*Jot* Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć Martyna :multi: http://i34.tinypic.com/went.jpg śliczna dziewczynka :loveu: Quote
karkakarka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 potwierdzam słowa Joli :) śliczna! A z wiekiem coraz ładniejsza się robi Arwenka :loveu: Quote
Borówka16 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Hej Martynka :) Śliczne te widoczki :loveu: Arwiśka jak się pięknie prezentuje , wszystkie psy tak zwyczajnie stoją ,a ona jak paw dumna ma główkę uniesioną -bosko :loveu: http://i34.tinypic.com/went.jpg Ta pozycja mnie powala , cudownie się pokazuje :) Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Ah aż normalnie czerwona się robie :-D . Ola mi też się to zdjęcie podoba i ta głowa i te jej wąsy ! :loveu: Urosły :) . Strasznie mi przypomina francuskie yorki :-D Quote
karkakarka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Fakt pięknie stoi i wąsole ma długie :D Quote
Karolina. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Princess_York']Ah aż normalnie czerwona się robie :-D . Ola mi też się to zdjęcie podoba i ta głowa i te jej wąsy ! :loveu: Urosły :) . Strasznie mi przypomina francuskie yorki :-D Mi też się wydaje że urosły :) Cześć Martyna, fajnie że wróciłaś i że wakacje udane :) Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Też się ciesze ,nareszcie wróciłam do żywych :diabloti: Chociaż przez moment byłam na dogo ale nie logowałam się bo musiałam zejść prędzej jak weszlam ...:p Ale juz jestem :multi: Quote
chrupcia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 http://i36.tinypic.com/309ojmr.jpg widzę po Twojej minie że Ty też to kochasz :evil_lol: mój też, ja go uczesze, a Jazz zaraz się wytrzepie i nie widac że był czesany ;) Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Tak to jest mina w stylu : o nie ... NO ZNOWU ?! mam dość :evil_lol: . Ale jak cokolwiek poprawie na głowie to jest taki efekt :-D Quote
chrupcia Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Princess_York napisał(a):Tak to jest mina w stylu : o nie ... NO ZNOWU ?! mam dość :evil_lol: . Ale jak cokolwiek poprawie na głowie to jest taki efekt :-D hehe ja sie kiedyś tak zastanawiałam, jak pies jest na wystawie już uczesany wypachniony i nagle sie potrzepie i potem znowu to musi być smieszne i trochę denerwujące to poprawianie :eviltong: albo jak sie pies podrapie kilka razy ;) Quote
Gucci13 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 śliczne fotki:loveu:ale Arwena zarosła:lol: Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 chrupcia napisał(a):hehe ja sie kiedyś tak zastanawiałam, jak pies jest na wystawie już uczesany wypachniony i nagle sie potrzepie i potem znowu to musi być smieszne i trochę denerwujące to poprawianie :eviltong: albo jak sie pies podrapie kilka razy ;) No naszczęście jak się wytrzepie to aż takiego kłopotu nie ma bo włosy na jedną albo na drugą strone trzeba przełożyć ,gorzej z drapaniem ale raczej to się nie zdarza :) Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Gucci - Jak zarosła ? :o . Przecież uszy ma obcięte :evil_lol: :lol: Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 aaa :) . Ja dzisiaj nie kumata jestem :Evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ja to się martwię tym jak to Moniemu siku się zachce na ringu.....albo coś więcej (na krytej hali powiedzmy....)i co wtedy???? Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Nie może mu się zachcieć :) . Wtedy przed wystawianiem idzie się na siku i koope i się stoi i chodzi dopóki nie zrobi . Ja np Arwenie nie daje jeść dzień przed wystawą tzn. śniadanie daje i połowę jej obiadu a kolejne jedzenie po wystawie i dzięki temu Arwena nie robi tych większych niespodzianek . Siku to wiadomo zrobi przed :) Quote
Gucci13 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ja też się martwiłam że Gucisławowi sie zachce ale my zawsze 2 godziny przed rozpoczęciem wystawy byliśmy więc zdążył nie raz się załatwić:lol: Quote
Princess_York Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 U mnie Arwi od razu robi jak jest na trawie . A na ringu nawet jakby chciała to nie ma czasu :evil_lol: . Cały czas coś się dzieje :-D Quote
Marzena* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 agamewa napisał(a):Ja to się martwię tym jak to Moniemu siku się zachce na ringu.....albo coś więcej (na krytej hali powiedzmy....)i co wtedy???? Nie ma tragedii ;) Zwyczajnie posprzątasz to "większe" W Nowej Rudzie właśnie w hali idąca przed nami suka przykucnęła i zaczęła sikać więc wszyscy staneli i czekali aż skończy i pójdzie dalej :evil_lol: A Carmen w Legnicy zrobiła koope idąc do stolika na "macanko". Pozbierałam i już. Sędzia też nie robiła z tego problemu. Zreszta nie tylko Carmen zrobiła sobie kibelek z ringu. To chyba przez to że było straszne błoto wszędzie poza ringami i psy siedziały na stolikach albo w transporterach żeby sie nie uświnić przed wejściem na ring. Więc większość pierwsze co robiła chwile po wejściu to załatwiała potrzeby fizjologiczne na ringowej trawce :evil_lol: Quote
Nati28 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 hej :) fajnie ze juz wrocilas i ze wakacje udane ;) ja wyjezdzam we wrzesniu do Turcji i juz nie moge sie doczekac bo chce troche odpoczac :evil_lol: Arwenka sliczna :loveu::loveu: szkoda ze nie bylo was w sopocie Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Viky i Ja napisał(a):Nie ma tragedii ;) Zwyczajnie posprzątasz to "większe" W Nowej Rudzie właśnie w hali idąca przed nami suka przykucnęła i zaczęła sikać więc wszyscy staneli i czekali aż skończy i pójdzie dalej :evil_lol: A Carmen w Legnicy zrobiła koope idąc do stolika na "macanko". Pozbierałam i już. Sędzia też nie robiła z tego problemu. Zreszta nie tylko Carmen zrobiła sobie kibelek z ringu. To chyba przez to że było straszne błoto wszędzie poza ringami i psy siedziały na stolikach albo w transporterach żeby sie nie uświnić przed wejściem na ring. Więc większość pierwsze co robiła chwile po wejściu to załatwiała potrzeby fizjologiczne na ringowej trawce :evil_lol: To fajne postoje mieliście ,nie ma co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Martynka :multi: Quote
Princess_York Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Ola tutaj bardziej jakby Martyna :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Princess_York napisał(a):Ola tutaj bardziej jakby Martyna :evil_lol: O Boziu..galerie pomyliłam :evil_lol: Wiem ,że Tyś jest Martynka ,ale ja myślałam ,że u Klaudii jestem ,ale gapa ze mnie :D :evil_lol: Quote
Recommended Posts