Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wystawy są o tyle fajne, że dzięki nim możemy się spotkać i poznać :)

Aaa... i ja też bym chciała psa z Czech, ale nie yorka (ale nie powiem wam szczegółów - ani na forum, ani na PW :diabloti: :evil_lol:), ale to jest bardzo mało prawdopodobne że takowego będę miała. Jak mama się zgodzi na psa z Polski, to już będę szczęśliwa jak nie wiem co, więc o 'zagramanicy' nie marzę nawet ;)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa napisał(a):
O tak zgadzam się....a może sobie jakiegoś tam męża wypatrzę co dziewczyny????jak myślicie????

kto wie, nigdy nic nie wiadomo:lol:

Posted

agamewa napisał(a):
O tak zgadzam się....a może sobie jakiegoś tam męża wypatrzę co dziewczyny????jak myślicie????

Chyba będziesz musiała dobrze się starać bo na wystawach to chyba babek jednak więcej ;)
Aga a po co Ci mąż ??? Nie lepszy taki "bezpapierowy" ? Bardziej się będzie starał :evil_lol:

Posted

Princess_York napisał(a):
Zgadnij kotku co mam w środku haha :diabloti: , od razu mi się ta reklama z czekoladą przypomniała :p .

ja widziałam lepszą wersje tej reklamy:evil_lol: zgaduje , ta druga czy ta pierwsza?:diabloti:
no właśnie podobają mi się buźki bakaratów a mam psa z całkiem innym rodkiem:lol:

Posted

Jeny, dziewczyny, nie wiem o jakich Edziach piszecie, bo już się chyba pogubiłam - w każdym bądź razie wyczytałam że Aga męża na wystawie chce szukać. Aga pamiętaj - tylko nie zapomnij przejrzeć jego rodowodu :diabloti: Czy się nadaje czy nie :evil_lol:

Posted

Karolina. napisał(a):
Jeny, dziewczyny, nie wiem o jakich Edziach piszecie, bo już się chyba pogubiłam - w każdym bądź razie wyczytałam że Aga męża na wystawie chce szukać. Aga pamiętaj - tylko nie zapomnij przejrzeć jego rodowodu :diabloti: Czy się nadaje czy nie :evil_lol:

Czy jest Championem !! :evil_lol: