Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Princess_York napisał(a):
No dobra :evil_lol: .

"Drobny piesek, dobra linia grzbietu , dobrze osadzona i noszona szyja ,dobra szata jak na wiek" .

W sumie taki normalny opis ale jak dla mnie coś w sobie ma ( żadnych minusów :evil_lol: )
No i pierwszy raz w życiu Arwena to w opisie pies :cool3: haha .

No to opis jak najbardziej pozytywny :p Ale rozbudowany jak jasna chol... :evil_lol: Muszę kiedyś usiąść i poprzeglądać karty Gracji i Uli, pewnie niejeden "kwiatek" bym znalazła :evil_lol:
Cieszę się że tak mówisz Kasia :) . Firanka jest najważniejsza :p .hihi .

Teraz to nie ma zmiłuj ,lata w papilotach :-D

A'propos papilotów - zanim zawinęłaś Arwi całą to ją jakoś specjalnie przyzwyczajałaś czy tak od razu i heja?
Co tydzień do kąpieli :) . Na kufie co 3 dni . Zależy jak się zabrudził od jedzenia i od wody itp . :)

To ja chyba na nadgorliwą wyjdę, ale na kufie obydwóm zmieniałam codziennie :evil_lol:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake: Może kiedyś będzie miot po tej parze jeszcze :) . Kciuki będę trzymala jak coś :-D .

LEcimy spać ,a w sumie to ja lece bo Arwena śpi od 2 godzin :evil_lol:

DLA TYCH CO JESZCZE NIE BYLI W GALERII ,ZDJĘCIA NA POPRZEDNICH STRONACH :loveu:

dobranoc ;)

Posted

trzeba przyznać że szczeniaki ładne :) a ta sunia jest przesłodka :loveu: trzymaj kciuki trzymaj, może kiedyś mi się uda :p

mój Jazz tez już śpi od 8chyba :lol: ja też już pewnie ide bo kurczę oczy mnie bolą już..

Posted

Cześć dziewczyny:)fajne foteczki,Arwi pięknie się zaprezentowała:loveu:a o co to w pośredniej nie było żadnego psa????o kurcza.....właśnie jak to jest, jak w klasie jest tylko jeden pies czy on wtedy ma szanse dostać CWC?....
Co do papilotów u nas też było tak,raz założone i było ok:)żadnego brykania,nic:)(w bakaracie nie chodził w papilotach),przewijam go co 4-5 dni-w zależności,ale kufa codziennie!

Posted

Jeżeli w pośredniej jest tylko jeden zazwyczaj dostaje 1 lokate i CWC ,a potem porównanie z 1 lokatowym psem z otwartej i championów :) .
Potem możesz dostać BOS'a a po tym BOB'a :) .

To co ,ja mam też zmieniać codziennie ?Jak mi radzicie :cool3: :lol:

Posted

agamewa napisał(a):
właśnie jak to jest, jak w klasie jest tylko jeden pies czy on wtedy ma szanse dostać CWC?....

Może dostać, ale nie musi. We Włocławku znajoma wystawiała swoją sukę (II gr.) w kl. otwartej, była sama i nie dostała ani CWC ani BOBa, ani w ogóle nic z tych rzeczy. Sędzia powiedział, że nie miał z kim porównać i tyle.

Posted

*kleo* napisał(a):
Może dostać, ale nie musi. We Włocławku znajoma wystawiała swoją sukę (II gr.) w kl. otwartej, była sama i nie dostała ani CWC ani BOBa, ani w ogóle nic z tych rzeczy. Sędzia powiedział, że nie miał z kim porównać i tyle.

Też tak może być:p

Posted

*kleo* napisał(a):

Jak dla mnie prawidłowa postawa sędziego.
Cześć Martyna :multi:

Posted

chrupcia napisał(a):
Cześć Martyna :)

karkakarka napisał(a):
Hej!
Kiedy jedziecie na kolejna wystawę?

Hej Kasia i Karinka :multi: :multi: Teraz 10.10 na krajówke do Miastka :cool3: . Mini przerwe robimy :p
Yorkomanka napisał(a):
Cześć Arwenki:cool3:

Hejka :multi:
dagos1 napisał(a):
Arwena śmiga jak ta lala.

Dziękujemy :evil_lol: :p
Viky i Ja napisał(a):
Cześć Martyna :)
Mój "informator" doniósł mi, że pięknie Wam poszło ostatnio :)
Gratuluję :)

Hej :multi: A cóż to za informator ? :cool3: :p