Karolina. Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wystawy są o tyle fajne, że dzięki nim możemy się spotkać i poznać :) Aaa... i ja też bym chciała psa z Czech, ale nie yorka (ale nie powiem wam szczegółów - ani na forum, ani na PW :diabloti: :evil_lol:), ale to jest bardzo mało prawdopodobne że takowego będę miała. Jak mama się zgodzi na psa z Polski, to już będę szczęśliwa jak nie wiem co, więc o 'zagramanicy' nie marzę nawet ;) Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Dokładnie ! . Nowe znajomości ,porady ,plotki i ploteczki :evil_lol: :) No i wiemy że spotykamy się tam z Yorkomaniakami :-D Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Karolina. napisał(a):Wystawy są o tyle fajne, że dzięki nim możemy się spotkać i poznać :) O tak zgadzam się....a może sobie jakiegoś tam męża wypatrzę co dziewczyny????jak myślicie???? Quote
Gucci13 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 pewno że powiem;) Nove Kasio i Bohemia Platina:) ale Polskie hodowle są u mnie na 1 miejscu:multi: Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Noo :) . Dobry pomysł :evil_lol: . Musisz intensywnie szukać ,tymbardziej że facetów mniej niż babek :-D Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Gucci13 napisał(a):pewno że powiem;) Nove Kasio i Bohemia Platina:) ale Polskie hodowle są u mnie na 1 miejscu:multi: No to w tych 2 czeskich jest ta o której mówiłam :p :evil_lol: Quote
Gucci13 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 agamewa napisał(a):O tak zgadzam się....a może sobie jakiegoś tam męża wypatrzę co dziewczyny????jak myślicie???? kto wie, nigdy nic nie wiadomo:lol: Quote
Gucci13 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Princess_York napisał(a):No to w tych 2 czeskich jest ta o której mówiłam :p :evil_lol: mam zgadywać??:evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Zgadnij kotku co mam w środku haha :diabloti: , od razu mi się ta reklama z czekoladą przypomniała :p . Quote
Marzena* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 agamewa napisał(a):O tak zgadzam się....a może sobie jakiegoś tam męża wypatrzę co dziewczyny????jak myślicie???? Chyba będziesz musiała dobrze się starać bo na wystawach to chyba babek jednak więcej ;) Aga a po co Ci mąż ??? Nie lepszy taki "bezpapierowy" ? Bardziej się będzie starał :evil_lol: Quote
Gucci13 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Princess_York napisał(a):Zgadnij kotku co mam w środku haha :diabloti: , od razu mi się ta reklama z czekoladą przypomniała :p . ja widziałam lepszą wersje tej reklamy:evil_lol: zgaduje , ta druga czy ta pierwsza?:diabloti: no właśnie podobają mi się buźki bakaratów a mam psa z całkiem innym rodkiem:lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 No wiesz taki mąż i nie mąż......kochanek he he ....bo rozwodu jeszcze nie mam;) Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 A na którą stawiasz ? :-d . Podpowiem Ci ... Ta pierwsza albo druga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 agamewa napisał(a):No wiesz taki mąż i nie mąż......kochanek he he ....bo rozwodu jeszcze nie mam;) Oj nie ładnie Aga nie ładnie :evil_lol: . To będzie pół mąż :p Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Umiesz czytać w myślach czy coś ? :evil_lol: . Trafiony zatopiony hehe ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dobra taki pół mąż;)Edzio jednak najlepszy... Quote
Gucci13 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 nie umiem tylko przewidywać przyszłość:evil_lol: Aga-Edzio zgredzio jest mój, od zawsze mi się podobał:loveu::diabloti: Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 No a jakby inaczej :loveu: Quote
Karolina. Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jeny, dziewczyny, nie wiem o jakich Edziach piszecie, bo już się chyba pogubiłam - w każdym bądź razie wyczytałam że Aga męża na wystawie chce szukać. Aga pamiętaj - tylko nie zapomnij przejrzeć jego rodowodu :diabloti: Czy się nadaje czy nie :evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 hehe Edzio zgredzio :-D . Wcale nie jest zgredem :cool3: :) . Mój jest :loveu: Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Karolina. napisał(a):Jeny, dziewczyny, nie wiem o jakich Edziach piszecie, bo już się chyba pogubiłam - w każdym bądź razie wyczytałam że Aga męża na wystawie chce szukać. Aga pamiętaj - tylko nie zapomnij przejrzeć jego rodowodu :diabloti: Czy się nadaje czy nie :evil_lol: Czy jest Championem !! :evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Na chwile uciekam ,a jak wróce będę miała niespodzianke :-D . A Wy dziewczyny rozwijajcie tematy :evil_lol: Quote
Recommended Posts