elmira Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='auraa']Może zaczniemy je tresować?;)[/quote] Sunia jeszcze w lecznicy? Quote
malagos Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a kto jej porobi ogłoszenia? allegro i inne? Ja nie umiem, ale zawsze jakś dobra duszyczka mi pomaga :cool1: Quote
auraa Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 sunia wczoraj pojechała do hotelu. Każda doba w lecznicy to 50zł. Grzecznie jechała samochodem tylko trzeba było ją tam włożyć. Malagos może ściągnij tu te dobre duszyczki. :roll: Dziewczyny mają teraz na głowie psa z rozjechanym ogonem. Ogłoszenia są bardzo potrzebne! Quote
Rudson24 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 pozno bo pozno, ale melduję się na wątku :) w górę suniu, niech Cię ktoś zobaczy :) Quote
Fela Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='auraa']sunia wczoraj pojechała do hotelu. Każda doba w lecznicy to 50zł. Grzecznie jechała samochodem tylko trzeba było ją tam włożyć. Malagos może ściągnij tu te dobre duszyczki. :roll: Dziewczyny mają teraz na głowie psa z rozjechanym ogonem. Ogłoszenia są bardzo potrzebne![/QUOTE] Ano mamy psa ze zmiazdzonym ogonem (teraz juz bez ogona) i roztrzaskana miednica, wychudzona, przerazona suke blakajaca sie przy trasie szybkiego ruchu, suke z zanikiem miesni. I niedowladem tylnych lap (jakis ch** trzymal ja cale zycie w ciasnej piwnicy), a do kompletu psa wywiezionego przez swoja pania na zupelnie pusta dzialke, bo sobie dwa yorki kupila. No i standardowo kilkunastu podopiecznych ostrowskich. Dlatego baaaaardzo prosimy o pomoc w oglaszaniu Lani. Odwiedze ja w Teresinie, ale dopiero w przyszlym tyg. Jak na razie ma sie dobrze, apetyt dopisuje i nic nie wskazuje na to, ze zamierza uciec (tfu, tfu) Quote
auraa Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 podnoszę sunieczkę! Prosimy o ogłoszenia!!!!! i kasę!!!!!!!!!:razz: Quote
auraa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Jak zwykle. Kiedy pies już bezpieczny, nikogo nie obchodzi :mad: Quote
auraa Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Jakby dostała w łep łopatą albo co gorszego to byłby ruch i pieniążki na ratowanie:cool3: Quote
elmira Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='auraa']Jakby dostała w łep łopatą albo co gorszego to byłby ruch i pieniążki na ratowanie:cool3:[/quote] Smutne, ale prawdziwe. Quote
mtf zalesie Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 skoro macie tyle psow pod opieka to dlaczego korzystacie z takiego drogiego hotelu chyba drozej to nawet na sggw nie jest/tzn 50 zl doba/ Quote
ludwa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 bo niestety żadna inna lecznica nie chciała przyjąć suni na szybką sterylkę z pobytem po sterylce. Sama obdzwoniłam kilka miejsc i nie tylko ja obdzwaniałam:razz: Quote
mtf zalesie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 po sterylce na pare dni to co innego -myslalam ze bedzie tam dluzej bo to pies nie do szybkiej adopcji chyba Quote
mtf zalesie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 moge wam dac duza plastikowa klatke-kennel ktora jest w tomaszowie maz. nieuzywana /vide zdjecia post1084 i 1115 -na zdjeciu ma wyjete dzwiczki,jeden zamek wymaga naprawy -dalam ja na watek [url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/suka-pod-opieka-lawini-potrzebujemy-rad-osoby-z-doswiadczeniem-pilnie-120116/index112.html/,chcialabym[/url] tylko 2 x w roku ja pozyczyc po oddaniu bo sporadycznie pomagam wozic psy z warki.nie mam czasu po nia jechac i benzyna kosztuje mnie 150 zl wiec jesli macie mniej paliwozerny samochod do ktorego ona wejdzie to oddalabym za benzyne i klatka bylaby wasza bo tam sie marnuje. Quote
mtf zalesie Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 cos nie wyswietla sie link-jest to watek dzikiej suki malwiny zalozony przez zuzanna11 chyba/zdjecia klatki post 1084/ Quote
ludwa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Poker']konkretnie ile jeszcze trzeba pieniędzy ?[/quote] :roll: docelowo? Ze trzy worki, bo sunia starsza, nie za piękna, ładniejsze i młodsze nie idą, więc jak cud się nie stanie, to mamy ją na dożywociu:cool3:. A serio, dowiem się od Feli ile kosztuje nas tam hotelowanie jednego psa miesięcznie i dam znać Quote
ludwa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 każda i duża;) i zupelnie malutka także:loveu: Quote
Poker Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='ludwa']każda i duża;) i zupelnie malutka także:loveu:[/quote] ale czy potrzebna jest deklaracja stała co miesiąc czy jednorazowo jakaś kwota? Quote
Fela Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Każdy grosz się przyda. Rozumiem, że trudno deklarować coś na stałe. Jednorazowe wpłaty też z radością przyjmiemy. Za hotelik płacimy niecałe 400 zł miesięcznie. I mało, i dużo - zważywszy, że kupe psów mamy pod opieką, a pieniędzy ani, ani. No i nie wiadomo, jak długo trzeba będzie ten hotel opłacać. Oby Łania znalazła szybciutko domek, ale szanse na to są - mówiąc szczerze - takie sobie. Quote
Poker Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ale właśnie proszę o informację czy potrzebna jest stała deklaracja wpłat na hotel czy sunia ma już wystarczającą ilość deklaracji ? Quote
ludwa Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 deklaracji stałych na Lanię nie mamy żadnych:razz:. Jeżeli ktoś by zaoferował stałe, to bedziemy wdzięczne. Ale każda złotówka jest na wagę złota:cool3: Quote
mtf zalesie Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 jesli to te kojce kolo piaseczna to moge wplacic tam gotowke Quote
Recommended Posts