Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']Ah aż normalnie czerwona się robie :-D . Ola mi też się to zdjęcie podoba i ta głowa i te jej wąsy ! :loveu: Urosły :) .

Strasznie mi przypomina francuskie yorki :-D

Mi też się wydaje że urosły :)

Cześć Martyna, fajnie że wróciłaś i że wakacje udane :)

Posted

Princess_York napisał(a):
Tak to jest mina w stylu : o nie ... NO ZNOWU ?! mam dość :evil_lol: .
Ale jak cokolwiek poprawie na głowie to jest taki efekt :-D

hehe ja sie kiedyś tak zastanawiałam, jak pies jest na wystawie już uczesany wypachniony i nagle sie potrzepie i potem znowu to musi być smieszne i trochę denerwujące to poprawianie :eviltong: albo jak sie pies podrapie kilka razy ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
hehe ja sie kiedyś tak zastanawiałam, jak pies jest na wystawie już uczesany wypachniony i nagle sie potrzepie i potem znowu to musi być smieszne i trochę denerwujące to poprawianie :eviltong: albo jak sie pies podrapie kilka razy ;)

No naszczęście jak się wytrzepie to aż takiego kłopotu nie ma bo włosy na jedną albo na drugą strone trzeba przełożyć ,gorzej z drapaniem ale raczej to się nie zdarza :)

Posted

Nie może mu się zachcieć :) . Wtedy przed wystawianiem idzie się na siku i koope i się stoi i chodzi dopóki nie zrobi .
Ja np Arwenie nie daje jeść dzień przed wystawą tzn. śniadanie daje i połowę jej obiadu a kolejne jedzenie po wystawie i dzięki temu Arwena nie robi tych większych niespodzianek . Siku to wiadomo zrobi przed :)

Posted

ja też się martwiłam że Gucisławowi sie zachce ale my zawsze 2 godziny przed rozpoczęciem wystawy byliśmy więc zdążył nie raz się załatwić:lol:

Posted

agamewa napisał(a):
Ja to się martwię tym jak to Moniemu siku się zachce na ringu.....albo coś więcej (na krytej hali powiedzmy....)i co wtedy????

Nie ma tragedii ;) Zwyczajnie posprzątasz to "większe"
W Nowej Rudzie właśnie w hali idąca przed nami suka przykucnęła i zaczęła sikać więc wszyscy staneli i czekali aż skończy i pójdzie dalej :evil_lol:
A Carmen w Legnicy zrobiła koope idąc do stolika na "macanko". Pozbierałam i już. Sędzia też nie robiła z tego problemu.
Zreszta nie tylko Carmen zrobiła sobie kibelek z ringu. To chyba przez to że było straszne błoto wszędzie poza ringami i psy siedziały na stolikach albo w transporterach żeby sie nie uświnić przed wejściem na ring. Więc większość pierwsze co robiła chwile po wejściu to załatwiała potrzeby fizjologiczne na ringowej trawce :evil_lol:

Posted

hej :) fajnie ze juz wrocilas i ze wakacje udane ;) ja wyjezdzam we wrzesniu do Turcji i juz nie moge sie doczekac bo chce troche odpoczac :evil_lol:

Arwenka sliczna :loveu::loveu: szkoda ze nie bylo was w sopocie

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Nie ma tragedii ;) Zwyczajnie posprzątasz to "większe"
W Nowej Rudzie właśnie w hali idąca przed nami suka przykucnęła i zaczęła sikać więc wszyscy staneli i czekali aż skończy i pójdzie dalej :evil_lol:
A Carmen w Legnicy zrobiła koope idąc do stolika na "macanko". Pozbierałam i już. Sędzia też nie robiła z tego problemu.
Zreszta nie tylko Carmen zrobiła sobie kibelek z ringu. To chyba przez to że było straszne błoto wszędzie poza ringami i psy siedziały na stolikach albo w transporterach żeby sie nie uświnić przed wejściem na ring. Więc większość pierwsze co robiła chwile po wejściu to załatwiała potrzeby fizjologiczne na ringowej trawce :evil_lol:

To fajne postoje mieliście ,nie ma co :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć Martynka :multi:

Posted

Princess_York napisał(a):
Ola tutaj bardziej jakby Martyna :evil_lol:

O Boziu..galerie pomyliłam :evil_lol:
Wiem ,że Tyś jest Martynka ,ale ja myślałam ,że u Klaudii jestem ,ale gapa ze mnie :D :evil_lol: