Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WOw ale Carmi ma rodowód świetny :o :loveu: ,no to ja się pochwale ..
Dziadek Arweny to słynny Hunderwood Royal Societe :loveu::loveu::loveu: ! .
Drugi dziadziuś to Durrer's Strut your stuff :loveu::loveu::loveu: ,pra dziadek to Mozart de la pam pommeraie !!!! :loveu::loveu::loveu:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agamewa napisał(a):
No pewnie psiaki z wiekiem zmieniają się ,pięknieją.....tylko tu patrzeć jak nam championki na dogo wyrosną...

Taa championki ;)
Ale będę szczęśliwa jak Melcia "pójdzie w ojca" bo matka zdecydowanie mniej mi sie podoba ;)

Ja na pierwszej wystawie byłam w szoku, że dosk dostałyśmy. Myslałam, że tak przez przypadek, trafiło się, ale na następnej też dosk i III lok. więc radość jeszcze wieksza ;)

Posted

Princess_York napisał(a):
Marze o suczce po nim :loveu: !. Był już miot po nim w hodowli co mam zamiar kupić następną suke . I ojciec i matka mi odpowiadała ! Tylko za wcześnie .. Może za rok jeszcze będzie taki miot :cool3:

A zdradzisz jaka to hodowla ???:modla:

Posted

agamewa napisał(a):
A to na odwyku byłaś...a ja chciałam z Ciebie ciasto zrobić..oj wstyd mi ...uzależnieni powinni sobie pomagać:oops::oops::oops:

To na pewno przez Ciebie nic nie wyszło z odwyku ;)
Wystraszyłam się i wróciłam :evil_lol:

Posted

agamewa napisał(a):
Ups...tak mi wstyd..:(:evil_lol:co mam teraz zrobić byś mi wybaczyła??????

Nie potrafię się gniewać na Ciebie więc wystarczy jak do Głogowa przyjedziesz ;)