tigrunia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Martyna a Ty po Grecku umisz gadać? :crazyeye: Ale jaja.. urodziłaś się w Grecji czy w PL? No i cześć :multi: Oceną się nie przejmuj - zaciska się zęby i do przodu w takich momentach ;) Parówki są super :multi: Ja często brałam dla Jess ;) Quote
Princess_York Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Nie no coś Ty ja po niemiecku i angielsku najlepiej .. Coś tam wybrzdąkam po hiszpańsku nawet :p . Ale grecki to zostawiam mamie i tacie ,tata to dopiero gada ! Jakby w grecji całe życie spędził ;) . Zacisnęłam już zęby jest okej :-D . Quote
*Agnieszka* Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Princess_York']Nie no coś Ty ja po niemiecku i angielsku najlepiej .. Coś tam wybrzdąkam po hiszpańsku nawet :p . Ale grecki to zostawiam mamie i tacie ,tata to dopiero gada ! Jakby w grecji całe życie spędził ;) . Zacisnęłam już zęby jest okej :-D .[/QUOTE] No i tak masz trzymać! Quote
*Jot* Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Princess_York']Nie no coś Ty ja po niemiecku i angielsku najlepiej .. Coś tam wybrzdąkam po hiszpańsku nawet :p . [/QUOTE] A ja z j.obcych najlepiej mam opanowany rosyjski. :multi: I kaszubski :evil_lol: Cześć Martyna !! Quote
*kleo* Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Princess_York']Dla mojej mamy to nie ta bajka .. Kiepska pamięć :evil_lol: Jak ja mówie np. ustaw ją na lewym boku to idzie prawy i po chwili "w tą strone miałam ja ustawić nie " :lol: Już lepiej żeby zdjęcia robiła ,to nieźle jej idzie .Twojej mamie chyba też :p[/QUOTE] Jak widzę zdjęcia robione przez moją mamę to mnie szlag jasny trafia :roll: Niech już ona strzyże, to jej najlepiej wychodzi ;) [quote name='Princess_York']Fajne wrażenie robi też Pan Kaźmierski ,byłyśmy u niego w szczeniorach i całkiem całkiem .[/QUOTE] To pojedź sobie do niego w dorosłej klasie i najlepiej tydzień po tygodniu, możesz się zdziwić... I tak w ogóle to cześć :p Quote
karkakarka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 hej Arwenki :) Ja teraz się włoskiego ucze, ale nie napiszę, że umie ;) Quote
OlaKW Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Hejka :sweetCyb: Suuuper foteczki bardzo ladne widoki i Sliczna psineczka :loveu: :smilecol: Pozdrawiaaaaaam ! Quote
dagos1 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 A skąd tata tak po grecku umie, że spytam bom ciekawa??? Quote
Karolina. Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Cześć Martyna! Wystawą proszę się nie przejmować, z resztą dziewczyny już wszystko Ci na ten temat napisały ;) Daj jakieś zdjęcia Arwi coo? ;) Quote
Connected Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Hej dziewczyny :loveu: ja się niemca uczę od 4 klasy podstawówki i bardzo go lubię. ;) angielski to tylko w podstawówce był i w sumie źle że w gim nie mamy.. bo pójdę do liceum i doopa, bo nawet podstaw nie pamiętam :oops::evil_lol: Quote
Karolina. Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Connected']Hej dziewczyny :loveu: ja się niemca uczę od 4 klasy podstawówki i bardzo go lubię. ;) angielski to tylko w podstawówce był i w sumie źle że w gim nie mamy.. bo pójdę do liceum i doopa, bo nawet podstaw nie pamiętam :oops::evil_lol:[/QUOTE] To wtedy pójdziesz do grupy zaawansowanej w niemieckim, a do początkowej w angielskim ;) U nas w LO też są tacy, co w ogóle angielskiego nie mieli :) Ja uczyłam się angielskiego, niemieckiego, rosyjskiego, i być może niedługo zacznę chodzić na łacinę ;) Quote
Princess_York Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Tata w Grecji 10 lat był no to umie :) . Narazie fotek brak ..:lol: . Quote
Karolina. Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Cześć Martyna! Znowu przyszłam nękać Cię o fotki Arwi ;) Bo coś się ostatnio obijasz za bardzo :mad: Quote
chrupcia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 przyszłam za Karoliną ponękać Cię o fotki:evil_lol: Quote
*kleo* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Martyna, nie ładnie tak ginąć bez słowa :mad: Wracać mi tu natychmiast i dać chociaż znak że żyjecie :razz: Quote
Connected Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Karolina. napisał(a):To wtedy pójdziesz do grupy zaawansowanej w niemieckim, a do początkowej w angielskim ;) U nas w LO też są tacy, co w ogóle angielskiego nie mieli :) Ja uczyłam się angielskiego, niemieckiego, rosyjskiego, i być może niedługo zacznę chodzić na łacinę ;) niby tak, ale nawet jak będę miała anglika podstawowego to nikt się nie będzie rozdrabniał, szczególnie że chce iść na językowy.. Cześć wam :multi: Quote
*Agnieszka* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Cześć Martyna..gdzie Ty się znowu podziewasz co??? Quote
Princess_York Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Karolina. napisał(a):Cześć Martyna! Znowu przyszłam nękać Cię o fotki Arwi ;) Bo coś się ostatnio obijasz za bardzo :mad: chrupcia napisał(a):przyszłam za Karoliną ponękać Cię o fotki:evil_lol: Jutro ;) Hejka ! *kleo* napisał(a):Martyna, nie ładnie tak ginąć bez słowa :mad: Wracać mi tu natychmiast i dać chociaż znak że żyjecie :razz: Żyjemy :evil_lol: czeeść ;). Connected napisał(a):niby tak, ale nawet jak będę miała anglika podstawowego to nikt się nie będzie rozdrabniał, szczególnie że chce iść na językowy.. Cześć wam :multi: Cześć ;) agamewa napisał(a):Cześć Martyna..gdzie Ty się znowu podziewasz co??? Już jestem ! Na chwile zniknęłam ,bo do babci jechałam na weekend a u babć to ni ma komputerów :diabloti: . Muszę dzisiaj jeszcze Arwene wykąpać , czekam aż woda się zagrzeje :-D . Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 U niektórych babć są ;) Moja córka nie traci "kontaktu" bo jej babcia nowoczesna i skomputeryzowana :evil_lol: Quote
Princess_York Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Hihi u moich nie ma :( . Jeeejku dziewczyny właśnie się rozpływam przy taakiej mega superaśnej nutce :loveu: .Totalnie nie mój styl i typ ,ale kocham tą piosenke :) . I w sumie tego wykonawcę :loveu: Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jaka piosenka ??? Zdradź szybciutko ;) A widziaś ile mamy dziewczyn w swojej klasie w Poznaniu ??? Quote
Princess_York Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Adam Lambert - If i had you :loveu: , o to już lista jest ? . Zaraz zobacze :) Quote
Princess_York Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Łoo matko ! :O Aż 17 ! :evil_lol: Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Princess_York napisał(a):Łoo matko ! :O Aż 17 ! :evil_lol: W niedziele 14 ;) Ty jesteś na obu ??? Quote
Recommended Posts