chrupcia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Cześć Martyna :) nie załamuj się, raz jest lepiej raz gorzej ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Jadę ale na nocną nie..po co do tej samej sędziny bez sensu...tylko walentynkowa Quote
Karolina. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Martyna! Nie przejmuj się! Tak jak Aga pisze, dobrze że szczęśliwie dojechałaś, a to o której godzinie, to już nie ma znaczenia! Tym bardziej że to tylko jeden dzień szkolny, jak wcześniej nie opuszczałaś szkoły, to ten jeden dzień nie jest problemem ;) A to że z mamą się pokłóciłaś - no cóż, bywa :) Nie pierwszy i nie ostatni raz (wiem to po sobie :P) A co do oceny - to tak jak u Marzki pisałam - co sędzia to inna ocena, inny typ, inny gust. Nie ma się czym przejmować. Ja wiem, że jak coś się robi z pasją, a to nie wychodzi to można mieć chwile zwątpienia, ale nie wolno się poddawać!!! Zaciskasz zęby, i jedziesz dalej! W końcu Wam się uda, zobaczysz!!! ;) Zobacz jak było kiedyś - jak Arwi zachowywała się przy stoliku. Teraz nic na ten temat nie wspomniałaś, więc mniemam że już jest ok (?). Więc trzeba się tym cieszyć, już i tak wypracowałaś z nią wiele i wiele osiągnęłaś - bo sprawiłaś, żeby tolerowała stolik. Więc widzisz sama, że wszystko idzie do przodu. Z wystawy na wystawę będzie coraz lepiej (jeśli chodzi o zachowanie A.), i będzie coraz lepiej jeśli chodzi o wyniki, to tylko kwestia czasu!!! Jaki macie opis? Quote
*Agnieszka* Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Martyna znasz moją stawkę w pośredniej i lokaty??? Quote
Princess_York Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Karolina Ty to umiesz poprawić nastrój ;) Faktycznie o stoliku nic nie wspomniałam bo nic nie było złego ,stała ładnie :) . Nie poddaje się ,nigdy tak nie robie ,ktoś mi kiedyś powiedział że ja to mam jaja :evil_lol: . POczekamy ,mamy przerwe ,zamkniemy się i zobaczymy . Opisem się chwaliła nie będę :p ,więcej minusów jak plusów . Quote
Princess_York Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 agamewa napisał(a):Martyna znasz moją stawkę w pośredniej i lokaty??? WIem tylko że 4 lokate miał Barbok . Quote
Karolina. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 No i dobrze, tak trzymać! Jak cię nie chcą wpuścić drzwiami to właź oknem - ja zawsze tak robię :diabloti: Ok, jak nie chcesz pisać opisu to nie musisz. Ważne że ze stolikiem ok, Arwi nabiera pewności siebie, i tak ma być! Wykonałaś z nią ogromną pracę, teraz tylko czekać na efekty :p Quote
Paaula Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 do wcześniejszych postów mam pytanie: czy jak pies jest czarny to źle? moja to się strasznie powoli wybarwia. Quote
Marzena* Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Princess_York napisał(a):Wiem że to jest różnie ,ale kurcze Arwena dobrze się prezentowała i nie tylko ja tak sądze .. Jedna ocena wyżej i już by było dobrze .. :( Bo co .. Arwena ma jeszcze ciemny płaszcz ? Ale widać że się wybarwia no . A nie postawiła suke w jednej klasie na 1lokacie która była czarna .. I wcale nie była ładniejsza jak ta za nią .. Jedna wielka pomyłka z tą wystawą ,nie pojade już do tej sędziny ,głupia baba no :lol: :( Może kiedyś przejdzie mi ta opinia o niej ,no ale to jest świeże i narazie uważam że jest do niczego .. Nie umie oceniać .. Martyna nie przejmuj się ;) Mi już przechodzi a bylam wczoraj wku... na maksa. Nie tyle oceną co opisem bo takich bzdur to dawno nie czytałam :angryy: Widać w pewnym wieku to już chyba należałoby w ciepłych kapciach przy kominku siedzieć i wnuki bawić a nie udawać wielkiego znawcę bo wzrok już chyba nie ten i pamięć nie ta skoro wzorca się nie pamięta ... Szkoda gadać. Quote
karkakarka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Martyna nie przejmuj się - takiego debiutu ogólnego jak ja to chyba z dg nikt nie miał ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dokładnie nie przejmować się to podstawa!!! Quote
slawi Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Gucci13 napisał(a):możliwe że my mieliśmy:p i my z Mailo;) tak,że Martyna wiesz jak dużo zależy od sędziego. Poczekaj niech Arwenka się zamknie, ja też z Mailo muszę poczekać:lol: Quote
Yourii Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Hey Martyna ! Ja się cieszę że pojechałaś na tą wystawę :) i Furia również hehe mam nadzieje że jeszcze nie raz w takim składzie się spotkamy Raz na wozie raz pod wozem, każdy z nas chyba przechodził tego typu sytuacje, dobrze że się nie poddajesz to najważniejsze by się nie zniechęcać :) pozdrawiam Quote
*Agnieszka* Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Dokładnie nie wolno się poddawać!!masz być twarda słyszysz????? Quote
*kleo* Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Hej Martyna :p A mi się podobało sędziowanie tej pani za każdym razem, jak u niej byłam... I napisz Ty mi kobieto jaka suka wygrała młodzież, bo jak Ty mi nie napiszesz to już nie wiem kto (a na yorkland nie chce mi się czekać ;)) Quote
*Agnieszka* Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Martyna coś zapisywała w katalogu;) Quote
kiniaaa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Hej Martyna:p Głowa do góry, zawsze są sukcesy i porażki ;) Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Ale zasypałyście :O :) Karolina. napisał(a):No i dobrze, tak trzymać! Jak cię nie chcą wpuścić drzwiami to właź oknem - ja zawsze tak robię :diabloti: Ok, jak nie chcesz pisać opisu to nie musisz. Ważne że ze stolikiem ok, Arwi nabiera pewności siebie, i tak ma być! Wykonałaś z nią ogromną pracę, teraz tylko czekać na efekty :p Stolik już jest bardzo bliski ideału :) Na szczęście . Praca się jeszcze nie skończyła ,ale w połowie to myśle że jestem :) Paaula napisał(a):do wcześniejszych postów mam pytanie: czy jak pies jest czarny to źle? moja to się strasznie powoli wybarwia. PIes powinien być w ybarwiony ,a nie czarny (wg niektórych sędziów jak jest pies czarny to od razu wełna i nawet nie dotykają tylko od razu dają bdb i koniec) . Nie powinien być też zbyt jasny jak w niektórych przypadkach . Musi być stalowo-złoty tak jak we wzorcu . Psy mogą wybarwiać się nawet do 2 lat ,więc spokojnie macie czas ;) Marzena* napisał(a):Martyna nie przejmuj się ;) Mi już przechodzi a bylam wczoraj wku... na maksa. Nie tyle oceną co opisem bo takich bzdur to dawno nie czytałam :angryy: Widać w pewnym wieku to już chyba należałoby w ciepłych kapciach przy kominku siedzieć i wnuki bawić a nie udawać wielkiego znawcę bo wzrok już chyba nie ten i pamięć nie ta skoro wzorca się nie pamięta ... Szkoda gadać. Dokładnie mam takie samo zdanie co Ty Marzenka . Na emeryture !!! A nie teraz im się zachciewa oceniać psy ... :mad: karkakarka napisał(a):Martyna nie przejmuj się - takiego debiutu ogólnego jak ja to chyba z dg nikt nie miał ;) Pamiętam ,ale potem jak szybko wybiłyście się ! Od razu zw.mł ;) . Więc tamta ocena to ewidentnie pomyłka ,może ślepa jakaś była :evil_lol: slawi napisał(a):i my z Mailo;) tak,że Martyna wiesz jak dużo zależy od sędziego. Poczekaj niech Arwenka się zamknie, ja też z Mailo muszę poczekać:lol: No teraz to tylko na zamknięcie czekam ;) no i przygrubić ją muszę ,dzisiaj np. zjadła mi kotlety co usmażyłam :o . No szok . smaże i przekładam na talerz a tu nie ma ze 3 kotletów :lol: Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Yourii napisał(a):Hey Martyna ! Ja się cieszę że pojechałaś na tą wystawę :) i Furia również hehe mam nadzieje że jeszcze nie raz w takim składzie się spotkamy Raz na wozie raz pod wozem, każdy z nas chyba przechodził tego typu sytuacje, dobrze że się nie poddajesz to najważniejsze by się nie zniechęcać :) pozdrawiam Spotkamy się spotkamy ,w maju wyruszamy podbić Hiszpanię :) . A ja wiem że Furia mnie kocha i wielbi :-D . Wkońcu spała mi całą drogę powrotną na kolanach :p agamewa napisał(a):Dokładnie nie wolno się poddawać!!masz być twarda słyszysz????? Słyszę ,tylko nie bij :lol: :) *kleo* napisał(a):Hej Martyna :p A mi się podobało sędziowanie tej pani za każdym razem, jak u niej byłam... I napisz Ty mi kobieto jaka suka wygrała młodzież, bo jak Ty mi nie napiszesz to już nie wiem kto (a na yorkland nie chce mi się czekać ;)) E zobaczyć co to będzie w pośredniej i otwartej ,a nie tam w szczeniakach :) . młodziez wygrała jakaś ciemna suka ,mi się nie podobała .. Mistic Lady dużo ładniejsza i ona powinna na 1 być a nie na 2 ... kiniaaa napisał(a):Hej Martyna:p Głowa do góry, zawsze są sukcesy i porażki ;) Wiem ,głowa jest w górze ;) Heej ! :multi: Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Zaraz Wam dam fotki z wystawy :) . Te co mam . Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Fotki mało widoczne ,bo ciemno :roll: 1) 2) 3) 4) 5) Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 I fotka przy stolikach ;) . 1 plan Barbok :loveu: a z tyłu leży Arwena :) Quote
Recommended Posts