Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Princess_York napisał(a):
Tak dokładnie ,kosteczki w słoiczku , a na opakowaniu jest York :) .

Ale najlepiej moim dziewczynom smakują te drobiowe bo Macedów jest przecież kilka smaków.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę się pochwalić dziewczyny ! Znalazlam (dzięki Adzie) pomysł na wystawy :) . Ale póki co to go nie zdradze :diabloti:

I zaczynamy wystawianie od "początku" tym razem ze smakołykami :multi: znalazłam idealne dla mojego wybrednego urwisa !
Są z firmy - MACED ,ktos używał ich kiedyś ? Klaudia to głownie pytanie do Cb bo Ty jesteś obeznana w przysmakach :p .

Chyba nie miałam ich. Póki co mam wiesz które i laski za nimi szaleją, nawet Gracka :p

Mam nadzieję, że na Arwi sposób ze smakołykami zadziała. Gracja przy ćwiczeniu pięknie współpracowała, ale wystarczyło przejść za taśmę i nawet kurczak czy łosoś nie robił na niej wrażenia.

Posted

No to jak Wam się skończy to spróbujcie tych ; )
Ja też mam nadzieje że Arwena się przyzwyczai :-D

Jak się skończą to muszę uzbierać chętnych i w końcu zamówić te, o których Ci mówiłam, bo jednak najbardziej mi się podobały ;) Ale tych macedów może przy okazji też spróbuję, w razie czego Tina chętnie zje ;)

Posted

agamewa napisał(a):
Ciekawa jestem jak mój zareaguje jak przejdzie za taśmę??miałam go przećwiczyć na wystawie sobotniej w warszawie ale dowiedziałam się że nie wpuszczają psów nie wystawianych no i d......

To dorzuć Moniego komuś znajomemu kto wystawia do kontenerka i go przemyć :evil_lol:

Posted

agamewa napisał(a):
He he dobry pomysł:)ale oni będą ostro sprawdzać bo wścieklizna panuje

No przestań, chyba nie będą kazali ludziom otwierać klatek i liczyć psów. Wściekliznę wykryto w Knurowie z tego co dziś w radiu słyszałam, a gdzie stamtąd do Wawy?

Posted

*kleo* napisał(a):
No przestań, chyba nie będą kazali ludziom otwierać klatek i liczyć psów. Wściekliznę wykryto w Knurowie z tego co dziś w radiu słyszałam, a gdzie stamtąd do Wawy?

No ale akurat i tak nie mam nikogo znajomego,bakaraty nie jadą także nie ma jak???

Posted

agamewa napisał(a):
No ale akurat i tak nie mam nikogo znajomego,bakaraty nie jadą także nie ma jak???

A no to już insza inszość... No to Moniego do torebki :eviltong:

Posted

Cześć Ola :-D , chyba znowu pomyliłly Ci sie galerię :evil_lol: .

Dziewczyny dziś piątek ! :multi: .

O mój ty Jezu...:D:D:D
Znów pomyłka :eviltong:
Zaraz edytuje posta ;)

Guest Fusiafusia
Posted

Hejka!!!!!!!! no to czekamy na focie! :evil_lol: a właśnie u mnie w galerii nowe focie.