Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 WOw ale Carmi ma rodowód świetny :o :loveu: ,no to ja się pochwale .. Dziadek Arweny to słynny Hunderwood Royal Societe :loveu::loveu::loveu: ! . Drugi dziadziuś to Durrer's Strut your stuff :loveu::loveu::loveu: ,pra dziadek to Mozart de la pam pommeraie !!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 agamewa napisał(a):No pewnie psiaki z wiekiem zmieniają się ,pięknieją.....tylko tu patrzeć jak nam championki na dogo wyrosną... Taa championki ;) Ale będę szczęśliwa jak Melcia "pójdzie w ojca" bo matka zdecydowanie mniej mi sie podoba ;) Ja na pierwszej wystawie byłam w szoku, że dosk dostałyśmy. Myslałam, że tak przez przypadek, trafiło się, ale na następnej też dosk i III lok. więc radość jeszcze wieksza ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 A u nas dziadziuś to słynny Fritz Kliknijcie.. Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Marze o suczce po nim :loveu: !. Był już miot po nim w hodowli co mam zamiar kupić następną suke . I ojciec i matka mi odpowiadała ! Tylko za wcześnie .. Może za rok jeszcze będzie taki miot :cool3: Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Proszę jaka elita się zebrała :evil_lol: Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Princess_York napisał(a):Marze o suczce po nim :loveu: !. Był już miot po nim w hodowli co mam zamiar kupić następną suke . I ojciec i matka mi odpowiadała ! Tylko za wcześnie .. Może za rok jeszcze będzie taki miot :cool3: A zdradzisz jaka to hodowla ???:modla: Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Ten psiak raczej z tych mniejszych jest nie? Czy mi się wydaje ? ;) . Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Viky i Ja napisał(a):A zdradzisz jaka to hodowla ???:modla: Wysyłam na PW :p . Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Princess_York napisał(a):Wysyłam na PW :p . Dzięki wielkie :) Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Princess_York napisał(a):Wysyłam na PW :p . agamewa napisał(a):Martyna wyczyść skrzynkę;) Hihi rozmowa przeniosła się na pw :evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Jeszcze 5 ostatnich minut jesteem :) . Mama mnie już goni żebym poszła spać :evil_lol: ,ale ja nie chce bo tak dobrze mi się z Wami pisze :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ja też już miałam dawno iść bo chciałam film obejrzeć ..ale nie dało rady...nie mogę się z tąd odkleić..jestem uzależniona faza ostatnia ,muszę iść na terapię:evil_lol: Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ja próbowałam się wyleczyć ;) Moja ostatnia nieobecność to terapia odwykowa ;) Jak widać mało skuteczna :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 A to na odwyku byłaś...a ja chciałam z Ciebie ciasto zrobić..oj wstyd mi ...uzależnieni powinni sobie pomagać:oops::oops::oops: Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 agamewa napisał(a):A to na odwyku byłaś...a ja chciałam z Ciebie ciasto zrobić..oj wstyd mi ...uzależnieni powinni sobie pomagać:oops::oops::oops: To na pewno przez Ciebie nic nie wyszło z odwyku ;) Wystraszyłam się i wróciłam :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ups...tak mi wstyd..:(:evil_lol:co mam teraz zrobić byś mi wybaczyła?????? Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 agamewa napisał(a):Ups...tak mi wstyd..:(:evil_lol:co mam teraz zrobić byś mi wybaczyła?????? Nie potrafię się gniewać na Ciebie więc wystarczy jak do Głogowa przyjedziesz ;) Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 agamewa napisał(a):Kochana jesteś...mówisz i masz;) Traktuję to jak deklaracje ;) Już się nie wymiksujesz z tego :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Słowo się rzekło....nie mam odwrotu Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 agamewa napisał(a):Słowo się rzekło....nie mam odwrotu I to mi się podoba :happy1::cool2: Quote
Connected Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Princess_York napisał(a):Adam Lambert - If i had you :loveu: jeeej, też bardzo lubię tą piosenkę:cool3: Cześć Martyna :lol: Quote
Recommended Posts