Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia wczoraj pojechała do hotelu. Każda doba w lecznicy to 50zł. Grzecznie jechała samochodem tylko trzeba było ją tam włożyć.
Malagos może ściągnij tu te dobre duszyczki. :roll:
Dziewczyny mają teraz na głowie psa z rozjechanym ogonem.
Ogłoszenia są bardzo potrzebne!

Posted

[quote name='auraa']sunia wczoraj pojechała do hotelu. Każda doba w lecznicy to 50zł. Grzecznie jechała samochodem tylko trzeba było ją tam włożyć.
Malagos może ściągnij tu te dobre duszyczki. :roll:
Dziewczyny mają teraz na głowie psa z rozjechanym ogonem.
Ogłoszenia są bardzo potrzebne![/QUOTE]

Ano mamy psa ze zmiazdzonym ogonem (teraz juz bez ogona) i roztrzaskana miednica, wychudzona, przerazona suke blakajaca sie przy trasie szybkiego ruchu, suke z zanikiem miesni. I niedowladem tylnych lap (jakis ch** trzymal ja cale zycie w ciasnej piwnicy), a do kompletu psa wywiezionego przez swoja pania na zupelnie pusta dzialke, bo sobie dwa yorki kupila. No i standardowo kilkunastu podopiecznych ostrowskich. Dlatego baaaaardzo prosimy o pomoc w oglaszaniu Lani. Odwiedze ja w Teresinie, ale dopiero w przyszlym tyg. Jak na razie ma sie dobrze, apetyt dopisuje i nic nie wskazuje na to, ze zamierza uciec (tfu, tfu)

Posted

bo niestety żadna inna lecznica nie chciała przyjąć suni na szybką sterylkę z pobytem po sterylce. Sama obdzwoniłam kilka miejsc i nie tylko ja obdzwaniałam:razz:

Posted

moge wam dac duza plastikowa klatke-kennel ktora jest w tomaszowie maz. nieuzywana /vide zdjecia post1084 i 1115 -na zdjeciu ma wyjete dzwiczki,jeden zamek wymaga naprawy -dalam ja na watek [url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/suka-pod-opieka-lawini-potrzebujemy-rad-osoby-z-doswiadczeniem-pilnie-120116/index112.html/,chcialabym[/url] tylko 2 x w roku ja pozyczyc po oddaniu bo sporadycznie pomagam wozic psy z warki.nie mam czasu po nia jechac i benzyna kosztuje mnie 150 zl wiec jesli macie mniej paliwozerny samochod do ktorego ona wejdzie to oddalabym za benzyne i klatka bylaby wasza bo tam sie marnuje.

Posted

[quote name='Poker']konkretnie ile jeszcze trzeba pieniędzy ?[/quote]
:roll: docelowo? Ze trzy worki, bo sunia starsza, nie za piękna, ładniejsze i młodsze nie idą, więc jak cud się nie stanie, to mamy ją na dożywociu:cool3:. A serio, dowiem się od Feli ile kosztuje nas tam hotelowanie jednego psa miesięcznie i dam znać

Posted

[quote name='ludwa']każda i duża;) i zupelnie malutka także:loveu:[/quote]
ale czy potrzebna jest deklaracja stała co miesiąc czy jednorazowo jakaś kwota?

Posted

Każdy grosz się przyda. Rozumiem, że trudno deklarować coś na stałe. Jednorazowe wpłaty też z radością przyjmiemy. Za hotelik płacimy niecałe 400 zł miesięcznie. I mało, i dużo - zważywszy, że kupe psów mamy pod opieką, a pieniędzy ani, ani. No i nie wiadomo, jak długo trzeba będzie ten hotel opłacać. Oby Łania znalazła szybciutko domek, ale szanse na to są - mówiąc szczerze - takie sobie.

Posted

ale właśnie proszę o informację czy potrzebna jest stała deklaracja wpłat na hotel czy sunia ma już wystarczającą ilość deklaracji ?

Posted

deklaracji stałych na Lanię nie mamy żadnych:razz:. Jeżeli ktoś by zaoferował stałe, to bedziemy wdzięczne. Ale każda złotówka jest na wagę złota:cool3: