Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Princess_York napisał(a):Tak dokładnie ,kosteczki w słoiczku , a na opakowaniu jest York :) . Ale najlepiej moim dziewczynom smakują te drobiowe bo Macedów jest przecież kilka smaków. Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Moni wcina mix(upodobał już sobie je w bakaracie)-Weściu nawet na to nie spojrzy:shake: Quote
Princess_York Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Ja Arwenie kupiłam mieszanke (bo chciałam sprawdzić co najbardziej jej smakuje) i wszystkie lubi ; ) . Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Princess_York napisał(a):Ja Arwenie kupiłam mieszanke (bo chciałam sprawdzić co najbardziej jej smakuje) i wszystkie lubi ; ) . To tak jak i my:) Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Princess_York napisał(a):Muszę się pochwalić dziewczyny ! Znalazlam (dzięki Adzie) pomysł na wystawy :) . Ale póki co to go nie zdradze :diabloti: I zaczynamy wystawianie od "początku" tym razem ze smakołykami :multi: znalazłam idealne dla mojego wybrednego urwisa ! Są z firmy - MACED ,ktos używał ich kiedyś ? Klaudia to głownie pytanie do Cb bo Ty jesteś obeznana w przysmakach :p . Chyba nie miałam ich. Póki co mam wiesz które i laski za nimi szaleją, nawet Gracka :p Mam nadzieję, że na Arwi sposób ze smakołykami zadziała. Gracja przy ćwiczeniu pięknie współpracowała, ale wystarczyło przejść za taśmę i nawet kurczak czy łosoś nie robił na niej wrażenia. Quote
Princess_York Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 No to jak Wam się skończy to spróbujcie tych ; ) Ja też mam nadzieje że Arwena się przyzwyczai :-D Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Princess_York napisał(a):No to jak Wam się skończy to spróbujcie tych ; ) Ja też mam nadzieje że Arwena się przyzwyczai :-D Jak się skończą to muszę uzbierać chętnych i w końcu zamówić te, o których Ci mówiłam, bo jednak najbardziej mi się podobały ;) Ale tych macedów może przy okazji też spróbuję, w razie czego Tina chętnie zje ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ciekawa jestem jak mój zareaguje jak przejdzie za taśmę??miałam go przećwiczyć na wystawie sobotniej w warszawie ale dowiedziałam się że nie wpuszczają psów nie wystawianych no i d...... Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 agamewa napisał(a):Ciekawa jestem jak mój zareaguje jak przejdzie za taśmę??miałam go przećwiczyć na wystawie sobotniej w warszawie ale dowiedziałam się że nie wpuszczają psów nie wystawianych no i d...... To dorzuć Moniego komuś znajomemu kto wystawia do kontenerka i go przemyć :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 *kleo* napisał(a):To dorzuć Moniego komuś znajomemu kto wystawia do kontenerka i go przemyć :evil_lol: He he dobry pomysł:)ale oni będą ostro sprawdzać bo wścieklizna panuje Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 agamewa napisał(a):He he dobry pomysł:)ale oni będą ostro sprawdzać bo wścieklizna panuje No przestań, chyba nie będą kazali ludziom otwierać klatek i liczyć psów. Wściekliznę wykryto w Knurowie z tego co dziś w radiu słyszałam, a gdzie stamtąd do Wawy? Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 *kleo* napisał(a):No przestań, chyba nie będą kazali ludziom otwierać klatek i liczyć psów. Wściekliznę wykryto w Knurowie z tego co dziś w radiu słyszałam, a gdzie stamtąd do Wawy? No ale akurat i tak nie mam nikogo znajomego,bakaraty nie jadą także nie ma jak??? Quote
*kleo* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 agamewa napisał(a):No ale akurat i tak nie mam nikogo znajomego,bakaraty nie jadą także nie ma jak??? A no to już insza inszość... No to Moniego do torebki :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 *kleo* napisał(a):A no to już insza inszość... No to Moniego do torebki :eviltong: Za kurteczkę,he he:)albo jako brzuszek w ciąży hehe:eviltong: Quote
Princess_York Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 My tak z Arweną robiłyśmy ,do torby i już ;) . Quote
Princess_York Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Cześć Ola :-D , chyba znowu pomyliłly Ci sie galerię :evil_lol: . Dziewczyny dziś piątek ! :multi: . Quote
Borówka16 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Princess_York napisał(a):Cześć Ola :-D , chyba znowu pomyliłly Ci sie galerię :evil_lol: . Dziewczyny dziś piątek ! :multi: . O mój ty Jezu...:D:D:D Znów pomyłka :eviltong: Zaraz edytuje posta ;) Quote
Princess_York Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Hihi ; ) . To napewno przez tą naukę :o :-D . Quote
karkakarka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Jakieś zdjęcia z Bydgoszczy się znajdą? Quote
Princess_York Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Jutro będą :) . Postaram się . Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 To wklej jutro,będziemy czekać:) Quote
Guest Fusiafusia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Hejka!!!!!!!! no to czekamy na focie! :evil_lol: a właśnie u mnie w galerii nowe focie. Quote
*kleo* Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 http://i54.tinypic.com/biqssk.jpg ale fajna fotka :lol: Widziałaś że jesteście w galerii na stronie oddziału? :p Quote
Recommended Posts