICH STRONACH :loveu: dobranoc ;) Quote
chrupcia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 trzeba przyznać że szczeniaki ładne :) a ta sunia jest przesłodka :loveu: trzymaj kciuki trzymaj, może kiedyś mi się uda :p mój Jazz tez już śpi od 8chyba :lol: ja też już pewnie ide bo kurczę oczy mnie bolą już.. Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Cześć dziewczyny:)fajne foteczki,Arwi pięknie się zaprezentowała:loveu:a o co to w pośredniej nie było żadnego psa????o kurcza.....właśnie jak to jest, jak w klasie jest tylko jeden pies czy on wtedy ma szanse dostać CWC?.... Co do papilotów u nas też było tak,raz założone i było ok:)żadnego brykania,nic:)(w bakaracie nie chodził w papilotach),przewijam go co 4-5 dni-w zależności,ale kufa codziennie! Quote
Princess_York Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Jeżeli w pośredniej jest tylko jeden zazwyczaj dostaje 1 lokate i CWC ,a potem porównanie z 1 lokatowym psem z otwartej i championów :) . Potem możesz dostać BOS'a a po tym BOB'a :) . To co ,ja mam też zmieniać codziennie ?Jak mi radzicie :cool3: :lol: Quote
*kleo* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 agamewa napisał(a):właśnie jak to jest, jak w klasie jest tylko jeden pies czy on wtedy ma szanse dostać CWC?.... Może dostać, ale nie musi. We Włocławku znajoma wystawiała swoją sukę (II gr.) w kl. otwartej, była sama i nie dostała ani CWC ani BOBa, ani w ogóle nic z tych rzeczy. Sędzia powiedział, że nie miał z kim porównać i tyle. Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 *kleo* napisał(a):Może dostać, ale nie musi. We Włocławku znajoma wystawiała swoją sukę (II gr.) w kl. otwartej, była sama i nie dostała ani CWC ani BOBa, ani w ogóle nic z tych rzeczy. Sędzia powiedział, że nie miał z kim porównać i tyle. Też tak może być:p Quote
*Jot* Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 *kleo* napisał(a):Może dostać, ale nie musi. We Włocławku znajoma wystawiała swoją sukę (II gr.) w kl. otwartej, była sama i nie dostała ani CWC ani BOBa, ani w ogóle nic z tych rzeczy. Sędzia powiedział, że nie miał z kim porównać i tyle. Jak dla mnie prawidłowa postawa sędziego. Cześć Martyna :multi: Quote
Borówka16 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Cześć Martynka :) Śliczna Arwi i jaki opis dostała ! :loveu::loveu::loveu: Tylko kurde ,że my się nie zgadałyśmy ,że Ty w Łodzi będziesz to byśmy się spotkały :-( Quote
Princess_York Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 No .. Szkoda ,ale następnym razem się spotkamy :) . Quote
Marzena* Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Cześć Martyna :) Mój "informator" doniósł mi, że pięknie Wam poszło ostatnio :) Gratuluję :) Quote
karkakarka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Hej! Kiedy jedziecie na kolejna wystawę? Quote
Princess_York Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Martyna :) karkakarka napisał(a):Hej! Kiedy jedziecie na kolejna wystawę? Hej Kasia i Karinka :multi: :multi: Teraz 10.10 na krajówke do Miastka :cool3: . Mini przerwe robimy :p Yorkomanka napisał(a):Cześć Arwenki:cool3: Hejka :multi: dagos1 napisał(a):Arwena śmiga jak ta lala. Dziękujemy :evil_lol: :p Viky i Ja napisał(a):Cześć Martyna :) Mój "informator" doniósł mi, że pięknie Wam poszło ostatnio :) Gratuluję :) Hej :multi: A cóż to za informator ? :cool3: :p Quote
Karolina. Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cześć Martyna :) A może byś tak zdjęcia Arwi dała, ale nie wystawowe, tylko takie normalne? :cool3: Plisss Quote
Princess_York Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Hihi tylko że ja narazie mam takie wystawowe :oops: Ale jak coś zrobię ( chyba w sobotę) to dam ,okej ? :lol: . Quote
Karolina. Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Okej okej :) Najlepiej takie podwórkowe, z biegania, szaleństw i tym podobnych :diabloti: Da się zrobić? :cool3: Quote
chrupcia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Właśnie też miałam pisać o zdjęcia domowe, w sensie nie wystawowe :lol: Quote
Recommended Posts