Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karkakarka napisał(a):
eee coś mało na tych fotach widać ;)
nie widać włosa :roll:

Ciesz się że w ogóle są :evil_lol: .
No cóż tak wyszły ,trzeba się dopatrzeć :p
agamewa napisał(a):
Fotki super,ring w NDM to nam odstawili już dawno takiego dziadostwa nie widziałam w ogóle co to miało znaczyć...w Legionowie to elegancko na prawdziwym ringu a tu?????????

Masakra .. Na korytarzu ring .. Nawet nie oświetlony dobrze ,a te ringi na dole jakie były piękne !!! Swiatło wszystko widać kupa miejsca ,a u nas ... Katastrofa ..
Pewnie uważali że małe Yorki to mało miejsca .Ale Yorków najwięcej chyba było .. :roll:

Posted

karkakarka napisał(a):
No jak się mam cieszyć jak Arwi nie widać:obrazic:
Nie masz jakiś przedwystawowych?

Nie mam :( . Przykro mi :p . Na święta jej zrobie domową wystawę to zrobię zdjęcia na których bedzie cokolwiek widać ;)
Gucci13 napisał(a):
na zdjęciach widać że świetnie stała na stoliku i bardzo ładnie biegała :)

No stała :loveu: Kocham ją no :evil_lol: . A właśnie jak szłyśmy od sędziny to się troche chodzenie w galop zamienił :evil_lol: ,a potem już ładnie łapki wyciągała :loveu:

Posted

Princess_York napisał(a):
Ciesz się że w ogóle są :evil_lol: .
No cóż tak wyszły ,trzeba się dopatrzeć :p

Masakra .. Na korytarzu ring .. Nawet nie oświetlony dobrze ,a te ringi na dole jakie były piękne !!! Swiatło wszystko widać kupa miejsca ,a u nas ... Katastrofa ..
Pewnie uważali że małe Yorki to mało miejsca .Ale Yorków najwięcej chyba było .. :roll:

W ogóle ośmieszyli się z tym ringem!!!Gdyby nie nasza Marzena w życiu bym go chyba nie znalazła..ja szukałam na dole..a nie spojrzałam w katalog

Posted

Princess_York napisał(a):
Nie mam :( . Przykro mi :p . Na święta jej zrobie domową wystawę to zrobię zdjęcia na których bedzie cokolwiek widać ;)

No stała :loveu: Kocham ją no :evil_lol: . A właśnie jak szłyśmy od sędziny to się troche chodzenie w galop zamienił :evil_lol: ,a potem już ładnie łapki wyciągała :loveu:

Haaa mój to galopował,znowu coś zgrać się z nim nie mogę,lepiej mi chodził już w Poznaniu

Posted

agamewa napisał(a):
Haaa mój to galopował,znowu coś zgrać się z nim nie mogę,lepiej mi chodził już w Poznaniu

Nie zaprzecze :) . Ale to wszystko do wyćwiczenia jest ,naprawde ;) . Już jak Wam świetnie idzie , no i mi się chyba wydaje ze macie reproduktora w domu ?? :roll: :-D