*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Nie, wracam zaraz,7 mam urodzinki małego w ogóle jak zapisywałam Moniego to zapomniałam że mój mały ma roczek:oops: tak jakoś wyparowało mi z głowy....chciałam zrezygnować ale muszę mieć solidny powód a powodu nie mam.....no i kasa by przepadła a (150zł)aż płaciłam bo byłam po terminie...ale dobra pojadę coś zobaczę;) Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Właśnie i wolę podejść na luzie i myśleć co ma być to i tak będzie...a drugie miejsce jak bym zajęła na takiej wystawie to o Matko skakałabym z radości:)heh:) Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='agamewa']Mi to zależy na tym żebyśmy mogły się poznać w końcu w realu...wystawa jak wystawa,tu to podchodzę już na luzie bo wiem że i tak zbyt dużych szans nie mamy:) Nie no szanse zawsze jakieś są ! I nie myśl tak że nie ma ! Ale z drugiej strony nie mów sobie "a te wszystkie psy wokół są "słabe" ,wygramy" tak to nigdy się nie wygrywa :p . [quote name='Viky i Ja']Aga a do niedzieli zostajesz czy wracasz już w sobotę ??? Martyna przypomniałaś sobie tą sędzinę ??? Tak była w Miastku . Lubi ciemne psy ! Więc nie wiem jak to z Wami będzie ,bo Carmenka jest podobna do Arwi z "twarzy" i z płaszcza też . [quote name='Karolina.']Aga, tak nie wolno myśleć, trzeba wierzyć w siebie, powtarzać sobie, że będzie dobrze, ale też nie zrażać się w razie niepowodzeń. No i nie narzekać jeśli się zajmie drugie miejsce :eviltong: Pamiętaj, będzie dobrze! Cześć Martyna! Ale jestem zmęczona dziś :roll: Padam :roll: Idę spać chyba, jutro zajrzę na dłużej :) Dobranoc ;) Hejka ,i dobranoc :) miłych snów :-D Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 agamewa napisał(a):Właśnie i wolę podejść na luzie i myśleć co ma być to i tak będzie...a drugie miejsce jak bym zajęła na takiej wystawie to o Matko skakałabym z radości:)heh:) Ja bym skakała wyżej :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Też słyszałam że ta sędzina lubi ciemne psy Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Lubi lubi ,chociaż w tych dorosłych klasach wybiera też jasne psy :) Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Martyna ale Ty mówisz o sędzinie Zakrzewskiej? Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Nie nie ,o P. Kuczyńskiej- Standełło . Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Princess_York napisał(a):Nie nie ,o P. Kuczyńskiej- Standełło . Aaaa a ja myślałam że o Zakrzewskiej. Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Carmen to zdecydowanie do ciemnych nie należy :evil_lol: Pytam tak z ciekawości bo my też nie liczymy na nic. Wystarczy nam bdb bo hodowlankę zaczynamy i jak dobrze pójdzie to do końca roku chciałabym ją skończyć. Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 No tak Carmenka podobna do nas :) . Nam też bdb styka :) , wkońcu to miedzynarodówka :o :-D Quote
*kleo* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 agamewa napisał(a):A nam nie:( Mi też nie, mam nadzieję przynajmniej na doskonałą ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 *kleo* napisał(a):Mi też nie, mam nadzieję przynajmniej na doskonałą ;) Ja też mam nadzieję na doskonałą... Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 *kleo* napisał(a):Mi też nie, mam nadzieję przynajmniej na doskonałą ;) agamewa napisał(a):Ja też mam nadzieję na doskonałą... Bo Wy Dziewczyny macie duże ambicje a my ciut mniejsze :evil_lol: Martyna nie obraziłam Cię mam nadzieje ??? Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 He he nam potrzebna do hodowlanki doskonała.....my mamy troszkę trudniej:evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Nie no coś Ty ;) Jasne ja też chce doskonałą ! Ale narazie nie ,sama o tym wiem ,Arwena jak na razie (na swój wiek i dotychczasowe możliwości) nie ma takiej możliwości być na lokacie albo zejść z doskonałą (oczywiście na międzynarodówkach ,bo na krajowych udowodniła że można :loveu: Z czego jestem straszliwie dumna !!! ) . Chyba że zdarzy się cud i sędzinie się spodoba taka wystraszona :evil_lol: . Poczekamy zobaczymy ,może za 2 lata ?? Będzie dużo bardziej atrakcyjniejsza :) . Wy dziewczyny macie psy z hodowli które już trochę istnieją i wiedzą jakimi psami kryć suki (Franek :loveu: i Back a Winner:loveu: ) tata Arweny też jest niczego sobie (ch.pl i mł.ch.pl) raz nawet dostał CACIBa :-D . Ale najpierw z małą muszę zwalczyć lęk i zapuścić włosa :) A może kiedyś coś będzie jeszcze z Arweny :loveu: ?? . Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 agamewa napisał(a):He he nam potrzebna do hodowlanki doskonała.....my mamy troszkę trudniej:evil_lol: O właśnie ! Psy mają trudniej :diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 A my w karcie oceny oprócz tych bla bla.....to tak:niechętnie się pokazywał w statyce:)i co mam na to powiedzieć??? Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 A czy ja mam pisać co my miałyśmy ?? Chyba lepiej nie :p . Aga jak na 1 raz to super Wam poszło ,i każdy chyba wiedziała ze to Wasz 1 razy :) . Możesz to zmienic jeszcze ćwicząc , a ja nie wiem jak będzie z tym całym lękiem .. Skoro tyle ludziów ją dotyka :evil_lol: . Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Sędzia wiedział...sama się wygadałam.No fakt na pierwszy raz to poszło doskonale..nawet się tego nie spodziewałam że dostaniemy srebro???przecież robiliśmy to oboje po raz pierwszy.. Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Fakt psy mają trudniej ;) Tato Carmen - Romantic Dancer też jest niczego sobie (Interchapion, ch. Niemiec, mł. ch. Niemiec, Zw.Amsterdamu, CACIB, 7xBOB), dziadek Ladykiller jeszcze lepszy (Interchampion, Multichampion BIS, Mł.Champion Niemiec, Champion Niemiec, Champion Danii, Champion Austrii, Champion Polski, 25-krotny Zwycięzca Rasy). Ostatnio znalazłam zdjęcie Romantica jak był taki młody jak Carmen teraz (mniej więcej) i wydaje mi się, że ona robi się coraz bardziej do ojca podobna. Też liczę na to, że dojrzalsza będzie bardziej atrakcyjna ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Viky i Ja']Fakt psy mają trudniej ;) Tato Carmen - Romantic Dancer też jest niczego sobie (Interchapion, ch. Niemiec, mł. ch. Niemiec, Zw.Amsterdamu, CACIB, 7xBOB), dziadek Ladykiller jeszcze lepszy (Interchampion, Multichampion BIS, Mł.Champion Niemiec, Champion Niemiec, Champion Danii, Champion Austrii, Champion Polski, 25-krotny Zwycięzca Rasy). Ostatnio znalazłam zdjęcie Romantica jak był taki młody jak Carmen teraz (mniej więcej) i wydaje mi się, że ona robi się coraz bardziej do ojca podobna. Też liczę na to, że dojrzalsza będzie bardziej atrakcyjna ;) No pewnie psiaki z wiekiem zmieniają się ,pięknieją.....tylko tu patrzeć jak nam championki na dogo wyrosną... Quote
Princess_York Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 No właśnie !!! Super ! ja naprawde bym skakała do góry :) . Ja prawie krzyczałam jak dostałyśmy po raz pierwszy dosk. i 3 lokate :multi: ,jak tylko usłyszałam dosk. to odrazu banan na twarzy :p . A ten piesek co zajął 1 lokate u Was to zasłużył ,bo on jeździ już troche ,a Wy 1 raz i już srebro no i tamten jest troche starszy od Moniego i już się obył z ringiem ,hałasem i ludzmi ;) ! To co będzie na następny raz ! Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Princess_York napisał(a):No właśnie !!! Super ! ja naprawde bym skakała do góry :) . Ja prawie krzyczałam jak dostałyśmy po raz pierwszy dosk. i 3 lokate :multi: ,jak tylko usłyszałam dosk. to odrazu banan na twarzy :p . A ten piesek co zajął 1 lokate u Was to zasłużył ,bo on jeździ już troche ,a Wy 1 raz i już srebro no i tamten jest troche starszy od Moniego i już się obył z ringiem ,hałasem i ludzmi ;) ! To co będzie na następny raz ! Dokładnie!!!i te psiaki z 3 i 4 lokaty to też "objeżdzacze"wystaw a jednak udało nam się je przeskoczyć:) Quote
Recommended Posts