karkakarka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 eee coś mało na tych fotach widać ;) nie widać włosa :roll: Quote
*Agnieszka* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Fotki super,ring w NDM to nam odstawili już dawno takiego dziadostwa nie widziałam w ogóle co to miało znaczyć...w Legionowie to elegancko na prawdziwym ringu a tu????????? Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 karkakarka napisał(a):eee coś mało na tych fotach widać ;) nie widać włosa :roll: Ciesz się że w ogóle są :evil_lol: . No cóż tak wyszły ,trzeba się dopatrzeć :p agamewa napisał(a):Fotki super,ring w NDM to nam odstawili już dawno takiego dziadostwa nie widziałam w ogóle co to miało znaczyć...w Legionowie to elegancko na prawdziwym ringu a tu????????? Masakra .. Na korytarzu ring .. Nawet nie oświetlony dobrze ,a te ringi na dole jakie były piękne !!! Swiatło wszystko widać kupa miejsca ,a u nas ... Katastrofa .. Pewnie uważali że małe Yorki to mało miejsca .Ale Yorków najwięcej chyba było .. :roll: Quote
karkakarka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No jak się mam cieszyć jak Arwi nie widać:obrazic: Nie masz jakiś przedwystawowych? Quote
Gucci13 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 na zdjęciach widać że świetnie stała na stoliku i bardzo ładnie biegała :) Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 karkakarka napisał(a):No jak się mam cieszyć jak Arwi nie widać:obrazic: Nie masz jakiś przedwystawowych? Nie mam :( . Przykro mi :p . Na święta jej zrobie domową wystawę to zrobię zdjęcia na których bedzie cokolwiek widać ;) Gucci13 napisał(a):na zdjęciach widać że świetnie stała na stoliku i bardzo ładnie biegała :) No stała :loveu: Kocham ją no :evil_lol: . A właśnie jak szłyśmy od sędziny to się troche chodzenie w galop zamienił :evil_lol: ,a potem już ładnie łapki wyciągała :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Princess_York napisał(a):Ciesz się że w ogóle są :evil_lol: . No cóż tak wyszły ,trzeba się dopatrzeć :p Masakra .. Na korytarzu ring .. Nawet nie oświetlony dobrze ,a te ringi na dole jakie były piękne !!! Swiatło wszystko widać kupa miejsca ,a u nas ... Katastrofa .. Pewnie uważali że małe Yorki to mało miejsca .Ale Yorków najwięcej chyba było .. :roll: W ogóle ośmieszyli się z tym ringem!!!Gdyby nie nasza Marzena w życiu bym go chyba nie znalazła..ja szukałam na dole..a nie spojrzałam w katalog Quote
*Agnieszka* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Princess_York napisał(a):Nie mam :( . Przykro mi :p . Na święta jej zrobie domową wystawę to zrobię zdjęcia na których bedzie cokolwiek widać ;) No stała :loveu: Kocham ją no :evil_lol: . A właśnie jak szłyśmy od sędziny to się troche chodzenie w galop zamienił :evil_lol: ,a potem już ładnie łapki wyciągała :loveu: Haaa mój to galopował,znowu coś zgrać się z nim nie mogę,lepiej mi chodził już w Poznaniu Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Nie no ja wiedziałam że na antresoli bo pisało na stronie ,no ale katastrofa z ringiem .. Mogli wogóle zrobić go jeszcze bardziej ciasniejszy :mad:.. :shake: Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 agamewa napisał(a):Haaa mój to galopował,znowu coś zgrać się z nim nie mogę,lepiej mi chodził już w Poznaniu Nie zaprzecze :) . Ale to wszystko do wyćwiczenia jest ,naprawde ;) . Już jak Wam świetnie idzie , no i mi się chyba wydaje ze macie reproduktora w domu ?? :roll: :-D Quote
*Agnieszka* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A nio......:)P.Małgosia nie kazała mi z nim tak biegać jedynie podbiec i wtedy przejść w krok ,on myślał że ma biec no i się nie zgraliśmy,ale była i tak baaaaaardzo zadowolona:) Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Wiem widziałam :) . Uśmiech na twarzy był :-D . Quote
*Agnieszka* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Princess_York napisał(a):Wiem widziałam :) . Uśmiech na twarzy był :-D . O tak był był a zobaczyć uśmiech na twarzy hodowcy to bezcenne:) Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Super ! . Też tak miałam :loveu: . To teraz Bydgoszcz ? .A potem ? :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A potem Legionowie a potem??????????????????????????.......komunnia Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Wystawa na komuni ,ciekawe :cool3: Może i ja się zgłosze hehehe :) . Quote
*Agnieszka* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Weronika jako młody prezenter w sukni komunijnej hihihi..o jaaaa Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Dobree :) . Namówić ją trzeba :p Dziewczyny posłuchajcie !!! http://www.youtube.com/watch?v=fFhUUOjuehI&feature=fvw Aż ciary przeszły mi po plecach :loveu: Quote
karkakarka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 http://www.dogomania.pl/newreply.php?p=15932577&noquote=1 a mnie się to podoba :loveu: Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Jeszcze raz Karinka daj bo mi się otwiera edytowanie posta ?? :roll: :) Quote
karkakarka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [video=youtube;JglWZ-wC3Vk]http://www.youtube.com/watch?v=JglWZ-wC3Vk&feature=related[/video] Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Dziewczyna ma ładny głos ale jak dla mnie mogła inną piosenke wybrać bo nie pasuje do niej taka "gangsterka" :lol: ;) . Ale tak to fajnie kończy linijki :loveu: Quote
karkakarka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A mnie się podoba :loveu: Młoda gniewna :D Quote
Princess_York Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Mnie też się podoba :) . Ale może lepiej by jej poszła inna ;) Quote
Recommended Posts