Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martyna a Ty po Grecku umisz gadać? :crazyeye: Ale jaja.. urodziłaś się w Grecji czy w PL?

No i cześć :multi:
Oceną się nie przejmuj - zaciska się zęby i do przodu w takich momentach ;)
Parówki są super :multi: Ja często brałam dla Jess ;)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no coś Ty ja po niemiecku i angielsku najlepiej .. Coś tam wybrzdąkam po hiszpańsku nawet :p .

Ale grecki to zostawiam mamie i tacie ,tata to dopiero gada ! Jakby w grecji całe życie spędził ;) .

Zacisnęłam już zęby jest okej :-D .

Posted

[quote name='Princess_York']Nie no coś Ty ja po niemiecku i angielsku najlepiej .. Coś tam wybrzdąkam po hiszpańsku nawet :p .

Ale grecki to zostawiam mamie i tacie ,tata to dopiero gada ! Jakby w grecji całe życie spędził ;) .

Zacisnęłam już zęby jest okej :-D .[/QUOTE]

No i tak masz trzymać!

Posted

[quote name='Princess_York']Nie no coś Ty ja po niemiecku i angielsku najlepiej .. Coś tam wybrzdąkam po hiszpańsku nawet :p . [/QUOTE]

A ja z j.obcych najlepiej mam opanowany rosyjski. :multi: I kaszubski :evil_lol:
Cześć Martyna !!

Posted

[quote name='Princess_York']Dla mojej mamy to nie ta bajka .. Kiepska pamięć :evil_lol: Jak ja mówie np. ustaw ją na lewym boku to idzie prawy i po chwili "w tą strone miałam ja ustawić nie " :lol: Już lepiej żeby zdjęcia robiła ,to nieźle jej idzie .Twojej mamie chyba też :p[/QUOTE]
Jak widzę zdjęcia robione przez moją mamę to mnie szlag jasny trafia :roll: Niech już ona strzyże, to jej najlepiej wychodzi ;)
[quote name='Princess_York']Fajne wrażenie robi też Pan Kaźmierski ,byłyśmy u niego w szczeniorach i całkiem całkiem .[/QUOTE]
To pojedź sobie do niego w dorosłej klasie i najlepiej tydzień po tygodniu, możesz się zdziwić...

I tak w ogóle to cześć :p

Posted

Hej dziewczyny :loveu:
ja się niemca uczę od 4 klasy podstawówki i bardzo go lubię. ;) angielski to tylko w podstawówce był i w sumie źle że w gim nie mamy.. bo pójdę do liceum i doopa, bo nawet podstaw nie pamiętam :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='Connected']Hej dziewczyny :loveu:
ja się niemca uczę od 4 klasy podstawówki i bardzo go lubię. ;) angielski to tylko w podstawówce był i w sumie źle że w gim nie mamy.. bo pójdę do liceum i doopa, bo nawet podstaw nie pamiętam :oops::evil_lol:[/QUOTE]

To wtedy pójdziesz do grupy zaawansowanej w niemieckim, a do początkowej w angielskim ;) U nas w LO też są tacy, co w ogóle angielskiego nie mieli :)

Ja uczyłam się angielskiego, niemieckiego, rosyjskiego, i być może niedługo zacznę chodzić na łacinę ;)

Posted

Karolina. napisał(a):
To wtedy pójdziesz do grupy zaawansowanej w niemieckim, a do początkowej w angielskim ;) U nas w LO też są tacy, co w ogóle angielskiego nie mieli :)

Ja uczyłam się angielskiego, niemieckiego, rosyjskiego, i być może niedługo zacznę chodzić na łacinę ;)

niby tak, ale nawet jak będę miała anglika podstawowego to nikt się nie będzie rozdrabniał, szczególnie że chce iść na językowy..

Cześć wam :multi:

Posted

Karolina. napisał(a):
Cześć Martyna!

Znowu przyszłam nękać Cię o fotki Arwi ;) Bo coś się ostatnio obijasz za bardzo :mad:

chrupcia napisał(a):
przyszłam za Karoliną ponękać Cię o fotki:evil_lol:

Jutro ;) Hejka !

*kleo* napisał(a):
Martyna, nie ładnie tak ginąć bez słowa :mad:

Wracać mi tu natychmiast i dać chociaż znak że żyjecie :razz:

Żyjemy :evil_lol: czeeść ;).
Connected napisał(a):
niby tak, ale nawet jak będę miała anglika podstawowego to nikt się nie będzie rozdrabniał, szczególnie że chce iść na językowy..

Cześć wam :multi:

Cześć ;)
agamewa napisał(a):
Cześć Martyna..gdzie Ty się znowu podziewasz co???

Już jestem ! Na chwile zniknęłam ,bo do babci jechałam na weekend a u babć to ni ma komputerów :diabloti: .
Muszę dzisiaj jeszcze Arwene wykąpać , czekam aż woda się zagrzeje :-D .