Princess_York Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Hihihi :) . Nic się nie stało :-D Quote
*kleo* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Hej :p Czas widocznie działa na korzyść Arwi, jest coraz ładniejsza :) Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 PRzed chwilą miałyśmy trening chodzenia :) . I jest bosko ! I najbardziej zaskakujące jest to że ludzie normalnie przechodzili :o ,żadnych komentarzy ! Nic :) . No i Arwena ma 2 cieczke :] Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Princess_York napisał(a):PRzed chwilą miałyśmy trening chodzenia :) . I jest bosko ! I najbardziej zaskakujące jest to że ludzie normalnie przechodzili :o ,żadnych komentarzy ! Nic :) . No i Arwena ma 2 cieczke :] Przyzwyczaiłaś już ludzi do widoku zapapilotowanej Arwenki :evil_lol: Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 to raczej ludzie się przyzwyczaili Arwenki :evil_lol: . Nie robią min chociaż w głębi duszy mówią że męczę psa :) . Ostatnio jedna babka mówiła do córki : Piesek ma takie ubranko widzisz ? Zimno mu jest :) . Taakie komentarze są fajne i śmieszne :-D A nie to co np. : "oh i ten pies musi się tak męczyć ..." albo "JAką Ty to masz panią wredną ..." Quote
*Agnieszka* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Viky i Ja napisał(a):Przyzwyczaiłaś już ludzi do widoku zapapilotowanej Arwenki :evil_lol: U mnie jak było tak ciepło, to ludzie bardziej zwracali uwagę na ubranko niż na papiloty a na papiloty myśleli że to kokardki:) Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 No tak bo ubrany w lecie pies to jakieś fanaberie świrniętej pańci :diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 A jak ja byłam z Arweną w parku to szła pani z torebusią i oczywiście jaka to ona słodka i fajna i zaraz potem ... Ale chwileczke .. Co ona ma przy pyszczku ? Patyczek jakiś ? ... Na to ja wybuchłam śmiechem :lol: I to jeszcze powiedziala takim tonem takiej damusi itp. Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 A nie mówiłam, że świrnięta Pańcia ??? Jeszcze patyczki przyczepia do pyszczka biednej Arwi :evil_lol: Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Kiedy odpowiedziałam że to papiloty ,ona z wieelkim oburzeniem "to tak można myślałam ze to tylko ludziom tak się robi" .. Wole być lekko świrnięta niż tak nie kumata :evil_lol: Quote
*kleo* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Princess_York napisał(a):A jak ja byłam z Arweną w parku to szła pani z torebusią i oczywiście jaka to ona słodka i fajna i zaraz potem ... Ale chwileczke .. Co ona ma przy pyszczku ? Patyczek jakiś ? ... Na to ja wybuchłam śmiechem :lol: I to jeszcze powiedziala takim tonem takiej damusi itp. U nas była wersja z czerwoną zabawką, że tak sobie ładnie niesie :evil_lol: A jak mówię, że papiloty, to ludziom się od razu z kręceniem loków kojarzy. Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 I jeszcze z takimi gąbkami do papilotowania kobitek ;) Quote
chrupcia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Cześć Martyna :multi: ludzie mają wyobraźnie :evil_lol: chociaż pewnie jak byśmy się wszystkie nie zajmowały psami - yorkami nie widziały psa na wystawie i po wystawie, czyli w papilotach, koszulce, to pewnie byśmy się też dziwili na widok psa w papilotach w koszulce, bo nie wiedziałybyśmy co to jest :) tylko że troche to dziwne, bo ja jak bym nie wiedziała co to jest papilot, to nie powiedziałabym że to jest patyk :evil_lol: Quote
Princess_York Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Myślę że tak ,ja na pewno bym ak samo reagowała ,tyle że nie od razu że ktos męczy psa :diabloti: . Ja też bym nie pomyślała że to patyk ,no ale my nie jesteśmy paniusiami z torebusiami :evil_lol: . Cześć :multi: Quote
karkakarka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 kurka wszyscy do siebie jakieś pw piszą hehe :D Wszędzie gdzie wchodzę to "opróżnij skrzynkę" :) Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Hej Cinka :loveu: Właśnie ,wszyscy wszystkim PW piszą , jakaś mania nowa normalnie :D Nie no ,pozazdrościć ludzią wyobraźni ,oj pozazdrościć :evil_lol: Quote
Princess_York Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 hihi . A ja jeszcze nie opróźniłam :oops: Już opróźniam :) Hej :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Witamy się niedzielnie dziewczyny z Wami:) Quote
Recommended Posts